Yok maalesef ben de arayıştayım.Anizium reposu bulabilen var mı?
Yok maalesef ben de arayıştayım.Anizium reposu bulabilen var mı?
Forum kurallarından etkilenen arkadaslar yazabilirsinizBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
çıkın çıkın gelinBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
katıldık bu çok iyi olduGrup açtım, katılabilirsiniz
Sanırım gruba katılım süresi dolmuş...Grup açtım, katılabilirsiniz
Sorununu çözerİyi günler depo gayet güzel çalışıyor teşekkür ederim.
Bir sıkıntı yaşıyorum dizi filmlerde kaynaklar segmesindenTürkçe dublaj seçip seyrediyorum bölüm değiştiğinde tekrar otomatik olarak kaynaklarda 1inci sıradaki seçenekle başlayıp alt yazılı ve orijinal dille devam ediyor. Seçtiğim ayar ben değiştirene kadar kalıcı olmuyor bilgilerinize sayın hocam.
Linkin süresi yok, girebilmen lazımSanırım gruba katılım süresi dolmuş...
Eline sağlıkYeni sürüm birazdan gelecek. plt-party eklendi. artık senkronize bir şekilde içerikler izlenebiliyor. Anasayfadaki üst bardaki ikon ile veya eklenti ayarlarından ayarlanabilir. Güncelleme gelince test eder misiniz. şuan beta sürümünde
50 mesajı da doldurdum. Halen linke erişemiyorum.
Erismeniz lazım forum kurallari degismediyse yada siz ceza puanı almis olabilirsiniz50 mesajı da doldurdum. Halen linke erişemiyorum.
-10 saymış olabilirEvet, iki kullanıcıya konu içerisinde cevap yazdığım için. Arka arkaya mesaj yazma algılandı. 10 puan ceza puanı yazıldı. Ne oluyor böyle olunca .
Bir sıkıntı olmaz dikkat etmek lazım .Evet, iki kullanıcıya konu içerisinde cevap yazdığım için. Arka arkaya mesaj yazma algılandı. 10 puan ceza puanı yazıldı. Ne oluyor böyle olunca .
Şu anda girebiliyorum. Demek biraz sabretmek gerekiyormuş.Bende 50 mesaj attım ama Linke ulaşamıyorum herhangi birşey yapmak gerekiyor mu?