Beleş TiVi - Google Play'de! 🚀 v3.3 Yayınlandı

Görselliği çok güzel bir uygulama olmuş.

elinize sağlık geç kalmısım gayet güzel uygulama
Çok teşekkür ederim. Güle güle kullanın
kanal güncellemeleri yapılması lazım çok kanal yok
Ara ara yapıyorum. Kanalları güncel tutmaya çalışıyorum
Plus ek kaynağı dışında kaynakları ekleme şansınız var mı ? Cloudstream'deki kraptor123 deposunu portlasanız CS kullanmaya bile gerek kalmaz. Teşekkürler bu güzel app için
Şuan için sadece plus ek kaynağı var.
Harika uygulama teşekkürler
Çok teşekkürler. İyi seyirler dilerim

Çok teşekkür ederim. Güle güle kullanın

Ara ara yapıyorum. Kanalları güncel tutmaya çalışıyorum

Şuan için sadece plus ek kaynağı var.

Hocam uygulamaya çıkış yapıp giriş yapınca kaynakları yüklemesi bazen 4-5dk sürüyor siyah ekran geliyor. Kaynakları her defasında uzak sunucudan çektirmek yerine /Download klasörüne aktarsa güncelleme yoksa ordan çekse. Cidden çok güzel uygulama tek sorunu bu. Güncelleme gelirse şahane olur. Teşekkürler.

Her cihaza yükledim. Aracımdaki Anroid Head Unit dahil. Her hesaptan 5 puan verdim.

Gerçekten Anroid TV'de ücretsiz yayınları izleme derdini kökten çözen bir app oldu.

Umarım ileride reklam almaz ve uygulamanın sadeliğini bozmazsınız.

Destek olmak isteyenler için PLUS sürüm çıkarılabilir. Tek seferlik ödeme olursa destek atarız.

Tebrikler.
Çok teşekkür ederim destekleriniz için.

Güzel fakat programı hem mibox hem samsung telefonumda kullanıyorum her kapayıp açtığımda en az 1-2 dakika aç kapa yapmak zorunda kalıyorum listeyi içeri aktarmıyor siyah ekran geliyor. Belli bir süre bekleyince içeri aktarıyor listeyi. Muhtemelen dosya izni eklemeniz lazım uygulamaya yada izin gerektirmeyen /downloads klasörünü kullanmanız lazım. Bu düzeltmeyi yapsanız çok iyi olur. Programı her açıp kapattığımda sıfırlanmış gibi oluyor. Bazen önbelliği temizle yapıyorum ancak düzeliyor.
Aslında öyle bir şeyle karşılaşmadım ama tekrar kontrol ederim.
CNN TÜRK kanalını ekleyebilir misiniz ?
Ek kaynak bölümüne plus yazıp kaydedin

Uygulamayı her kapatıp açtığımda siyah ekranda başlıyor 2-3dk bekledikten sonra listeler yükleniyor bunun bir çözümü yok mu aşırı hızlı ve güzel bir uygulama sadece her kapatıp açtığımda listeler neden silniiyor? Bunu düzeltmek için bir yöntem var mıdır ?
Bir çok cihazda kullanıyorum genelde hızlı ama bazı internet sağlayıcılarında bu tarz geri dönüşler oluyor. Araştırıyorum .
kulaniyorum cok guzel emegine saglik
Çok teşekkürler
İyi seyirler dilerim
Az önce uygulamayı açtım, ana ekranda tam sayfa " güncelleme var, playden güncelleyin " ikazı verdi. Playde güncelle yerine yükle seçeneği vardı. Yani ikinciye yükledim, bitince baktım ki iki tane beleştv olmuş ana sayfada, tabi sadece yenisi çalışıyor. Bilmenizi istedim
Hocam o eski uygulama. Play storeda ilk uygulama şikayetler sonunda askıya alındı ve kaldırıldı. Onu silebilirsiniz.
Mükemmel olmuş.ellerinize sağlik

Çok teşekkürler
İyi seyirler dilerim

Hocam uygulamaya çıkış yapıp giriş yapınca kaynakları yüklemesi bazen 4-5dk sürüyor siyah ekran geliyor. Kaynakları her defasında uzak sunucudan çektirmek yerine /Download klasörüne aktarsa güncelleme yoksa ordan çekse. Cidden çok güzel uygulama tek sorunu bu. Güncelleme gelirse şahane olur. Teşekkürler.
Sizin cihazda bir sorun olmasın? Bende 2-3 saniye sürüyor

Çok güzel bir uygulama, elinize sağlık. Teşekkürler.
Çok teşekkür ederim. Güle güle kullanın.
Hocam eline sağlık. Plus dışında yazabileceğimiz başka kodlar var mı?
Yok hocam.
ilk çıktığı dönemden bu yana kullanıyorum ve ulusal kanallar için başka bir uygulamaya ihtiyaç duymuyorum
Hocam emeginize sağlık plus haricinde kod varsa atarmisiniz ?
Çok teşekkürler.Başka yok hocam
Teşekkürler eline emeğine sağlık
Teşekkür ederim güle güle kullanın

Uydu kanalları kesik olduğundan ihtiyacın olanlar güzel bir uygulama teşekkürler eline sağlık
Teşekkür ederim

Güle güle kullanın
Bu uygulamada tek sorun kaynaklar nedense yerel depodan değilde uzak sunucudan çekiliyor gibi geliyor. Her defasında tekrar indiriyor. Bazen kaynakları yüklemiyor siyah ekranda. Telefonda da kullanıyorum box cihazda ama hep siyah ekran kalıyor uygulama aç-kapa yapıp, 4-5dk bekleyince düzeliyor ilginç şekilde. Bu sorun düzelse eksiksiz kesinlikle. @impresents
Teşekkür ederim. Galiba o internet ile alakalı. Araştırıyorum

En çok seyrettiğim teleon kanalı, program bir nimet bence
Teşekkür ederim. Güle güle kullanın

Paylaşımlar için elinize emeğinize sağık
Teşekkür ederim. Güle güle kullanın

Bestfm uzun süredir çalışmıyor, müsait bir zamanda bakabilirmisiniz? Emeğinize sağlık
Teşekkürler. Düzeltildi. Ayarlardan listeyi güncelleyin
Görselliği çok güzel bir uygulama olmuş.
Teşekkür ederim. Güle güle kullanın. İyi seyirler dilerim.

Sizin cihazda bir sorun olmasın? Bende 2-3 saniye sürüyor
Ben belki 15-20 cihazda deneme yaptım. Karşılaşmadım böyle bişey ama. Bazı kullanıcılar benzer şikayetler yapıyor. En çok çözmek istediğim sorun. Neye göre böyle oluyor anlamıyorum :)

Selamlar hayırlı günler olsun. Öncelikle çok teşekkür ederim uygulama yi çok beğeniyorum. Son zamanlarda TV box ta play storede görünmüyor telefonda sorun yok. Telefondan tv box Sa uygulama yi gonderdigimde kanallar gelmiyo plas yazınca o kanallar çıkıyor sadece bana yardımcı olursanız sevinirim

Bana uydu kablosunu söktüren uygulama. Hızlı, akıcı, yayın kalitesi süper. elinize emeğinize sağlık. tebrikler.

Ben belki 15-20 cihazda deneme yaptım. Karşılaşmadım böyle bişey ama. Bazı kullanıcılar benzer şikayetler yapıyor. En çok çözmek istediğim sorun. Neye göre böyle oluyor anlamıyorum :)
Hocam mobilde Samsung S24 en güncel android sürümle kullanıyorum
Box tarafında mibox kullanıyorum gen1 ve gen2 2 adet cihaz
İnternet altyapım 1000mbps internetim var 950mbps indirme hızı görüyorum rahatlıkla
Ayrıca Google Dns kullanıyorum standart tüm cihazlarda 8.8.8.8 / 8.8.4.4 olarak
Kullandığım tüm cihazlarda Android sürümü en güncel sürüm

Aklıma gelenler bunlar şimdi farklı bir box cihaza kurdum onda da oluyor aynı sorun.
Bazen cihazı kapatıp açtığımda direkt açılıyor. Fakat örneği uygulamadan çıktım tekrar açtığımda siyah ekranda bekliyor ok tuşuna basınca ayarlar kısmına gidiyor.

Bence kesinlikle ya dosya izni istemeniz ve dosyaları doğrudan cihazlara indirtip ordan çektirmeniz gerekiyor.
Diğer çözüm /Downloads klasörüne indirtebilirsiniz.

Benim aklıma gelenler, internetimde kesinlikle en ufak sorun yok. Belkide google dns sebep oluyordur. Fakat onu engellenen kaynakları aşmak için mecbur kullanmak zorundayız.

@impresents

Son düzenleme:
Çok güzel emeğinize sağlık. Discovery gibi belgesel kanalları da eklense başka bişeye gerek falan kalmaz.

Tv box son sürüm apk var mı? Sıef bunun için kayıt oldum buraya teşekkürler

Screenshot_20260820_004529_Bele TiVi.png

Bu şekilde kalıyor anlamadım. Önceden direk açılıyordu kanallar

Selamlar hayırlı günler olsun. Öncelikle çok teşekkür ederim uygulama yi çok beğeniyorum. Son zamanlarda TV box ta play storede görünmüyor telefonda sorun yok. Telefondan tv box Sa uygulama yi gonderdigimde kanallar gelmiyo plas yazınca o kanallar çıkıyor sadece bana yardımcı olursanız sevinirim
Google playde mevcut uygulama. Ön belleği silip tekrar deneyin. Plus yazınca oluyorsa normal yayınlar da sorunsuz açılır.

eline sağlık güzel uygulama

Bana uydu kablosunu söktüren uygulama. Hızlı, akıcı, yayın kalitesi süper. elinize emeğinize sağlık. tebrikler.
Çok teşekkür ederim. Güle güle kullanın.

Hocam mobilde Samsung S24 en güncel android sürümle kullanıyorum
Box tarafında mibox kullanıyorum gen1 ve gen2 2 adet cihaz
İnternet altyapım 1000mbps internetim var 950mbps indirme hızı görüyorum rahatlıkla
Ayrıca Google Dns kullanıyorum standart tüm cihazlarda 8.8.8.8 / 8.8.4.4 olarak
Kullandığım tüm cihazlarda Android sürümü en güncel sürüm

Aklıma gelenler bunlar şimdi farklı bir box cihaza kurdum onda da oluyor aynı sorun.
Bazen cihazı kapatıp açtığımda direkt açılıyor. Fakat örneği uygulamadan çıktım tekrar açtığımda siyah ekranda bekliyor ok tuşuna basınca ayarlar kısmına gidiyor.

Bence kesinlikle ya dosya izni istemeniz ve dosyaları doğrudan cihazlara indirtip ordan çektirmeniz gerekiyor.
Diğer çözüm /Downloads klasörüne indirtebilirsiniz.

Benim aklıma gelenler, internetimde kesinlikle en ufak sorun yok. Belkide google dns sebep oluyordur. Fakat onu engellenen kaynakları aşmak için mecbur kullanmak zorundayız.

@impresents
Google dns olmadan bir dener misiniz?

Çok güzel emeğinize sağlık. Discovery gibi belgesel kanalları da eklense başka bişeye gerek falan kalmaz.
Ayarlarda ek listeye plus yazıp kaydedin

Tv box son sürüm apk var mı? Sıef bunun için kayıt oldum buraya teşekkürler
Apk paylaşımı yapmıyorum hocam artık.Sadece Google playde

Ekli dosyayı görüntüle 31073

Bu şekilde kalıyor anlamadım. Önceden direk açılıyordu kanallar
Eğer bu ekranda kalıyorsa internet ile ilgili bir problem var demektir. Eğer güvenli internet hizmetiniz varsa kapatıp dener misiniz?

Hayırlısı olsun ben çok beğendim

Geri