araştırdığımda en çok bu tavsiye edilmiş güncel orjinal apk dosyasına nerden ulaşabilirim.githubda bulamadımTizentube Cobalt
araştırdığımda en çok bu tavsiye edilmiş güncel orjinal apk dosyasına nerden ulaşabilirim.githubda bulamadım
Bu uygulamada SmartTube' da olduğu gibi video açılırken bekletme yapıyor mu acaba ? Yoksa official youtube uygulaması gibi videoya tıklanıldığı an açılıyor mu ? Olmazsa bu uygulamaya geçeyim bende. Teşekkürler.Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Bu bildiğin normal YouTubenin Premium Versiyonu gibi düşün o nasılsa buda aynı hatta cobalt ayarlarinda ekstra özellikler bile var bekletmeden kastin ne anlamadımBu uygulamada SmartTube' da olduğu gibi video açılırken bekletme yapıyor mu acaba ? Yoksa official youtube uygulaması gibi videoya tıklanıldığı an açılıyor mu ? Olmazsa bu uygulamaya geçeyim bende. Teşekkürler.
teşekkürler linkteki apklardan hangisini indirmem gerekiyor arm ?arm64?Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Zaten yazıyor dikkatli bakarsanteşekkürler linkteki apklardan hangisini indirmem gerekiyor arm ?arm64?
hocam android tvler genelde 32 bit heralde ona göre mi indiriyimZaten yazıyor dikkatli bakarsan
Googleplaydan AIDA64 Programını İndir tvye özelliklerine Bak Oradan 64'se onu indir degilse diğerinihocam android tvler genelde 32 bit heralde ona göre mi indiriyim
Tizen telefonda çalışmıyor hocam yanlışlık olmasinCobalt. Apk yüklenecek eğer telefona yükleyecekseniz cobalt64 olanı yüklüyorsunuz.
32 bit işlemcili Android Box'lara Cobalt APK yüklüyoruz. Telefon ve tabletler 64 bit işlemciye sahip olduğu için Cobalt 64 sürümünü tercih ediyoruz. Ben tablete yükleyip kullanıyorum ancak Android telefonum olmadığından telefonlarda çalışıp çalışmadığını bizzat deneyimleyemedim. Android telefonlarda çalışmadığını belirttiğiniz için kafama takıldı, şimdi merak edip kontrol edeceğim. Bilgilendirme için teşekkürler&
Tizen telefonda çalışmıyor hocam yanlışlık olmasin
Çalışmıyor hocam tabletin ekrani buyuk tizen büyük ekranlara göre entegre çalışıyor32 bit işlemcili Android Box'lara Cobalt APK yüklüyoruz. Telefon ve tabletler 64 bit işlemciye sahip olduğu için Cobalt 64 sürümünü tercih ediyoruz. Ben tablete yükleyip kullanıyorum ancak Android telefonum olmadığından telefonlarda çalışıp çalışmadığını bizzat deneyimleyemedim. Android telefonlarda çalışmadığını belirttiğiniz için kafama takıldı, şimdi merak edip kontrol edeceğim. Bilgilendirme için teşekkürler
Kafa gitti .Doğru telefonlarda arayüz uyumsuzlukları nedeniyle düzgün çalışmaz. Teşekkürler öğrenmiş oldum.Çalışmıyor hocam tabletin ekrani buyuk tizen büyük ekranlara göre entegre çalışıyor