Muhtemelen aynı koleksiyonu kullanıyoruz, ben ek olarak yerli yapımlar için de bir bölüm yaptımevet muhtemelen aynısı tr dizi ve filmler de vardı da ben çıkarttım ekran çok kalabalık olunca sevmiyorum
Değerli yorumunuz da benim için çok değerli çok teşekkür ederimGüzel ve kolay görünüyor emeğinize sağlık.
nasıl kuruluyor
Koleksiyon kurulumu için anlatım yapabilir misiniz ? Çok sade ve başarılı görünüyor.
Hocam aynı koleksiyonu size kurdum diye hatırlıyorumnasıl kuruluyor
Ne bulduysam yükledim şişti sanki sizinki gayet güzel olmuşNuvio için kullandığım arayüz arayüz de çok daha fazlası var ama ben sadeleştirme için Bi çoğunu ekrandan kaldırdım
Kullanmadıklarınızı veya gerekli görmediklerinizi silebilirsiniz. Şahsen anime izlemediğimden, animeye ait her şeyi sildim.Ne bulduysam yükledim şişti sanki sizinki gayet güzel olmuş
Silmek istiyorum bazılarını ama hangilerini silmek doğru olur bilmiyorum
Profil görünüm koleksiyon seçeneğini seç ana ekranda görünmesini istemediğini sil hangisini altta hangisi üstte onu da oradan ayarlarsınNe bulduysam yükledim şişti sanki sizinki gayet güzel olmuş
Silmek istiyorum bazılarını ama hangilerini silmek doğru olur bilmiyorum
Oldu sonunda yapabildimProfil görünüm koleksiyon seçeneğini seç ana ekranda görünmesini istemediğini sil hangisini altta hangisi üstte onu da oradan ayarlarsın
teşekkürlerBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Rica ederim devamı gelecekOldu sonunda yapabildim
Cidden süper olmuş nuvio çağ atladı sanki
Teşekkürler
Ekli dosyayı görüntüle 31039
Nuvio hesabıma giriş yapıp linke tıkladıktan sonra şöyle bir hata veriyor galiba kaldırılmış katalog nuvio üzerinden