Sizce Günümüzde En İyi Yatırım Aracı Hangisi?

Sizce Günümüzde En İyi Yatırım Aracı Hangisi?

• Kripto

• Hisse Senedi

• Döviz

• Vadeli hesap

• Altın

• Gayrimenkul vb yatırım

• Yatırım Fonu

• Tahvil

• Özel varlık Yönetimi

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
altın gerisi heyecandır. para veya kripto itibari varlıklardır. doların eskiden altın karşılığı vardı kasadaki altından daha fazla dolar basınca millet uyandı al dolarını ver altını mı deyince nixon sistemi çökertti. abd 1960 lardan daha beter durumda. doları basan kimse tüm dünyanın ürününü kağıt ve mürekkep maliyetine alıyor. bu yüzden kağıtları ülke dışında tutmak zorundalar o da artık yemiyor, avrupa euro kullanıyor, brics vs. bu yüzden "turp" avrupayı rusyanın kucağına bırakmanın derdinde.

Eğitim.(Başta kendinize öğrenmenin yaşı yok. Temelde Çocuğunuza)
Size uygun ülkede yaşamak (kendinize, geleceğinize)

Diğer geri kalan herşey bu dünyada kalacak. Yanınıza bir çorap dahi götüremiyeceksiniz.

Paranında altınında herşey olmadığını son nefeste anlıyor insanoğlu.

Eğitim.(Başta kendinize öğrenmenin yaşı yok. Temelde Çocuğunuza)
Size uygun ülkede yaşamak (kendinize, geleceğinize)

Diğer geri kalan herşey bu dünyada kalacak. Yanınıza bir çorap dahi götüremiyeceksiniz.

Paranında altınında herşey olmadığını son nefeste anlıyor insanoğlu.
Üstüne söylenecek söz olduğunu sanmıyorum eline sağlık 👍

Üstüne söylenecek söz olduğunu sanmıyorum eline sağlık 👍
Bence üstüne söylenecek söz var. Sağlam bir sağlık sigortası iyi bir yatırımdır bence. Hastanelik olup faturaları görünce anlıyorsunuz o farkı. Ama poliçenizi didik didik okuyun. Zaten bana yapmıyorlar. Ama yapabilen varsa o da iyi bir yatırım. Lazım olmasın tabii ama bir şey olursa çok büyük kar ederseniz. :)

Bence üstüne söylenecek söz var. Sağlam bir sağlık sigortası iyi bir yatırımdır bence. Hastanelik olup faturaları görünce anlıyorsunuz o farkı. Ama poliçenizi didik didik okuyun. Zaten bana yapmıyorlar. Ama yapabilen varsa o da iyi bir yatırım. Lazım olmasın tabii ama bir şey olursa çok büyük kar ederseniz. :)
Dediğinde haklısın . Sağlam bir sağlık sigortası iyi günde ömrünün son kalan yıllarına kadar seni yatakta dahi imkanların dahilinde korur. Lakin bir büyük ekonomik krizde seni tuzlu suya mahkum eder. Olası büyük bir savaşta 1 bardak su dahi vermez. Sen konuyu biraz farklı yöne çektin bende güzelleştirdim. 😏

uzun vadede altin tavsiye ederim 2015 285 gr altin 12 bin dolar yapiyordu banka degisikligi nedeni ile altini once tl ye sonra dolara cevirmistim sonra tekrar ayni miktar altin almistim aradan 111 yil gecti ayni altin 2 milyon tl yi gecince gecen hafta ev aldim bahce icinde memlekette o zamanki sartlarda dolarda dursa idi 12 bin dolar 600 bin tl felan yapiyor ardaki buyuk ucuruma bakin dolar euro onlar kagit yanar yirtilir ama altin hep altindir sanirim baska soze gerek yok

uzun vadede altin tavsiye ederim 2015 285 gr altin 12 bin dolar yapiyordu banka degisikligi nedeni ile altini once tl ye sonra dolara cevirmistim sonra tekrar ayni miktar altin almistim aradan 111 yil gecti ayni altin 2 milyon tl yi gecince gecen hafta ev aldim bahce icinde memlekette o zamanki sartlarda dolarda dursa idi 12 bin dolar 600 bin tl felan yapiyor ardaki buyuk ucuruma bakin dolar euro onlar kagit yanar yirtilir ama altin hep altindir sanirim baska soze gerek yok
SPK lisansı olmadan yatırım tavsiyesinde bulunmanız sonunda size hapis ve para cezası olarak geri dönebilir. Nacizane uyarımdır .

abd nin çökme yolundaki inanılmaz hızını düşünecek olursak tabiki Altın
Lakin elektrikli araçlar ve üneş panellerinde gümüş kullanımı da düşünecek olursak Gümüş de diyebiliriz
Ben şahsen Gümüş den yanayım

Lakin elektrikli araçlar ve üneş panellerinde gümüş kullanımı da düşünecek olursak Gümüş de diyebiliriz
Abd çöküyormu :) ekonomik okur yazarlığın yok ABD şuan eskisinden çok daha güçlü olma yolunda ilerliyor daha önceki başkan ülkeyi yol geçen hanına çevirmişti amerikanın kaynaklarını asalak hiç bir işe yaramaz işlere ve insanlara gidiyordu Biden dönemide amerikada enflasyon oldu bunak herif sadece bir piyondu arka planda solcular amerikayı batırmak için ellerinden gelen her pisilği yapıyorlardı amerika kendi ayarlarına döndü artık uluslar arası piyasalarda dolar yükselişe geçmeye başladı öyle akp medyasının yalan algı haberlerini okumayın yok amerika şöyle yok amerika batıyor öyleyse erdoğan trump ile görüşmek için damadına 5 milyon dolar para verdi görüşme ayarlasın diye veAmerika gidip AKP, Yıllardır Övündüğü Stratejik İpek Yolu’nu Eliyle ABD’ye Teslim Etti: Zengezur Koridoru Washingtonun oldu 100 yıllığna vb. neler neler yaz bitmez.

Son düzenleme:
ABD yi çökertmek.
Bunu dünyada birtek dillendirenler siyasal islamcılar.üretmeden tüketen milletler dünyayı yöneten ülkeyi hersene çökertiyo

Screenshot_20260303-111544_Samsung Internet.jpg
koşun millet yeni yarım altın 10₺
:)

Abd çöküyormu :) ekonomik okur yazarlığın yok ABD şuan eskisinden çok daha güçlü olma yolunda ilerliyor daha önceki başkan ülkeyi yol geçen hanına çevirmişti amerikanın kaynaklarını asalak hiç bir işe yaramaz işlere ve insanlara gidiyordu Biden dönemide amerikada enflasyon oldu bunak herif sadece bir piyondu arka planda solcular amerikayı batırmak için ellerinden gelen her pisilği yapıyorlardı amerika kendi ayarlarına döndü artık uluslar arası piyasalarda dolar yükselişe geçmeye başladı öyle akp medyasının yalan algı haberlerini okumayın yok amerika şöyle yok amerika batıyor öyleyse erdoğan trump ile görüşmek için damadına 5 milyon dolar para verdi görüşme ayarlasın diye veAmerika gidip AKP, Yıllardır Övündüğü Stratejik İpek Yolu’nu Eliyle ABD’ye Teslim Etti: Zengezur Koridoru Washingtonun oldu 100 yıllığna vb. neler neler yaz bitmez.
Çöküşten kastınızı tam anlayamadım ama şunu rahatlıkla size diyebilirim. Bir ülkenin ana kurucu değerleri (norm değerler deriz) ne kadar çok yıpranırsa ekonomik olarak güçlenseniz bile sisteminiz çürümeye başlar. A.B.D. gibi bir ülkede ekonominin devasa büyümesi de Amerikan vatandaşlarını birebir günlük yaşamda hissedilen şekilde etkilemez, kendini hissettirmez ama ekonomik düşüşdeki her şeyden her vatandaşı direkt etkilenir çünkü ekonomik sistemi buna göre kuruludur. Sadece resmi rakamlara göre 1 milyona yakın evsizin ve sokakta yaşayanın olduğu, sosyal sağlık sistemi nedeniyle trafik kazası geçiren kişilerin ambülansa ben gitmek istemiyorum dediği bir ülkede ekonomik göstergelerin tavan olmasının hiçbir anlamı yok kanımca. Zira sistem ve kurucu değerler buharlaşıyor. Trump dönemine gelirsek Amerika'da tekno-feodalismin tavan yaptığı ama merkezi hükümetin Amerika tarihinde hiç görülmemiş bir şekilde eyaletlere kadar anayasalarına aykırı şeikilde müdahale edildiği, Amerika'yı Amerika yapan şey olan 4.güç dediğimiz medyanın Amerika tarihinde ilk kez yayın ve yazılarına oto sansür uygulamak zorunda kaldığı bir Amerika isterse yine dünya ekonomik lideri olsun (ki bugünkü dünyada imkansız) sistem olarak çürümüşlük çok kötü durumda. Çöküşten kasıt buysa Amerika çökeli çok oldu. Ekonomi olarak bahsediyorsanız bu sistemlerinde dediğim gibi, dünya birincisi olsalar da bir şey ifade etmez.

Çöküşten kastınızı tam anlayamadım ama şunu rahatlıkla size diyebilirim. Bir ülkenin ana kurucu değerleri (norm değerler deriz) ne kadar çok yıpranırsa ekonomik olarak güçlenseniz bile sisteminiz çürümeye başlar. A.B.D. gibi bir ülkede ekonominin devasa büyümesi de Amerikan vatandaşlarını birebir günlük yaşamda hissedilen şekilde etkilemez, kendini hissettirmez ama ekonomik düşüşdeki her şeyden her vatandaşı direkt etkilenir çünkü ekonomik sistemi buna göre kuruludur. Sadece resmi rakamlara göre 1 milyona yakın evsizin ve sokakta yaşayanın olduğu, sosyal sağlık sistemi nedeniyle trafik kazası geçiren kişilerin ambülansa ben gitmek istemiyorum dediği bir ülkede ekonomik göstergelerin tavan olmasının hiçbir anlamı yok kanımca. Zira sistem ve kurucu değerler buharlaşıyor. Trump dönemine gelirsek Amerika'da tekno-feodalismin tavan yaptığı ama merkezi hükümetin Amerika tarihinde hiç görülmemiş bir şekilde eyaletlere kadar anayasalarına aykırı şeikilde müdahale edildiği, Amerika'yı Amerika yapan şey olan 4.güç dediğimiz medyanın Amerika tarihinde ilk kez yayın ve yazılarına oto sansür uygulamak zorunda kaldığı bir Amerika isterse yine dünya ekonomik lideri olsun (ki bugünkü dünyada imkansız) sistem olarak çürümüşlük çok kötü durumda. Çöküşten kasıt buysa Amerika çökeli çok oldu. Ekonomi olarak bahsediyorsanız bu sistemlerinde dediğim gibi, dünya birincisi olsalar da bir şey ifade etmez.
Amerikada aç kalan adam ya aptaldır yada madde bağımlısı örnek verecek olursam newyork belediyesi evsizlere barınmaları için 1+1 daire veriyor gel otur kira vb. hiç bir masrafı yok adamlar yok ben orda oturmam o semt kötüymüş vb. saçma sapan söylemlerde bulunup oturmuyorlar o sokakta size gösterilen insanlar madde bağımlısı ve zeka sorunu olan insanlar çingene gibi yaşamayı tercih eden insanlar ekonomik durumu olmayan insanlara devlet ekonomik yardımda bulunuyor çocuğu olana 18 yaşına kadar çocuğun bezinden tut akşam rahatsızlandığında bir telefla doktor evine geliyor okullar ücretsiz ve servis ücretsiz okullarda spor,havuz,müzik eğtimi vb. harika bir eğitim var en akılsız çocuk bile 2 dil öğrenebiliyor vb. türkiyedeki gibi hükümet medyası yok amerikada eleştiri yapabiliyorlar başkana kimse tutuklanmıyor saha karşı evinden götürülmüyor tabi devletin gizli kalması gerekn konularını yada yalan iftira algı haber yapıldığında gerekli yaptırımı uyguluyorlar ama akp türkiyesi gibi kimseyi hapse atmıyorlar ifade özgürlüğü var hiç bir ülke 4+4'lük değildir lakin Türkiye'de Akp medyası amerikayı halkına kötülüyor ama gel görki Troy, New York Akp'li bakanlar ve aileleri muazzam mülkler satın aldılar ve hala alanlar var unutmadan Troy Fetocuların çoğunlukta olduğu bir yer ve afkp'li ve fetocüler çok samimiler hanımları gün yapıyor çocukları sinemaya gidiyor vb. Amerika kötü bir yerse neden AKP'liler amerikada mülk satın alıyor vatandaşlık alıyor çocuklarını burda okutuyor vb. yaz yaz bitmez

• Haha
Tepkiler: ENS
Beni de götür dedikten sonra akrabam bile yurtdışını kötülemeye başladı. Ondan önce bir şikayetini duymamıştım.

Evli iseniz çocuğa yapılan yatırım ,bekarsaniz eğitiminize yapılan yatırım..

Vadeli + Teknoloji hisseleri + Kıymetli madenler

Geri