Hiremco Magic USB-A DVB-S2 4K Uydu Tuner

Hiremco magic usb ; kanal hızı olsun ek özellikleri ve yazılım olsun ilk olarak tercih edilmesi gereken ürün.

Bazı arkdaşlar pahalı vs demişlerdi bende hiremco kendi geliştirdi testlerini yaptı yazılımı kendisine ait çine yaptırmıyor yazılımınıda demiştim. Arada çok fark fiyqt farkı var neden var işte bundan var.

Sonuçta çeşitlilik ve fiyat skalasına göre ürünler olması güzel. Burada bu ürünlerde amacınız iyi özellikli lisanslı cihazlarımıza tuner katmak. İkiside bunu yapıyor .

Bazı arkdaşlar pahalı vs demişlerdi bende hiremco kendi geliştirdi testlerini yaptı yazılımı kendisine ait çine yaptırmıyor yazılımınıda demiştim. Arada çok fark fiyqt farkı var neden var işte bundan var.
Next'te o kadar güncellemeyi yayınlayan kim o zaman?

Hiremco magic usb ; kanal hızı olsun ek özellikleri ve yazılım olsun ilk olarak tercih edilmesi gereken ürün.

Sonuçta çeşitlilik ve fiyat skalasına göre ürünler olması güzel. Burada bu ürünlerde amacınız iyi özellikli lisanslı cihazlarımıza tuner katmak. İkiside bunu yapıyor .
hocam iki cihaz içinde 20-30 saniyelik aynı kanal sıralamasında kanal geçişlerini gösteren bir video Atarsanız hızlarını görmüş oluruz

Next'te o kadar güncellemeyi yayınlayan kim o zaman?
Çine yazıyorlar ithal edip yaptırdıkları firmanın yazılımcısı yapıyor 4k start pro da yazılım hatalarını biz söyledikte öyle anladılar oranın yazklımcısı türkiyeyi bölge seçiminde ayarları entegre etmemişti fazla detaya girmeyim. Sonuçta next uygun ürünler getiriyor kötüde ürünler değil . Sadece yazılımları hızlıca takip eden sıksık güncelleme yapması gerektiğini anlayan çalışanları olması gerekiyor.

Son düzenleme:
hocam iki cihaz içinde 20-30 saniyelik aynı kanal sıralamasında kanal geçişlerini gösteren bir video Atarsanız hızlarını görmüş oluruz
Next standart kötü değil mesela homatics ve botech cihazlara takılan type c tunerla aynı hızda . Hiremco 1,5 sn falan daha hızlı .

Takıntılı biri olarak ben farkedip yazdım iki üründen hangisi bütçenize ve kullanım senaryonunuza uygunsa rahatlıkla alabilirsiniz. Hiremco ya pahalı demezseniz kesinlikle hiremco. Bir kere alın tam alın.

Hocam Matrix Pro cihazı 2023 yılında aldım uydu bölümü için hiç destek vermeyen Hiremco dan mı bahsediyoruz.
Kanal aramada 1 numralı kanalı her daim en sona atıyor çözüm bulamadı.
Kanal sıralamam bozulmasın diyerekten asla kör tarama yapamıyorum mesela.
Biss şifre girmek hiremco da deveye hendek atlatmak kadar zorken Next te çok kolay otomatik güncellemesi var.
Oscam ı Hiremco asla güncellemiyor Next te devamlı güncelleme veriliyor.
Bu hiremco nun yazılımcıları ne telefondan ne whatsapp tan çözüm sağlamıyorlar. Yani bir kere yaptık yeni yazılım veremeyiz ya bozulursa cevabını bizzat telefonda duydum.
Bu cihazdada yeni kanal aramada liste bozuluyormuş , hiremco nun yazılımcıları burda madem neden çözmemiş bu sorunu.

Kumanda yoksa kanal geçişleri sesli komutla oluyor mu 5. Kanalı aç veya Trt 1. aç gibi ses komuduyla kanal değişiyor mu?

Hocam Matrix Pro cihazı 2023 yılında aldım uydu bölümü için hiç destek vermeyen Hiremco dan mı bahsediyoruz.
Kanal aramada 1 numralı kanalı her daim en sona atıyor çözüm bulamadı.
Kanal sıralamam bozulmasın diyerekten asla kör tarama yapamıyorum mesela.
Biss şifre girmek hiremco da deveye hendek atlatmak kadar zorken Next te çok kolay otomatik güncellemesi var.
Oscam ı Hiremco asla güncellemiyor Next te devamlı güncelleme veriliyor.
Bu hiremco nun yazılımcıları ne telefondan ne whatsapp tan çözüm sağlamıyorlar. Yani bir kere yaptık yeni yazılım veremeyiz ya bozulursa cevabını bizzat telefonda duydum.
Bu cihazdada yeni kanal aramada liste bozuluyormuş , hiremco nun yazılımcıları burda madem neden çözmemiş bu sorunu.
O cihazda tuner sorunlu maalesef . Hiremco bunu kabul edip geri çağırması gerekiyordu sonraki çıkardığı cihazlarda tuneri güncelledi, max de şimdiki smile matrix ürünlerinde ve bu usb tunerda yeni sorunsuz tuner var. Hiremco ya ben impaladan ( harika bir cihazı yazılım vermeyerek bitirdiler) beri saydırıyordum akıllanmaya başladılar fakat daha zaman var . Fiyat politikaları nı düzeltmeleri, sadece ben bilirim yaparım anlayışını bırakmaları , satış sonrası müşteri memnuniyetini bilmeleri öğrenmeleri gerekiyor.
Kanal taramada kanal silme sorununda. Ayarlarda lcn yi kapalı tkgs kapalı olarak ayarlayıp kör tarama yapıp denermisiniz.

Ayrıca bahsettiğiniz ve benimde bazı eklemelerimi Hiremcoya mail attım sorunları detaylı ilettim .

Son düzenleme:
Pc ye taksak Kaffeine sinyal alırmı ki
PC üzerinden deneyen oldumu

Pc ye taksak Kaffeine sinyal alırmı ki
PC üzerinden deneyen oldumu
Maalesef Linux çekirdeği tarafından desteklenen ürünler değil. Bunlar android destekli android tv , box, larda kullanılıyor. Android 9 ve üstü olmasıda gerekiyor.

Hiremcoyu şimdi denedim. Tak kullan oldu hiç problem çıkmadı kanallar yüklenmiş geldi ben ayar yapmadım. Kanal geçişi ve gürüntü kalitesi iyi. Tv nin kendi uydu alıcısı problemli olanlar yavaş olanlar kullanabilirler. IMG_0705.jpeg

Hiremco Tuner'ı Next'in uygulamasıyla kullananlar varmış.

Ekli dosyalar

• 20260818_195726.jpg
    20260818_195726.jpg
    56.4 KB · Görüntüleme: 19
Kullanıyorum diyenler vardı.
Hitemco'nun uygulamasında Next Kanky çalışabilir mi peki?
Hayır. Android cihazların yazılımları nasıl birbirlerine uymaz yüklenemezse buda aynı .
USB tuner’ların içinde televizyon veya uydu sinyallerini (DVB-T2, DVB-S2 vb.) çözmek için farklı üreticilerin donanım yongaları (örneğin Realtek, Silicon Labs, Afatech vb.) bulunur. Bir markanın APK’sı, sadece kendi içindeki işlemcinin dilinden anlayan sürücüleri barındırır. Her USB cihazının benzersiz bir Üretici Kimliği (Vendor ID - VID) ve Ürün Kimliği (Product ID - PID) vardır. Uygulamalar, cihaza bağlanan donanımın bu kimliğini kontrol eder. Eğer uygulama, kendi markasına ait olmayan bir ID ile karşılaşırsa cihazı tanımaz ve "Tuner bulunamadı" uyarısı verir. Üreticiler, kendi ekosistemlerini korumak ve kullanıcıları kendi yazılımlarına yönlendirmek amacıyla uygulamalarını belirli donanımlarla sınırlandırırlar.

O cihazda tuner sorunlu maalesef . Hiremco bunu kabul edip geri çağırması gerekiyordu sonraki çıkardığı cihazlarda tuneri güncelledi, max de şimdiki smile matrix ürünlerinde ve bu usb tunerda yeni sorunsuz tuner var. Hiremco ya ben impaladan ( harika bir cihazı yazılım vermeyerek bitirdiler) beri saydırıyordum akıllanmaya başladılar fakat daha zaman var . Fiyat politikaları nı düzeltmeleri, sadece ben bilirim yaparım anlayışını bırakmaları , satış sonrası müşteri memnuniyetini bilmeleri öğrenmeleri gerekiyor.
Kanal taramada kanal silme sorununda. Ayarlarda lcn yi kapalı tkgs kapalı olarak ayarlayıp kör tarama yapıp denermisiniz.

Ayrıca bahsettiğiniz ve benimde bazı eklemelerimi Hiremcoya mail attım sorunları detaylı ilettim .
Ben sorunlara ait mail atmıştım.

Merhaba

İlk gönderdiğiniz eksikler için gerekli yazışmalar ve istekler bildirildi,alttakileri 2.partide ayarlamaya çalışacağız.

18.11.2023 12:36 yazdı:
Daha önce yolladığım mailine ek olarak

1 Kanal listesi ekranda iken numara tuşları çalışmıyor.
kontrol edeceğiz
2 Kanal listesinde grup ayarlama seçeneği var ancak favorite den başka hiçbir gruba eklenmiyor. Madem farklı gruplara eklenme yok yeni grup oluşturmanın mantığı var mı ?
TKGS kaynaklı olabilir listeyi ayarlayan tamamen türksat sistemi ama kontrol edeceğiz
Teşekkür ederim hiremco türk firmasi bize destek olun diyor sunuz ancak bir uygulama yazılımı için yurt dışına göndereceğiz diyorsunuz yok mu bizim ülkede yazılım yapacak mühendis Google play da bir sürü türk uygulama yapıyor.
böyle bir ürünün tüm ana koduna sahip olmak büyük bir bütçeye bağlı(ve her yıl yeni işlemci çıkmakta) ve en az 20 yıl yetişmiş 10 mühendise ihtiyaç duyar,işlemci üretici bizler olmadığımız için ( türkiyede işlemci üretilemiyor ) yurtdışı işlemci üreticisi ile çalışmak zorundayız( türkiyedeki tüm gömülü sistem üreticileri dahil )

hal böyle olunca kodların bir kısmına sahibiz bir kısmına değiliz,sahip olmadığımız kısım için yurtdışına yaptırmak zorundayız.

ARGE ekibimizin olmasi ve bu kadar dışa bağımlı olmanızı istemem
arge ekibinin tamamen burada olması için ülkemizde işlemci üretmemiz gerekiyor,böyle bir teknolojik alt yapıyı devletin kurması gerekiyor,yani işlemci işi devlet bütçesi olmadan yapılamaz

Hocam merak ettiğim birşey var bunu alsam tvnin usb portuna taksam normal uydu alıcısı gibi kullanabilir miyiz

Ben sorunlara ait mail atmıştım.

Merhaba

İlk gönderdiğiniz eksikler için gerekli yazışmalar ve istekler bildirildi,alttakileri 2.partide ayarlamaya çalışacağız.

18.11.2023 12:36 yazdı:

kontrol edeceğiz

TKGS kaynaklı olabilir listeyi ayarlayan tamamen türksat sistemi ama kontrol edeceğiz

böyle bir ürünün tüm ana koduna sahip olmak büyük bir bütçeye bağlı(ve her yıl yeni işlemci çıkmakta) ve en az 20 yıl yetişmiş 10 mühendise ihtiyaç duyar,işlemci üretici bizler olmadığımız için ( türkiyede işlemci üretilemiyor ) yurtdışı işlemci üreticisi ile çalışmak zorundayız( türkiyedeki tüm gömülü sistem üreticileri dahil )

hal böyle olunca kodların bir kısmına sahibiz bir kısmına değiliz,sahip olmadığımız kısım için yurtdışına yaptırmak zorundayız.

arge ekibinin tamamen burada olması için ülkemizde işlemci üretmemiz gerekiyor,böyle bir teknolojik alt yapıyı devletin kurması gerekiyor,yani işlemci işi devlet bütçesi olmadan yapılamaz
Yaşanan durum tam anlamıyla bir fiyasko. Çip veya işlemci üretmek yerine güçlü bir yazılım ekibiyle çalışmak yeterliyken, 'Biz geliştiriyoruz' denerek yanlış yönlendirmeler yapılması kabul edilebilir değil. Konuyu Kağan Bey'e de ileteceğim. Örneğin Homatics markası da işlemciyi kendisi üretmiyor; ancak ne zaman ulaşılsın, cihaza özel yazılım gönderip sorunu anında çözüyorlar. Maliyeti artırmadan ucuz ve kısa yoldan kar amacı için durum böyle demeleri gerekirken sanki her yıl işlemci çıkıyırda ürnlerbde bu işlemcileri kullanıyormuş gibi kafa buluyorlar. Tüm ürünlerinde hep aynı işlemci Allwinner H618.

Son düzenleme:
Hocam merak ettiğim birşey var bunu alsam tvnin usb portuna taksam normal uydu alıcısı gibi kullanabilir miyiz
Tv android ise olur . Tv nin yazılımı androidmi. Değilse olmaz . O zaman tunerl içinde olan hibrit android box alıp kullanabilirsiniz buna gerek yok.

Hiremco Magic'in kanal değişimi ile ilgili bir video çektim.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Geri