Hangi internet sağlayıcısını (ISS) kullanıyorsunuz?

Hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsunuz?

• Türk Telekom

Oy: 27 22.9%
  • Turkcell Superonline

Oy: 18 15.3%
  • TurkNet

Oy: 40 33.9%
  • Vodafone Net

Oy: 8 6.8%
  • KabloNet

Oy: 12 10.2%
  • Netspeed

Oy: 4 3.4%
  • Diğer (Belirtin)

Oy: 9 7.6%

• Kullanılan toplam oy
    118
Merhaba
2023 yılından beri turknet kullanıyorum. 100 Mbps fiber tarifesine ek olarak 1000 Mbps hız artışı ile kullanıyorum. (699+200 TL) karşığında geçiş yaptım. Sorun yaşadığımda destek kaydına hızlı ve çözüm odaklı yaklaşıyorlar. Wifi 5 modem kullanırken 1000 Mbps hıza geçiş yaptıktan sonra modem değiştirmek istediğimi söyledim. Ertesi gün teknik servis geldi değişim yaptı.

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    26 KB · Görüntüleme: 0
Merhaba
2023 yılından beri turknet kullanıyorum. 100 Mbps fiber tarifesine ek olarak 1000 Mbps hız artışı ile kullanıyorum. (699+200 TL) karşığında geçiş yaptım. Sorun yaşadığımda destek kaydına hızlı ve çözüm odaklı yaklaşıyorlar. Wifi 5 modem kullanırken 1000 Mbps hıza geçiş yaptıktan sonra modem değiştirmek istediğimi söyledim. Ertesi gün teknik servis geldi değişim yaptı.

Turktelekomun 100 Mbps hızı alttadır;

scrnli_UMD6AEi9NA4lx4.png

Tamam bilgisayarım çok eski cart curt. Telefonum yeni ama orada da 70 Mbps ölçtüm anlık olarak. :D

Turktelekomun 100 Mbps hızı alttadır;

Ekli dosyayı görüntüle 23747

Tamam bilgisayarım çok eski cart curt. Telefonum yeni ama orada da 70 Mbps ölçtüm anlık olarak. :D
Komşum Türk Telekom ile 100 Mbps'den 80-90 Mbps alırken ben Turknet ile 100 Mbps kullandığım dönemde 113 Mbps alıyordum.
Tek sıkıntı dayatılan GPON cihazı onu kullanmayıp 2,5 GB GPON kullanabilsem ortalama 1000 Mbps ile 1300 Mbps alabilmek mümkün

Süperonline Fiber kullanıcısıyım. Geçen seneden beri kullanıyorum yaklaşık 1,5 senedir 1000Mbps tarifesindeyim. Son zamanlar da çok fazla ping sorunu yaşıyorum. Bu sorunu başka yaşayanlar var mı? Varsa nasıl çözdünüz yardımcı olur musunuz?
(Onların verdiği modemi kullanıyorum, ilk kurulumda sıfır modem verdiklerini ve yeni, güçlü bir modem olduğunu söylediler)

Süperonline Fiber kullanıcısıyım. Geçen seneden beri kullanıyorum yaklaşık 1,5 senedir 1000Mbps tarifesindeyim. Son zamanlar da çok fazla ping sorunu yaşıyorum. Bu sorunu başka yaşayanlar var mı? Varsa nasıl çözdünüz yardımcı olur musunuz?
(Onların verdiği modemi kullanıyorum, ilk kurulumda sıfır modem verdiklerini ve yeni, güçlü bir modem olduğunu söylediler)

Aradığında çözemiyorlarsa modem değişimi talep edin anasını satayım. :D

@Graveworm Kardeşim.Ben Turknet Kullanıyorum.Cok Memnunum.
Benden Tavsiye,Turknet"e Gec Eger Gecebilirsen.
Macera"ya Girme Derim.Turknet ve Vodafone Fiber Kullananlar;Vpn Fazla Kullanmazlar,Yada Vpn Hic Kullanmazlar.
İss Saglayicilarin Cogunlugu Hafta Sonları,veya Mac SaatleriBant Kisitlamasi Uygular.
Bunlardan Etkilenmessin,Veya Hissetmessin.Oyuzden Onerim:Turknet.
Kolay Gelsin.Saygılarımla.
:) maç günleri biraderin turknet modemine sızıntı yapıyorum sırf bu iss daratlmasini aşmak için

Bunun içinde ücret talep ettiler :mad:

Hocam o zaman gideceksin THH'ye şikayet edeceksin. Çekeceksin bütün ekran görüntüleri. "Bana taahhüt ettikleri hız bu, benim aldığım hız bu. Hızın dışında pingim de maksimum 30 olması gerekirken şu" diye bir de dilekçe yazıp göndereceksin. Bak bakalım ücret talep edecekler mi...

Hocam o zaman gideceksin THH'ye şikayet edeceksin. Çekeceksin bütün ekran görüntüleri. "Bana taahhüt ettikleri hız bu, benim aldığım hız bu. Hızın dışında pingim de maksimum 30 olması gerekirken şu" diye bir de dilekçe yazıp göndereceksin. Bak bakalım ücret talep edecekler mi...
Daha 2-3 sene önce bir konu için THH'ye başvurdum. Karar 1,5 senede çıktı, O vakte kadar taahhütüm biter :D

Daha 2-3 sene önce bir konu için THH'ye başvurdum. Karar 1,5 senede çıktı, O vakte kadar taahhütüm biter :D

O zaman CİMER ve ŞikayetVar hocam. İkisinden de 2-3 güne geri dönüş alıyorum ben genelde.

5 aydır netspeed kullanıyorum, son 2 aydır memnun değilim ,kopmalar , ping, jitter sorunları yaşıyorum, değiştirmeye karar verdim.

Turknet şuana kadar ki en iyisi. Nazar değmesin. Bazı sitelere erişim engelleme olduğunda yada bant daraltma yapıldığında bile bağlanabiliyorum. Kendi modemimle 900 cihazı hız alıyorum.

Ben Türk.net'e geçtim Netspeedten. 12 Aylık toplu ödeme ile 600TL'den 1 ay da referans ile bedava olunca aylık 554 TL ye geldi. En mantıklısı bence Millenicom ve Netspeed arasında 3-4 aylık periyodlarla geçiş yapmak. Bir ara 4 ayda bir değiştiriyordum. Daha ucuza geliyor.

5 aydır netspeed kullanıyorum, son 2 aydır memnun değilim ,kopmalar , ping, jitter sorunları yaşıyorum, değiştirmeye karar verdim.
Bende de superonline'da çok kötü ping var bu ara, dün HB dan cat6 kablo aldım hatta, 10m.

Bende de superonline'da çok kötü ping var bu ara, dün HB dan cat6 kablo aldım hatta, 10m.
Bende de eski zyxel modem vardı ping sorunlarım çoğunlukla onla alakalıydı tenda modeme geçince çoğu düzeldi sadece iss kaynaklı problemlerim kaldı, bu aralar bende cat6 kablo almayı düşünüyorum.

Ben Türk.net'e geçtim Netspeedten. 12 Aylık toplu ödeme ile 600TL'den 1 ay da referans ile bedava olunca aylık 554 TL ye geldi. En mantıklısı bence Millenicom ve Netspeed arasında 3-4 aylık periyodlarla geçiş yapmak. Bir ara 4 ayda bir değiştiriyordum. Daha ucuza geliyor.
Türknete bende geçicem de 12 aylık peşin ödeme de en fazla kaç taksit yapıyor kredi kartına bilginiz varmı

Türknete bende geçicem de 12 aylık peşin ödeme de en fazla kaç taksit yapıyor kredi kartına bilginiz varmı
3 taksit fırsatı diyor sitede ama benim bankam taksit yapmadı mesela. Hangi bankalar yapıyor bakmak lazım.

3 taksit yapılıyor.
Maximum bonus bankkart Axess ile taksitli ödeme seçenekleri var. Ödeme sayfasında taksit tablosu inceleme imkanı var.

Turknet e geçmek isteyen arkadaşlar 4M4GET4SEGVI kodla kayıt olursanız sevinirim

Ekli dosyalar

• IMG_20260819_133325.jpg
    IMG_20260819_133325.jpg
    430.2 KB · Görüntüleme: 2
3 taksit yapılıyor.
Maximum bonus bankkart Axess ile taksitli ödeme seçenekleri var. Ödeme sayfasında taksit tablosu inceleme imkanı var.

Turknet e geçmek isteyen arkadaşlar 4M4GET4SEGVI kodla kayıt olursanız sevinirim
Teşekkürler hocam

Geri