Güne Bir Rock/Metal Müzik Bırak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sinetech
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Şarkıların en güzel taraflarından biri de tekrar dinlenirken alakasız olanlar da dahil akıllarda anılar tekrar canlandırabilmeleridir.
Sanırım 5. si düzenlenen İstanbul Rock'n Coke etkinliğine gelmişti (Yuh! O bile 18 sene oluyor!) ya tesisata uyum sağlayamadılar ya da iç problemlerinden midir bilemem berbat ötesi bir sahne performansları sergilemişlerdi. Konserin ortasında benim gibi diğer izleyenlerin topluluk halinde diğer sahneye kaçırtmışlardı. (Diğer alternatif sahnede kendini piyasaya henüz tanıtma aşamasında olan "BEDÜK"ü (Serhat Bedük) keşfetmiştim. Elektronik müzik türünü bir "Yüz yüzeyken Konuşalım" bir de hala Bedük'ten dinlerim. Hepinize Günaydınlar.
Ben devamlı yolda giderken bile kulaklıktan dinlerim rock dünyasında ender bulunanilecek seslerden birisi you tube da videoları var biliyorsundur oradan istediğin ses performansını alırsın.Birde şimdi yeni moda yapay zeka müzikleri var mikail bennett sarah thomson,syber sansation,slash bennett bunları bir dene oldukça başarılı yapmışlar,videoları indirdikten sonra mp 3'e çevirebilirsin bol şans

Mike Oldfield & Roger Chapman - Shadow On The Wall​

Led Zeppelin - Since I've Been Loving You​

White Lion - When The Children Cry​

Cem Koksal feat. Joe Lynn Turner - Smoke On The Water​

Nickelback - Someday ( Live at Sturgis 2006 ) 720p​

güzel bir power ballad
Foreigner - I Want To Know What Love Is​

Döneminin en büyük blues-rock vokallerinden biri.

Birçok kişi bu Grammy ödüllü hitin Elvis Presley'ye bir saygı duruşu olarak yazıldığını, onun sesini, tarzını ve kalıcı mirasını kutladığını fark etmez.

AlannahMyles 💐

1721.gif

1714.gif

Geri