Kraptor reposu kapanmış, bilgisi olan var mı?

İyi günler depo gayet güzel çalışıyor teşekkür ederim.
Bir sıkıntı yaşıyorum dizi filmlerde kaynaklar segmesindenTürkçe dublaj seçip seyrediyorum bölüm değiştiğinde tekrar otomatik olarak kaynaklarda 1inci sıradaki seçenekle başlayıp alt yazılı ve orijinal dille devam ediyor. Seçtiğim ayar ben değiştirene kadar kalıcı olmuyor bilgilerinize sayın hocam.
Sorununu çözer

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260819_202258_CloudStream.jpg
    Screenshot_20260819_202258_CloudStream.jpg
    121.8 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_20260819_202321_CloudStream.jpg
    Screenshot_20260819_202321_CloudStream.jpg
    142.7 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_20260819_202329_CloudStream.jpg
    Screenshot_20260819_202329_CloudStream.jpg
    153.9 KB · Görüntüleme: 61
Katıldık bakalım

Yeni sürüm birazdan gelecek. plt-party eklendi. artık senkronize bir şekilde içerikler izlenebiliyor. Anasayfadaki üst bardaki ikon ile veya eklenti ayarlarından ayarlanabilir. Güncelleme gelince test eder misiniz. şuan beta sürümünde
Eline sağlık

Evet, iki kullanıcıya konu içerisinde cevap yazdığım için. Arka arkaya mesaj yazma algılandı. 10 puan ceza puanı yazıldı. Ne oluyor böyle olunca .

Evet, iki kullanıcıya konu içerisinde cevap yazdığım için. Arka arkaya mesaj yazma algılandı. 10 puan ceza puanı yazıldı. Ne oluyor böyle olunca .
Bir sıkıntı olmaz dikkat etmek lazım .

Cloudstream bölümünde yararlı konular var işinize yarar mutlaka bir göz gezdirin girebilirseniz

Bende 50 mesaj attım ama Linke ulaşamıyorum herhangi birşey yapmak gerekiyor mu?

Selam birsey sorucaktim bu kreastreami denedim eklentiler gorunmuyo ayni sey kraptor kapatincada oldu eklenti gorulmuyo neden acaba tesekkurler

Son düzenleme:
Toplama eklentilerden 4k içerik veren var mı kraptorplus gibi ?

Alttaki arama çubuğu, artık eskisi gibi çalışmıyor, bilmem dikkat eden oldu mu. Yani aradığımız içerik, yüklü tüm eklentilerde aranmıyor. Üsttekinde sorun yok

Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri