sismik2009
Paylaşımcı
Benim next kanky de geldi, kurulum 1 dk , tkgs den hemen ayarlandı, gayet akıcı cihaz, kanal geçişleri bir linux cihaz gibi değil tabiki, ben 3 sn tuttum, kanal geçiş süresini,
Aynen kanal geçişleri baya yavaş onun dışında yazılım harika beklediğimden çok iyi çıktı. Bu fiyata daha ne olsun ne diyoruz alın aldırın . Teşekkürler Next nextstarBenim next kanky de geldi, kurulum 1 dk , tkgs den hemen ayarlandı, gayet akıcı cihaz, kanal geçişleri bir linux cihaz gibi değil tabiki, ben 3 sn tuttum, kanal geçiş süresini,
Hayırlı olsun bilgilendirme için teşekkürler fiyatı uygun bir cihaz bence tercih edilebilir.Benim next kanky de geldi, kurulum 1 dk , tkgs den hemen ayarlandı, gayet akıcı cihaz, kanal geçişleri bir linux cihaz gibi değil tabiki, ben 3 sn tuttum, kanal geçiş süresini,
TRT 4K'da ve dublaj vb. olan bir kanalda test edebilir misiniz?Uygulama linkiBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Kumandada sol yön tuşuna basıldığında doğrudan menü açılıyor. Geniş menüyü açmak için ise önce OK tuşuna, ardından sol yön tuşuna basılması gerekiyor
Next Kanky cihazım elime ulaştı ve inceledim. Hiremco ile kıyaslamak gerekirse; kanal geçişleri Hiremco'ya göre biraz daha yavaş ve Oscam gibi bazı özellikler yok. Ancak Hiremco kanal geçişlerinde ve ek özelliklerde daha önde olsa da, Next Kanky'nin de kendine göre güçlü yönleri var.
Özellikle yazılımı harika olmuş; cihazla ve kumandayla uyumu gayet başarılı. Cihaz tamamen kapalı kutu tasarımında, üzerinde havalandırma delikleri bulunmuyor. Ayrıca adaptör girişinin Type-C olması büyük kolaylık. Genel olarak fiyatını hak eden bir cihaz, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 31007Ekli dosyayı görüntüle 31008Ekli dosyayı görüntüle 31009Ekli dosyayı görüntüle 31010Ekli dosyayı görüntüle 31011Ekli dosyayı görüntüle 31012Ekli dosyayı görüntüle 31013
Trt 4k da sorun yok , gayet akıcıTRT 4K'da ve dublaj vb. olan bir kanalda test edebilir misiniz?
-Yayınların çözünürlüklerini de gösteriyor mu? Örneğin 1920*1080p veya 3840*2160 gibiTrt 4k da sorun yok , gayet akıcı
TeşekkürlerHayırlı olsun bilgilendirme için teşekkürler fiyatı uygun bir cihaz bence tercih edilebilir.
Otomatik olarak Türksat 6A ile gelmesi çok iyi. Günümüzdekiler otomatik 4A ile geliyor hep.Trt 4k da sorun yok , gayet akıcı
-Hocam o sadece bir isim, uydu ayarlarına girip istediğiniz şeyi yazabilirsinizOtomatik olarak Türksat 6A ile gelmesi çok iyi. Günümüzdekiler otomatik 4A ile geliyor hep.
Kanal ekleme yaparken yaptığımız liste bozuluyor mu, cihazda oscam var mı? Teşekkürler.Ses değiştirme ayarı var değiştiriliyor sorun yok.Ekli dosyayı görüntüle 31034Ekli dosyayı görüntüle 31035Ekli dosyayı görüntüle 31036
yan menüsünde kanalına göre hd ,sd , ya da Uhd yazıyor-Yayınların çözünürlüklerini de gösteriyor mu? Örneğin 1920*1080p veya 3840*2160 gibi
Hiremco daha iyi kanal düzenleme , oscam , hız , kanal geçişleri ile fark atar. Fiyatı yüksek gelirse next kanky link alabiliesiniz.Önerir misin bu cihazı?? Bende almayı düşünüyorum??
Hayır . Nexte yok hiremco cihazında var.Kanal ekleme yaparken yaptığımız liste bozuluyor mu, cihazda oscam var mı? Teşekkürler.
3 sn baya uzun. Bugün kendi tv mi kontrol ettim, 10 kanal 28 saniye. Bir de bugün ayar yaparken baktım, hotbird iyice çöp olmuşBenim next kanky de geldi, kurulum 1 dk , tkgs den hemen ayarlandı, gayet akıcı cihaz, kanal geçişleri bir linux cihaz gibi değil tabiki, ben 3 sn tuttum, kanal geçiş süresini,