Nuvio film ve dizi uygulaması yep yeni arayüz

Resull68

Paylaşımcı
Puan 17
Çözümler 0
@Resull68
Nuvio için kullandığım arayüz arayüz de çok daha fazlası var ama ben sadeleştirme için Bi çoğunu ekrandan kaldırdım

Muhtemelen aynı koleksiyonu kullanıyoruz, ben ek olarak yerli yapımlar için de bir bölüm yaptım

Güzel ve kolay görünüyor emeğinize sağlık.

Muhtemelen aynı koleksiyonu kullanıyoruz, ben ek olarak yerli yapımlar için de bir bölüm yaptımevet muhtemelen aynısı tr dizi ve filmler de vardı da ben çıkarttım ekran çok kalabalık olunca sevmiyorum

nasıl kuruluyor

Koleksiyon kurulumu için anlatım yapabilir misiniz ? Çok sade ve başarılı görünüyor.

Nuvio için kullandığım arayüz arayüz de çok daha fazlası var ama ben sadeleştirme için Bi çoğunu ekrandan kaldırdım
Ne bulduysam yükledim şişti sanki sizinki gayet güzel olmuş
Silmek istiyorum bazılarını ama hangilerini silmek doğru olur bilmiyorum

Kullanmadıklarınızı veya gerekli görmediklerinizi silebilirsiniz. Şahsen anime izlemediğimden, animeye ait her şeyi sildim.

Profil görünüm koleksiyon seçeneğini seç ana ekranda görünmesini istemediğini sil hangisini altta hangisi üstte onu da oradan ayarlarsın

Profil görünüm koleksiyon seçeneğini seç ana ekranda görünmesini istemediğini sil hangisini altta hangisi üstte onu da oradan ayarlarsın
Oldu sonunda yapabildim
Cidden süper olmuş nuvio çağ atladı sanki
Teşekkürler

nuvio spor kanalları linki var mı

Oldu sonunda yapabildim
Cidden süper olmuş nuvio çağ atladı sanki
Teşekkürler
Ben webden nuvio hesabımı açıp linke tıkladığımda bulunamadı diyor. Telefondan linke tıklarsam herhangi bir işlem olmuyor. Tam olarak nasıl kurucam bu kataloğu acaba ?

@Resull68 @engin1

Geri