Doğurduysan bakacaksın.

Afacan15

Müdavim
Puan 151
Çözümler 0
@Afacan15
“Doğurduysan bakacaksın.” Evet, anne babanın çocuğuna bakması bir sorumluluktur. Ama bu, yıllarca verilen emeği ve yapılan fedakârlıkları görmezden gelmemiz gerektiği anlamına gelmez.

Sizi büyüttüler, beslediler, okuttular, hastalandığınızda başınızda beklediler, düştüğünüzde elinizden tuttular. Bazen kendi hayallerinden vazgeçip sizin hayallerinizin peşinden koştular.

Anne babanızın size bakması onların sorumluluğu olabilir. Fakat onlara saygılı, nazik ve kıymet bilen biri olmak sizin karakterinizi gösterir.

Bunu yalnızca onlar için değil, kendinizi güzel bir insan olarak yetiştirmek için yaparsınız. Günün sonunda kazanan yine siz olursunuz.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım. ❤️

Eğer dünyaya bir çocuk getirdiysen ölünceye kadar senin sorumluluğunda, ben büyüttüp 18 yaşına geldi ne hali varsa görsün yada taş o baş yar derlerdi. Hiç bir çocuk dünya gelirken anasını babasını soyunu sopunu seçme şansı yok. Evlat hayırlı yada hayırsız ölünceye kadar bakacaksın. Ama bizde çocuk sahibi olmanın amacı yaşlılıkda çocukları sigorta olarak görmeleri, Bir anne baba 10-12 çocuğa bakarken 12 çocuk bir anne babaya bakmadığında kıyamet kopuyor..

RABBİM HERKESE EVLADIN KARDEŞİN ANANIN BABANIN HAYIRLISINI NASİP ETSİN.

Pass :rolleyes:

bu sorun Turkiye gibi ulkelerde var. adam okuyor is bulamiyor. her yer ozel universite dolu. devlet universitelerinde bir suru gereksiz kontenjan var. acik ogretim universite nedir ya. benim bir arkadas vardi doguda dandik bolum kazandi. hesapladi. ozel universiteye gitse aile yaninda kalip daha az masraf yapacak. ozele gitti

Bakıyoz bakıyoz sorun yok ;)

Özellikle son zamanlarda çevremde ergenlik çağındaki gençler maalesef arkadaşlarını ailelerinden üstün görmeye başladı. Ancak düştüklerinde yanlarında sadece aileleri oluyor. AİLE HERŞEYDİR.

Bu devirde birden fazla çocuk sahibi olan insan cesur insandır

Sesimi duyan biri varmı? Bana da bakın!! 👀

Geri