[SnapPlayer IpTv] BAYİLİK SİSTEMİ AÇILDI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet biliyorum. Biliyorsun 4 ayrı cihaz var. Diğerlerindeki görüntü olmayışı sorunu gitmiş. Ancak TCL tv deki sorun aynen devam ediyor. Ayrıca ayarları kategori ve kanal sıralama özelliği de eklemelisin. Bu arada lisanslama sorunu da devam ediyor.
Kateogori ve kanal siralamasi var. Lisanslamada sorun yok. Bir cok kiside test edildi. Tcl baska tv de denedim sizin icin ondada sorun yok gayet normal. Kanal ve kategori siralamyi girselde isaretledim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260819_090716.jpg
    Screenshot_20260819_090716.jpg
    193.1 KB · Görüntüleme: 3
Kateogori ve kanal siralamasi var. Lisanslamada sorun yok. Bir cok kiside test edildi. Tcl baska tv de denedim sizin icin ondada sorun yok gayet normal. Kanal ve kategori siralamyi girselde isaretledim.
Özür dilerim ben ayarlarda aramıştım böyle bir özelliği. evet gördüm denedim ancak çok kullanışlı ve işlevsel değil. Bu kanal ve kategori sıralamasını daha kolay yoldan halledilebilir hala getirmelisin. Ayrıca istenen kanlallaarda gizlenebilmeli. TCL tv çoğu android 12. Benimki android 14. Android oluşundan dolayı bazı sorunlar çıkıyor. Lisans konusuna gelince satın almaları yükle deyince yüklüyor. Buraya kadar sorun yok. ancak premium kısmına tıklayınca premium olmadığı görülüyor.

İos tv bende yok olsaydı denerdim ancak macos sequoia'da denedim. sorunsuz çalışıyor.

Özür dilerim ben ayarlarda aramıştım böyle bir özelliği. evet gördüm denedim ancak çok kullanışlı ve işlevsel değil. Bu kanal ve kategori sıralamasını daha kolay yoldan halledilebilir hala getirmelisin. Ayrıca istenen kanlallaarda gizlenebilmeli. TCL tv çoğu android 12. Benimki android 14. Android oluşundan dolayı bazı sorunlar çıkıyor. Lisans konusuna gelince satın almaları yükle deyince yüklüyor. Buraya kadar sorun yok. ancak premium kısmına tıklayınca premium olmadığı görülüyor.
Hocam videolar izleniyormu sizde. Yoksa video acmaya calistiginizda premium sayfasini cikiyor. Istediginiz kanali kategoriyi ayarlardan ebeveyn denediminden gizleyebilirsiniz.

Kanal ve kategori siralamasi icin daha ne yapilabilir ornek olarak verirseniz istediginiz sekilde yapabilirim.

Ayrica canli kanallari klasor isareti olan butona basinca istediginiz ismi kategoriye istediginiz ismi verip istediginiz kanallari icine atabilirsiniz.

Linux deepin de denemek istedim ancak mail adresimi kabul etmiyor.
kanal ve kategori sıralamasını çok bilinen playerler var. onlar gibi yapabilirsin.
Videoları daha önceden desteklenmiyor iletisiyle izleyemiyordum ancak son güncelleme ile izlenebiliyor. Recall tuşu harika olmuş

Linux deepin de denemek istedim ancak mail adresimi kabul etmiyor.
kanal ve kategori sıralamasını çok bilinen playerler var. onlar gibi yapabilirsin.
Videoları daha önceden desteklenmiyor iletisiyle izleyemiyordum ancak son güncelleme ile izlenebiliyor. Recall tuşu harika olmuş
Videoları desteklemiyor uyarisi hangi cihazdaydi hocam. Recall dediginiz hangi tuş🙂

Andoid 11 toshiba tv de, Homatics dongle G 4 K andrid 14 ve Bootech wizone andrid 14 te böyle bir ileti alıyordum.
recal tuşu ise bir önceki seyredilen kanala tek tuşla ulaşmak. Çok önemsediğim olmazsa olmazımdır. Bunu ilk defa sana uygulamayı ilk başlattığında söylemiştim.

Andoid 11 toshiba tv de, Homatics dongle G 4 K andrid 14 ve Bootech wizone andrid 14 te böyle bir ileti alıyordum.
Tmm hocam aynen bir cok tvde boxlarda sorun vardi o yok artik. Recall tusu hangisi.

Kumandanın ortasındaki ok tuşunun sağ yanındaki tuşa canlı tv izlerken basınca bir önceki kanal arasında gidip gelme.
Hee tmm bende recall geri arama olarak anliyorum geri arama nerede uygulamada diyorum. P-P tusu geciyor normalde

Çok kisa zamanda Lg WebOs calismalarinida tamamlayip Lg mağazasinda yayina sunacagim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri