Öneri En Son Hangi Filmi ve Diziyi İzlediniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eerol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yeni-nesil-kotulerin-harikalar-diyari.jpg

Yeni Nesil: Kötülerin Harikalar Diyarı

Descendants: Wicked Wonderland

2026 • 1 saat 30 dakika • ABD
Vizyon Tarihi: 17 Temmuz 2026
Yönetmen: Kimmy Gatewood
Senarist: Tamara Chestna, Dan Frey
Yapımcı: Tamara Chestna, Dan Frey, Suzanne Todd, Kimmy Gatewood

Yeni Nesil: Kötülerin Harikalar Diyarı Konusu

"Yeni Nesil: Kötülerin Harikalar Diyarı" (Descendants: Wicked Wonderland), sevilen Yeni Nesil serisinin beşinci filmi olarak izleyicileri bu kez Harikalar Diyarı’nın büyülü ve tehlikelerle dolu dünyasına götürüyor. Fantastik macera ve müzikal unsurları bir araya getiren yapım, zaman yolculuğunun beklenmedik sonuçlarını merkezine alıyor.

Filmde, geçmişi değiştirerek her şeyi düzelttiklerini düşünen Red ve Chloe, yaptıkları müdahalenin aslında daha büyük bir tehdidin ortaya çıkmasına neden olduğunu fark eder. Zaman akışındaki değişim, güçlü ve tehlikeli bir düşman olan Maddox Hatter’ın yükselişine zemin hazırlar. Maddox, Harikalar Diyarı’nda kaos yaratırken Kraliçe Kalpler’i kaçırarak dengeleri tamamen bozar.

Red ve Chloe, bu yeni tehdidi durdurmak ve Harikalar Diyarı’nı kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişir. Bu macerada yalnız değildirler; Red’in yeni kız kardeşi Pink, Çılgın Şapkacı’nın oğlu Max ve Luisa Madrigal’in oğlu Luis de ekibe katılır. Birlikte hem Kraliçe Kalpler’i kurtarmaya hem de Maddox Hatter’ın planlarını bozmaya çalışırlar.

"Yeni Nesil: Kötülerin Harikalar Diyarı" , dostluk, cesaret ve kader temalarını işlerken, Alice Harikalar Diyarında evreninden ilham alan renkli atmosferiyle seriye yeni bir soluk getiriyor.

6/10

Disneyden çocuklar için müzikal çocuk filmi , fazla yan karakter koymuşlar , zaman yolculuğunun işlendiği bu devam filmde eksikler olsa da çocuklar için ideal.

Bensiz (2014)

7/10

Normalde dram filmi pek izlemem ama bu filmi izlerken sıkılmadım.Farklı bir iş yapmışlar çok araştırmadım ama orjinal senaryoymuş sırf bunun için bile izlenir.

Çok az sinemada gösterime girmiş 8.000 bin küsür kişi izlemiş şaka gibi.Saçmasapan 3 harfli çöp filmler bile kat be kat fazlası izleniyor.Bizim ortalama sinema seyircisi mal olduğundan saçmasapan filmler iş yapıyor.Bu yüzden farklı işler gelmiyor zaten sektörde dibi buldu.

Ben filmi genel olarak beğendim.Tabi eksikleri var dahada iyi olabilirmiş çok teknik detaylara girmeyeceğim.İlk baştadada dediğim gibi farklı bir iş olması ve hikaye için bile izlenir.Başrolün hikaye gereği tempolu bir oyunculuğu olmasa bile belli oluyor adam role girmek için emek harcamış rolünün hakkını veriyor...

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

GOZE-GOZ.jpg

Göze Göz

8 Ağustos 2025 Sinemada | 1s 41dk | Korku
Yönetmen Colin Tilley
| Senarist Elisa Victoria, Michael Tully
Oyuncular: Whitney Peak, S. Epatha Merkerson, Golda Rosheuvel
Orijinal adı Eye for an Eye

Özet
16 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Göze Göz, ebeveynlerini ani bir şekilde kaybetmesinin ardından büyükannesinin yanına taşınan genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Anne ve babasının ani ölümünün ardından Anna, daha önce hiç tanımadığı büyükannesiyle birlikte yaşamak için New York'tan Florida'nın küçük bir kasabasına taşınır. İzole edilmiş, savunmasız ve arkadaş arayan Anna, çok geçmeden yerel iki gençle arkadaş olur. Ancak korkunç bir şiddet eylemi gerçekleştirip onu da suç ortağı yaptıklarında, gizemli canavar Bay Sandman'ın odak noktası haline gelir.

6/10

Atmosferi fena değil , ucu açık bitti devamı gelebilir , düşük bütçeli , oyunculuklar fena değil.

Lioness bu aralar favorim, star city de güzel tavsiye ederim

Dönersen Islık Çal (1992)

8/10

İşlenen konu ve farklı bir film olmasından dolayından izlenmesi gerektiğini düşünüyorum.Filmi çekildiği yıla,ülkenin şartlarına ve imkanlarına göre değerlendirmek lazım.

Bu film ortalama sinema seyircisine hitap etmez.Anca memleketin %10 unun anlayabileceği bir yapım.Fikret Kuşkan gibi kariyerli ve bilinen bir oyuncunun bu rolde oynaması büyük cesaret.Günümüzde onun seviyesinde ünlü bir erkek oyuncu bu rolü oynayamaz cesaret edemez.Zaten bu filmdende maddiyat olarak birşey kazandığını sanmıyorum.Diğer yan rollerde cesur ve başarılı rol oynamışlar.

Bu filmi Amerika'da çeksen bir sürü ödül vs alırlardı.Ama Türkiyede sadece linç yersin.Zaten günümüzde çektirmezlerdi yasaklarlardı.

Filmin senaryosunu,repliklerini,prodüksiyonununda illaki eksikler var.Ama çekilen konu ve yok denecek kadar bütçeyle böyle bir film yapmak başarıdır benim gözümde...

İp-man 4 final

son-dilek.jpg

Son Dilek

Vizyon tarihi belirsiz Sinemada | 1s 48dk | Dram
Yönetmen Melek Öztürk
Oyuncular: Ceyda Ateş, Ebrar Demirbilek, Seda Akman

Özet

Son Dilek, kızının hasta olduğunu öğrenen bir annenin hikayesini konu ediyor. Deniz, altı yaşındaki kızı Cemre'yi tek başına büyüten bir kadındır. Onun hayatı, kızının ölümcül bir hastalığa yakalandığını öğrenmesiyle alt üst olur. Deniz, hayatının son zamanlarını yaşayan kızının son dileklerini gerçekleştirmek için elinden gelen her şeyi yapar.

5.5/10

Duygusal bir film ama oyunculuklar hiç geçmedi bana , sinema filmi değilde tv filmi kıvamında çekimler.

İngiliz Polisiye dizisi tavsiyesi olan var mı

Arkadaşlar vikinleri tavsiye etti.
8. Bölüme geldim. ama ne bileyim bende mi bir şey anlamadım. o kadarda çok beğenmedim.
Yanlış vikinleri mi izliyorum bilemedim.

Nerden esti ise Star Trek Picard ı ikinci defa izlemeye başladım,

Star Trek Voyager dan sonra izlenmesi tavsiye edilir

ki pek çok versiyon olsa da seride en iyisi bence hâlâ Voyager serisi

Yeni eklenen Akademi serisi de idare eder

Normal People güzel bir aşk dizisi arayanlar için önerilir İrlanda da geçiyor hikaye

Mobland - Suç aksiyon olarak iyidir. Tavsiye ederim.

Lioness dizisini tavsiye ederim,

Sonic 1 ve 2. seri izledim
3. sünü de izlicem.
Güzel film
8/10

Rastgele bir film açarım ne IMDB puanı ne yorumunu dikkate alırım önyargılı olmamak için. Biraz izlerim sararsa bitiririm sarmazsa kapatırım. Son izlediğim film In the Cut

herkes-olecek.jpg

Herkes Ölecek

25 Temmuz 2025 Sinemada | 1s 24dk | Gerilim
Yönetmen Craig Tuohy
| Senarist Craig Tuohy
Oyuncular: Jaime Winstone, Chiara D'Anna, Richard Cotton
Orijinal adı Everyone Is Going to Die

Özet
(18+): 18 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Herkes Ölecek, doğum gününde kızı ile ilişkisini düzeltmek için bir araya geldiklerinde kendilerini korkunç olayların içerisinde bulan bir babanın hikayesini konu ediyor. Bir baba, yabancılaşmış kızı Imogen ile barışmaya çalışır ve onu bir doğum günü yemeği için lüks evine davet eder. Ancak evleri, av tüfekleriyle silahlanmış iki garip, maskeli kişi tarafından istila edildiğinde, ölümcül bir kedi-fare oyunu başlar ve aile için hayat değiştiren bir vahiy ile sonuçlanır.

4.5/10

Ev baskını filmlerinden , hikayede eksiklikler var , sıkıcı ağır ilerliyor , sarmadı.

Geri