(Capybaba) Film ve dizi uygulaması

Ben detaylı test ettim fakat bazı eski filmlerde kaynak yok, pengu, rec vb. kaynakları dahil etse geliştirici çok daha iyi olurmuş
Bu pengu tam olarak nedir . Çok yerde ismini duydum. Bilmiyorum . Anlatabilir misin ? Türkçe dublaj içerik varmı ?

Mobilde tam ekran olmuyor siyah kenarlıklar kalıyor

çok kullanışlı gelmedi açıkçası yerli film bulamadım.

Paylaşımlar için elinize emeğinize sağık

Bu pengu tam olarak nedir . Çok yerde ismini duydum. Bilmiyorum . Anlatabilir misin ? Türkçe dublaj içerik varmı ?
Pengu.uk toplu içerik reposu, özellikle nuvio için iyi bir kaynak ama Türkçe dublaj yok kaynaklarda. Ama stabil bir repo.

Bana pek kullanışlı gelmedi, diğer uygulamlarda daha güncel dizileri ve türkçe altyazıyı bulurken, burası daha yok yurtdışı sitelere yönlendiriyor

Sadece bir dizi takip ediliyorsa kullanılabilir ama birden fazla içeriği aynı süreç içerisinde izleyen için kullanışlı değil. Özellikle tv gibi birden fazla kişinin kullanımında ise kaldığın yerden devam et özelliği olmadığından benlik değil. Bir bölüme başlayınca çocuklar geliyor bize animasyon aç diye onlara animasyon açınca benim dizi yarım kalıyor.

güzel uygulama, emeğinize sağlık. tebrikler.

Sadece benim gibi foruma girdiğinde anasayfadaki konu başlıklarını okuyup ilgisine göre seçim yapan birileri varsa dikkatini çeksin diye yorum yazıyorum.Her ne kadar android telefon kullansam da o eski tuşlu telefon yeter mantığıyla hayata bakan herkesin bayılacağı bir uygulama.Aç uygulamayı film,dizi,anime güncel sıralamayı yapmış,bas tuşa izle işte ,işin ne 😂

Geri