Reklamsız Youtube Tavsiye

hamo44

Üye
Puan 12
Çözümler 0
@hamo44
Tv box için reklamsız youtube için tavsiye edebileceğiniz en iyi uygulamalar hangisidir? Çok seçenek var hangisini kullanabileceğimi bilemedim stabil olarak tavsiye ederseniz sevinirim.

teşekkürler

SmartTube kullanıyorum dahili olarak SponsorBlock eklentisi ile geliyor video içeriğinde sponsor bir reklam varsa onu bile atlıyor. QR kod ile gmail hesabınızı senkron edebiliyorsunuz. Tek eksiği videolar ilk açılırken bi 5-6sn. yükleme süresi oluyor. Fakat sonrasında oldukça akıcı bir deneyim sunuyor.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Bu uygulamada SmartTube' da olduğu gibi video açılırken bekletme yapıyor mu acaba ? Yoksa official youtube uygulaması gibi videoya tıklanıldığı an açılıyor mu ? Olmazsa bu uygulamaya geçeyim bende. Teşekkürler.
Bu bildiğin normal YouTubenin Premium Versiyonu gibi düşün o nasılsa buda aynı hatta cobalt ayarlarinda ekstra özellikler bile var bekletmeden kastin ne anlamadım

Tizen tube orjinal youtube gibi çalışıyor görsel aynı. Arka planda işlem yapıyor

smarttube çok iyi

Cobalt. Apk yüklenecek

Son düzenleme:
Güzel uygulama, tavsiye ederim. 👍🏻

&

Tizen telefonda çalışmıyor hocam yanlışlık olmasin
32 bit işlemcili Android Box'lara Cobalt APK yüklüyoruz. Telefon ve tabletler 64 bit işlemciye sahip olduğu için Cobalt 64 sürümünü tercih ediyoruz. Ben tablete yükleyip kullanıyorum ancak Android telefonum olmadığından telefonlarda çalışıp çalışmadığını bizzat deneyimleyemedim. Android telefonlarda çalışmadığını belirttiğiniz için kafama takıldı, şimdi merak edip kontrol edeceğim. Bilgilendirme için teşekkürler

32 bit işlemcili Android Box'lara Cobalt APK yüklüyoruz. Telefon ve tabletler 64 bit işlemciye sahip olduğu için Cobalt 64 sürümünü tercih ediyoruz. Ben tablete yükleyip kullanıyorum ancak Android telefonum olmadığından telefonlarda çalışıp çalışmadığını bizzat deneyimleyemedim. Android telefonlarda çalışmadığını belirttiğiniz için kafama takıldı, şimdi merak edip kontrol edeceğim. Bilgilendirme için teşekkürler
Çalışmıyor hocam tabletin ekrani buyuk tizen büyük ekranlara göre entegre çalışıyor

Çalışmıyor hocam tabletin ekrani buyuk tizen büyük ekranlara göre entegre çalışıyor
Kafa gitti .Doğru telefonlarda arayüz uyumsuzlukları nedeniyle düzgün çalışmaz. Teşekkürler öğrenmiş oldum.

Geri