Xiaomi Mi Stick 4K GÜNCELLEME

umud80

Paylaşımcı
Puan 13
Çözümler 0
@umud80
Dün Stick cihazıma güncelleme geldi. Android 11'den android 14'e yükseldi. Size otomatik gelmediyse ayarlardan güncelleme kontrolü yapabilirsiniz. Önce baya takılma donma yaşadım 5 dk kadar ama kullandıkça gayet akıcı hale geldi. Arka planda demek ki yükleme ya da stabilizasyon devam ediyordu belki de.

Güncellemenin bir avantajı var mı? Benim bildiğim yeni android sürümlerinde uygulamaların yerel dosyalarına root erişimi olmadan ulaşamıyoruz, eğer yanlışım var ise biri beni düzeltsin.

Güncellemenin bir avantajı var mı? Benim bildiğim yeni android sürümlerinde uygulamaların yerel dosyalarına root erişimi olmadan ulaşamıyoruz, eğer yanlışım var ise biri beni düzeltsin.
Güvenlik yaması ve android sürümü güncellendi. Görsel olarak bazı simgelerde değişiklik gördüm ayarlar vb.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
kullandığımdan direk göze çarpan bir değişiklik görmedim. Belki uygulama desteği açısından yararlı olabilir ilerisi için. Yerel dosyalara girmeyi hiç denemedim akşam bir denerim.

Güvenlik yaması ve android sürümü güncellendi. Görsel olarak bazı simgelerde değişiklik gördüm ayarlar vb.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
kullandığımdan direk göze çarpan bir değişiklik görmedim. Belki uygulama desteği açısından yararlı olabilir ilerisi için. Yerel dosyalara girmeyi hiç denemedim akşam bir denerim.
Android 13 sonrasında Android/data ve Android/obb klasörlerine girilmiyor ve uygulamalar bu klasörler dışına veri yazamıyor diye biliyorum. Sırf bu yüzden telefonda lemudroid kullanamamıştım uygulama data klasöründe oyunları arıyor ama biz erişemiyoruz diye kullanılamıyordu. En azından android 14 telefonda böyleydi.

benim cihazım (mi stick 4k) güncellemeden sonra mi açılış ekranında takılı kaldı ve şuan açılmıyor. kumandayı görmediği için açılışta fabrika ayarlarına geri çevirme menüsüne giremiyorum. garantisi devam ediyor, sizce kullanıcı hatası olarak değerlendirilir mi?

benim cihazım (mi stick 4k) güncellemeden sonra mi açılış ekranında takılı kaldı ve şuan açılmıyor. kumandayı görmediği için açılışta fabrika ayarlarına geri çevirme menüsüne giremiyorum. garantisi devam ediyor, sizce kullanıcı hatası olarak değerlendirilir mi?
Sistemden gelen güncellemeyi yapmışsın niye kullanıcı hatası olsun. Bu arada şöyle birşey buldum ama denemedim. Bir dene istersen.
  • Mi Stick’in güç kablosunu (elektriğini) tamamen çekin.
  • Kumandayı cihaza olabildiğince yaklaştırın. Kumanda üzerindeki Geri (Back) ve ortadaki yuvarlak Onay (OK) tuşlarına aynı anda basın ve basılı tutun.
  • Tuşları hiç bırakmadan, güç kablosunu cihaza geri takın.
  • Ekranda Android Recovery (kurtarma menüsü) gelene kadar tuşları bırakmayın (Yaklaşık 15-30 saniye sürebilir).
  • Menü açıldığında kumanda yön tuşlarıyla Wipe data / Factory reset seçeneğine gelin, orta tuşla onaylayın.
  • İşlem bittikten sonra Reboot system now seçeneğini seçerek cihazı yeniden başlatın.

Geri