EPG Eklendi | UzunMuhalefet - Sabit Liste YAYINDA!!!

Bobplayerda çalışmadı

Genel anlamda yani yalnızca bu listede değil, internette bulduğumuz pek çok listede genellikle atv, now, cnn türk gibi kanallarda hep bir sorun oluyor. Bir gün gösterse ikinci gün yayın yok. Ulusal kanallar her yerde yayını olan kanallar ama ne hikmetse ya da bana denk geliyor bu gibi kanallarda problem oluyor. Aynı şekilde kablo tv nin m3u larında trt world kanalı göstermiyor (bir kaç kanal daha var yayını olmayan) tüm listelerde o göstermeyen kanallarda yayın yok. Tv her yerde ye bakıyorum kanallar açık ve çalışıyor. Çoğu kaynaklar ortak sanırım veya onun üzerinde çalışılınıyor.
Kablo tv nin m3u listesi mi var

Malesef dünden beri yayınlar gitti bende.

patates oldu.

sağlık olsun.

6 ay yine iyi dayandı.

şu ana kadar gördüğüm en uzun ömürlü çalışan liste oldu.

uzuna teşekkür ediyorum.

Millet selamlar,

Daha önce farklı forumlarda görmüşsünüzdür belki. Dinamik güncellenen sabit bir listem bulunmaktaydı. Sistemi tekrar ayağa kaldırdım.

Tüm kanalların bilgilerini topladığım ve yayınlarını tuttuğum bir sistem üzerinden her 6 saatte bir tüm yayınları kontrol edip sizi her kanal için çalışan yayına yönlendiriyorum.

Şu an sistemde 500'e yakın kanal var.

Sistemde sadece ücretsiz izlenebilen kanallar yer almaktadır. Herhangi bir platform yayını HİÇBİR ZAMAN YER ALMAYACAKTIR.

LİNK

Kod:
Kod içindeki içeriği görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Yaşadığınız bir problem olursa iletin.

12.12.2025 EPG Desteği eklenmiştir. 165 Kanal için EPG düzenli olarak üretilmektedir!!

Bilinen eksik kanallar:
İnmiyor

Çalışmıyor kendisi yurt dışına çıkıyorum dedi ve liste başı boş kaldı.Bu ikinci oluyor bu kişinin inşaallah düzelir.

sağlık olsun...

Samsung smartiptv de calismiyor bilginize

Sayın adminler 4 marttan beri uzunmuhalefet forumda yok. Acaba konuya bir açıklama/kilit bir şey mi yapsanız? Arkadaşlar deniyor ve paket çalışmıyor, zaman kaybı…

Sayın adminler 4 marttan beri uzunmuhalefet forumda yok. Acaba konuya bir açıklama/kilit bir şey mi yapsanız? Arkadaşlar deniyor ve paket çalışmıyor, zaman kaybı…
Sayın kullanıcılar, arkadaş açıklama yapmıştı zaten. Buyrun;

Şimdi siz diyeceksiniz ki kim nasıl görsün bu mesajı, arkada kalmış, benim 15 saniyemi aldı. Siz de deneyebilirsiniz.

Geri