Hiremco Magic USB-A DVB-S2 4K Uydu Tuner

-Ben hem Hiremco, hem de Next'in cihazını aldım. Hiremco geldi bugün kurulumu yaptım.
-Fenerbehçe maç yayınını oradan izledim gayet akıcı, hiç donma veya takılma olmadı, yalnız kanal isimleri o kadar büyük yazılmış ki, insanın gözünü rahatsız ediyor.

-Her kanal taramada kanalları siliyor ve daha önce düzenlediğiniz kanal listesi gidiyor.
-Yayının hangi çözünürlükte olduğunu (1920*1080p) gibi göstermiyor, ilerleyen güncellemelerle düzelebilir.
-Şimdilik gördüklerim bu kadar.

Biraz önce elime ulaştı . Cihaz harika. İçindeki kanalları silip hızlı tarama yaptım sorunsuz liste yüklendi. Hızı uyumluluk süper adaptörünü takmadan 2.0 usbden aldığı enerji ile çalıştı sorunsuz menüler hızlı . 4k yayında sorun yok.
Tavsiye ediyorum .
Menüye girmek için ok tuşuna uzun basılı
Biraz önce elime ulaştı . Cihaz harika. İçindeki kanalları silip hızlı tarama yaptım sorunsuz liste yüklendi. Hızı uyumluluk süper adaptörünü takmadan 2.0 usbden aldığı enerji ile çalıştı sorunsuz menüler hızlı . 4k yayında sorun yok.
Tavsiye ediyorum .
Menüye girmek için ok tuşuna uzun basılı tutunca giriyor.Ekli dosyayı görüntüle 30862Ekli dosyayı görüntüle 30863Ekli dosyayı görüntüle 30864Ekli dosyayı görüntüle 30865Ekli dosyayı görüntüle 30868Ekli dosyayı görüntüle 30870Ekli dosyayı görüntüle 30872Ekli dosyayı görüntüle 30874
Kumandası var mı yoksa tvbox kumadasıylamı kontrol ediyoruz

Ek Kumanda gereksenim duyulmaması güzel

-Ben hem Hiremco, hem de Next'in cihazını aldım. Hiremco geldi bugün kurulumu yaptım.
-Fenerbehçe maç yayınını oradan izledim gayet akıcı, hiç donma veya takılma olmadı, yalnız kanal isimleri o kadar büyük yazılmış ki, insanın gözünü rahatsız ediyor.

-Her kanal taramada kanalları siliyor ve daha önce düzenlediğiniz kanal listesi gidiyor.
-Yayının hangi çözünürlükte olduğunu (1920*1080p) gibi göstermiyor, ilerleyen güncellemelerle düzelebilir.
peki next kanky nasıl hocam onu da denediniz mi?

mecool km2 plus cihazda kullanmak için almayı düşünüyorum kanal geçiş hızları nasıl uyum sorunu olurmu ve hiremco mu next mi hangisi daha stabil çalışıyor.

inceleme bulamadım cihazların iç yapısını göstereden paylaşımda yok siz ne dersiniz arkadaşlar

Silmesi iyi aslında. Benim tv de, tekrar tarattığımda, tüm kanalları tekrar ekliyor, sayfa şişiyor. O yüzden, tv yi exit tuşuna 20s basıp resetliyorum. Tüm ayarları sil baştan yapıyorum. Lnb, transponder vs

Silmesi iyi aslında. Benim tv de, tekrar tarattığımda, tüm kanalları tekrar ekliyor, sayfa şişiyor. O yüzden, tv yi exit tuşuna 20s basıp resetliyorum. Tüm ayarları sil baştan yapıyorum. Lnb, transponder vs
-Hocam daha önce kanalları tarattırdım, yerlerine taşıdım baktım bir kanal yok tekrar o kanalı taratayım dedim, komple taramaya başladı ve daha önce taranan kanalları da silmişti.

Evet memnunum. Gayet kullanışlı bir çok android cihazda denedim başarılı.
Next ürünü bu gün elime ulaşır onuda test edeceğim fiyatı daha uygun içeriği nasıl bilemediğimiz için netleştirelim.

Sizinki arıza ama düşünün listeyi yaptınız sıraladınız, sonra yeni bir kanal yayına başladı hooop 1 kanalı bulmak için komple liste karmaşık hale gelemesi iyi bir şey mi?
İyi bir şey demek için listeyi sıralamayan olduğu gibi kullanan için iyi ama her seferinde sıraya dizmek işkencedir.

Evet memnunum. Gayet kullanışlı bir çok android cihazda denedim başarılı.
Next ürünü bu gün elime ulaşır onuda test edeceğim fiyatı daha uygun içeriği nasıl bilemediğimiz için netleştirelim.

değerli hocam iki cihazın karşılaştırmasını sizdende sabırsızlıkla bekliyorum

next kanky link uygulamasının apk sını nasıl bulabilirim tv de magazada çıkmıyor

Uygulama linki
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Kumandada sol yön tuşuna basıldığında doğrudan menü açılıyor. Geniş menüyü açmak için ise önce OK tuşuna, ardından sol yön tuşuna basılması gerekiyor

Next Kanky cihazım elime ulaştı ve inceledim. Hiremco ile kıyaslamak gerekirse; kanal geçişleri Hiremco'ya göre biraz daha yavaş ve Oscam gibi bazı özellikler yok. Ancak Hiremco kanal geçişlerinde ve ek özelliklerde daha önde olsa da, Next Kanky'nin de kendine göre güçlü yönleri var.

Özellikle yazılımı harika olmuş; cihazla ve kumandayla uyumu gayet başarılı. Cihaz tamamen kapalı kutu tasarımında, üzerinde havalandırma delikleri bulunmuyor. Ayrıca adaptör girişinin Type-C olması büyük kolaylık. Genel olarak fiyatını hak eden bir cihaz, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

IMG_3570.jpegIMG_3571.jpegIMG_3572.jpegIMG_3573.jpegIMG_3575.jpegIMG_3576.jpegEkli dosyayı görüntüle 31013

Ekli dosyalar

• IMG_3577.jpeg
    IMG_3577.jpeg
    717 KB · Görüntüleme: 2
Son düzenleme:

Geri