Hiremco Magic USB-A DVB-S2 4K Uydu Tuner

Benim next kanky de geldi, kurulum 1 dk , tkgs den hemen ayarlandı, gayet akıcı cihaz, kanal geçişleri bir linux cihaz gibi değil tabiki, ben 3 sn tuttum, kanal geçiş süresini,

Benim next kanky de geldi, kurulum 1 dk , tkgs den hemen ayarlandı, gayet akıcı cihaz, kanal geçişleri bir linux cihaz gibi değil tabiki, ben 3 sn tuttum, kanal geçiş süresini,
Aynen kanal geçişleri baya yavaş onun dışında yazılım harika beklediğimden çok iyi çıktı. Bu fiyata daha ne olsun ne diyoruz alın aldırın . Teşekkürler Next nextstar

Trt4k da da hiç bir sorun yok ben çok beğendim

Ekli dosyalar

• IMG_20260819_150403.jpg
    IMG_20260819_150403.jpg
    800.6 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20260819_150205.jpg
    IMG_20260819_150205.jpg
    438.9 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20260819_150136.jpg
    IMG_20260819_150136.jpg
    436.8 KB · Görüntüleme: 26
Hayırlı olsun bilgilendirme için teşekkürler fiyatı uygun bir cihaz bence tercih edilebilir.

Uygulama linki
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Kumandada sol yön tuşuna basıldığında doğrudan menü açılıyor. Geniş menüyü açmak için ise önce OK tuşuna, ardından sol yön tuşuna basılması gerekiyor

Next Kanky cihazım elime ulaştı ve inceledim. Hiremco ile kıyaslamak gerekirse; kanal geçişleri Hiremco'ya göre biraz daha yavaş ve Oscam gibi bazı özellikler yok. Ancak Hiremco kanal geçişlerinde ve ek özelliklerde daha önde olsa da, Next Kanky'nin de kendine göre güçlü yönleri var.

Özellikle yazılımı harika olmuş; cihazla ve kumandayla uyumu gayet başarılı. Cihaz tamamen kapalı kutu tasarımında, üzerinde havalandırma delikleri bulunmuyor. Ayrıca adaptör girişinin Type-C olması büyük kolaylık. Genel olarak fiyatını hak eden bir cihaz, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 31007Ekli dosyayı görüntüle 31008Ekli dosyayı görüntüle 31009Ekli dosyayı görüntüle 31010Ekli dosyayı görüntüle 31011Ekli dosyayı görüntüle 31012Ekli dosyayı görüntüle 31013
TRT 4K'da ve dublaj vb. olan bir kanalda test edebilir misiniz?

Ekli dosyalar

• IMG_20260819_150136.jpg
    IMG_20260819_150136.jpg
    436.8 KB · Görüntüleme: 2
iki cihazıda alan arkadaşlardan ricam cihaz stabil mi? Anlık donma veya takılma gibi sorunlar yaşanıyor mu? Hiremco ile karşılaştırmalı bir video çekebilirseniz çok güzel olur. Özellikle kanal geçiş hızlarını ve kullanım deneyimini de karşılaştırırsanız çok faydalı olur. Teşekkürler.

Önerir misin bu cihazı?? Bende almayı düşünüyorum??

Önerir misin bu cihazı?? Bende almayı düşünüyorum??
Hiremco daha iyi kanal düzenleme , oscam , hız , kanal geçişleri ile fark atar. Fiyatı yüksek gelirse next kanky link alabiliesiniz.

her ikisini test yapıp paylaşan arkadaşlara teşekkürler, ben tv üzerinden şuanda izlediğimde ki aldığım yavaş tepki süresini sanırım next kanky de alınmış. Şimdilik dahili uydu alıcı ile devam edeceğim

Hiremco cihazlarının kanal hızı ve ek özellikleriyle neden tercih edilmesi gerektiği, ayrıca tunerli cihazlar ile USB tuner'ların farkları ve kullanım senaryoları hakkındaki detaylı bilgilere Uydu Alıcıları başlığı altındaki açtığım konulardan ulaşabilirsiniz.

İlgili başlıklar altında cihazların teknik detaylarını ve senaryolarını kapsamlı bir şekilde inceledim. Göz atmak isteyenler için tüm açıklamalar yerindedir.

3 sn baya uzun. Bugün kendi tv mi kontrol ettim, 10 kanal 28 saniye. Bir de bugün ayar yaparken baktım, hotbird iyice çöp olmuş

Geri