Online birçok konuda eğitim sitesi paylaşımı

sorgumurat

Paylaşımcı
Puan 68
Çözümler 0
@sorgumurat
Birçok katagoride çeşitli konularda ücretsiz ve sertifikalı online eğitim veren siteye denk geldim. Bazı eğitimler ücretli olabilir eğitim açıklmasında ücretli olup olmadığı belirtiliyor. Online eğitimlerin çoğu ücretsiz. Yeni birşey öğreneyim yada kendimi geliştireyim diyenlere iyi bir kaynak.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Harika bir site , bizden geçti de etrafımdaki genç arkadaşlara gönderdim adresi, teşekkürler @sorgumurat ;)

Benim anladığım sadece katılım sertifikası veriyor. Bitirdiğine dair bir sertifika varsa güzel tabi. Ben 2 sene önce 5 kursa 3k para vermiştim ve aldığın sertifikalar E-devlette gözüküyor.

Benim anladığım sadece katılım sertifikası veriyor. Bitirdiğine dair bir sertifika varsa güzel tabi. Ben 2 sene önce 5 kursa 3k para vermiştim ve aldığın sertifikalar E-devlette gözüküyor.
şimdi baktım sıkça sorulan sorularda yazmışlar. e devlete yansıyan birşey olmuyormuş.

minus-circle

Sertifikamı E-devlet Profilimde Görebilir Miyim?
Sertifikalarınız E-Devlet profilinize yansımamaktadır.
Sertifikalarınız çevrim içi olarak hazırlanmaktadır, dilerseniz çıktı alarak basılı hale getirebilirsiniz.

şimdi baktım sıkça sorulan sorularda yazmışlar. e devlete yansıyan birşey olmuyormuş.

minus-circle

Sertifikamı E-devlet Profilimde Görebilir Miyim?
Sertifikalarınız E-Devlet profilinize yansımamaktadır.
Sertifikalarınız çevrim içi olarak hazırlanmaktadır, dilerseniz çıktı alarak basılı hale getirebilirsiniz.

O zaman bence gerek yok. CV'ne ekleyemiyorsan gereksiz bir uygulama olmuş.

Birçok katagoride çeşitli konularda ücretsiz ve sertifikalı online eğitim veren siteye denk geldim. Bazı eğitimler ücretli olabilir eğitim açıklmasında ücretli olup olmadığı belirtiliyor. Online eğitimlerin çoğu ücretsiz. Yeni birşey öğreneyim yada kendimi geliştireyim diyenlere iyi bir kaynak.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Ücretsiz 6gb internet veriyor sadece burada kullanmak üzere

Geri