neyloneylo
Üye
Abone olduk olanda gitti yayınlar iyi çalıyordu şimdi onlarda gittiBilgilendirme için teşekkürler
Abone olduk olanda gitti yayınlar iyi çalıyordu şimdi onlarda gittiBilgilendirme için teşekkürler
Tvgoals olanlar iyi cekiyorduSelamlar, hangi yayinlar gitti. Müdahale edelim
Hemen hepsi gittiTvgoals olanlar iyi cekiyordu
Tvgoals olanlar iyi cekiyordu
Güvenli dns aktif olmayabilir mi? Şuan kontrol ettim çalışıyorlar. Sadece dlstream (daddylive ) sizlerede calismaz, o da bugün yayinlanacak guncelleme ile calisacak. Google playe gonderdimHemen hepsi gitti
Dns acık çalışmıyorlarGüvenli dns aktif olmayabilir mi? Şuan kontrol ettim çalışıyorlar. Sadece dlstream (daddylive ) sizlerede calismaz, o da bugün yayinlanacak guncelleme ile calisacak. Google playe gonderdim
Attım abi mail sizeCok garip, şimdi tekrar denedim ve calisiyor. Trgoals den yayin acmayi deneyip acilmayinca ayarlar sayfasina gidip "istek ve öneri" sekmesinden log ekle diyerek bana mail atabilir misiniz. Pc başına geçince loga bakayim sorunu 12 den vururuzEkli dosyayı görüntüle 30997
Ekli dosyayı görüntüle 30998
Canli tv sekmesinde Ekle/ toplu liste ekle bölümüne GeceKod yazarak gecekod un github hesabında hazırladığı tüm listelere erişebilirsiniz.Kanallara nasıl erisebilirim baktım ama göremedim
Malesef mail ulaşmadı banaAttım abi mail size
Teşekkürler, çok güzel özellikler geliyor. Bu gun google play yayinlarsa kisa bir anlatım ekleyecegimproğram iyi arkadaşlar çok iş görüyor
Daha önce BlueStack'ta uygulamanın açılmadığını rapor etmiştim, güncellemeden sonra tekrar sağlıklı bir şekilde çalışmaya başladı. Teşekkürler.
harika çalışıyor

Harika olmuş hocam. Yayınlar zaten sorunsuz.Herkese Selamlar,
iş yoğunluğundan uzun süre uygulama ile ilgilenememistim. Uykudan kısarak güzel bir güncelleme üzerinde çalıştım. Zamansizlik nedeniyle cok fazla test gerceklestiremedim, geri dönüşleriniz önemli bemim için.
Gelelim yeni özelliklere,
- dosya transfer merkezi : bir ip tv de en büyük sorunlardan biri cihaza m3u dosyasi göndermek, yada uzun uzun linkler yazmak zorunda kalmaktir. Hele hele tv de kullanılıyorsa kat ve kat zor oluyor. Bunun için bir gelistirme yaptım ve bu zorluk tarih oldu.
Dosya gonderim uygulamalarina aşinasinizdir zaten, peki Güneş Tv farkli ne vadediyor?
- sadece ayni wifi uzerinden değil farkli internetlerde dahi dosya gonderimi yapabilirsiniz
- m3u ve json linkleri gonderebilirsiniz ve linkler gelince otomatik Güneş tv ye eklenir
-dosya gonderim uygulamalarinda bildiğiniz gibi her iki cihazda da uygulama yüklü olur ama Güneş tv de sadece alıcı cihazda çalışır olması yeterli. Web sayfası aracılığı ile de gonderim yapılabiliyor. Böylece ister Pc den, ister İPhone dan yani tarayıcı olan her yerden gonderim yapabilirsiniz.
- ayni wifi den gonderimlerde doya boyut sınırı yok.
- farkli internet de 10mb'a kadar olan dosyalar google in Firebase servisi ile 10 mb uzeri dosyalar ise bulut sunucular ile gonderilir.
2- Vavoo yayınların da yvpn yonlendirme cikmaktaydi bu sorun çözüldü. Vavoo yayinlarini sorunsuz izleyebilirsiniz.
3- mahsun, Selçuk, trgoals, dlstream, taraftarium 24 vb yayınlar sorunsuzdur
4- Aylık uyelik sistemi ile reklamsiz kullanim getirildi. Aylik 5tl, yurt dışı aylik 1 euro gibi min.ucret ile. Sadece reklam kapatma diye düşünmeyelim, ufak bir destek ile daha kaliteli hizmetler, kendi sunucularimiz, daha yeni uygulamalar sağlayabiliriz.
5- daha öncesinde iletilen çeşitli sorunlarin çözümü için de gelistirme yapildi.
Hata, çalışmayan özellik vb sorunlar için lutfen yaziniz. Güzel bulduysanizda yazınız tani
Herkese keyifli seyirler dilerim.
Ekli dosyayı görüntüle 31093Ekli dosyayı görüntüle 31094Ekli dosyayı görüntüle 31095
Bu ne güzel bir inceliktir Adnan hocam. Net Tv gibi harika bir uygulaman olsun başka uygulamaya abone ol. Cidden Sinetech inceliği buHarika olmuş hocam. Yayınlar zaten sorunsuz.
Transfer olayı çok iyi çalışıyor. Saniyesinde karşı tarafta.
Daha güzelleri için ilk destek de benden olsun.Abone oldum. Herkese tavsiye ederim.