Sigara yasağının kapsamı genişletiliyor, açık alanlar da yasak kapsamına alınabilir.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SNT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kurallara uycaklarını sanmıyorum, hem sigarayı alan bölge olarak yasaklancağana Sigara satışına yasak koysalar ya hadi göreyim devleti, hükümeti

Kurallara uycaklarını sanmıyorum, hem sigarayı alan bölge olarak yasaklancağana Sigara satışına yasak koysalar ya hadi göreyim devleti, hükümeti
Kaçakçılık artar. Görünürlüğün azaltılması olumlu bir adım. Sigara zararlı, kabul. Ama en az sigara kadar zararlı o kadar çok şey var ki, satılan. Her taraf pestisit, yapay şeker, AB de yasaklı katkılar. Sürekli açıklanan tağşiş listeleri. Bakın Fransa'da markette Nescafe krema ürünü bulamazsınız. Yasak!

Açık alanda biri önümde içiyor pardon içmiyor içtiğini dışarı buharlı tren gibi saçıyor ise birde kaçınmama rağmen suratıma doğru geliyor ise saydırıyorum içimden bi yandan da bu dumana hedef olmamak için kaçıyorum leş gibi kokmamak adına kıyafetlerime sinerek, bence dumanın çoğunu içine çekemeyip doğaya kusanlar için motor sporcuları gibi kask yapmalı belki o duman kafasının etrafında dönünce bırakmayı da düşünür 🤣

Keşke trafik kuralları için aynısı olsa. Yaya geçidindeyim. Bilerek bekledim. 30 tane araç geçti önümden yol hakkımı vermedi. Son gelen araç 34 plakaydı o verdi. Eğitim şart

İçmeyen insan için gerçekten zor bir durum. Bırakalı neredeyse 2 yıl olacak toplum içinde özellikle kalbalıkta tiksindiren bir kokusu var

İnsanları boğmadan içmekte bir sakınca yok.

Burada 🚬 şifa niyetine içilir ‼️

@Kargo1975 hocamdan haber bekliyorum, organizatörümüz o 😄
İşin şakası bir yana umarım ciddi bir sıkıntısı yoktur, yokluğu hemen fark ediliyor hocamın.
Herkese Selamlar,Kolay Gelsin,İyi Forumlar.
Allaha Şükür İyiyim @Massacre47 Kardeşim.
İşlerimin Yoğunluğundan Fırsat Bulamaz Oldum Bu Aralar.
Nasılsınız?Umarım Herkes İyidir,Bir Sorun Yoktur.
Herkese Hayırlı Cumalar Dilerim.

Komple satışını yasaklasalarda baheneyle bıraksak bırakmaya çalıştım ama olmuyor satışı yasaklanırsa mecbur bırakırız

Geri