Nuvio - Film & Dizi Uygulaması (Toplama Konu)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan patr0n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam zaten cloudstream gibi bir şey bekliyor olmak hata bence. Sadece türkçe dublaj içerik, depo arıyorsanız zaten bu uygulamadan uzak durmalısınız.
türkçe dublaj içerik, depo için tvboxta en iyi uygulamalar neler . cloudstream eklentileri biraz sıkıntılı bu aralar . başka önerebilecegin neler var . hepsini denemek isterim

türkçe dublaj içerik, depo için tvboxta en iyi uygulamalar neler . cloudstream eklentileri biraz sıkıntılı bu aralar . başka önerebilecegin neler var . hepsini denemek isterim
Hocam Türkçe dublaj içerik tüketmediğim için Cloudstream harici kullandığım bir uygulama yok ama forumda @manitux arkadaşımızın paylaştığı bir konu var ona bakmanızı öneririm.

Ellerine sağlık. Faydalı paylaşım

güzel bir konu ancak eklenti içerikleri sanırım torrent üzerine, cloudstream biraz daha iyi olabilir bu konuda. yapısı biraz karışık ve stremio varken kullanmanın bir mantığı yok gibi geldi.

Merhaba bende ana ekranı baya Bi özelleştirdim göz atmaksterseniz buyurun

Nuvio için güncel Türkçe eklenti hiç yok mudur?
Şu uygulamada galiba en büyük sorun hiç doğru düzgün Türkçe Dublaj eklenti vs. olmaması?

Lütfen sorunsuz kullandığınız Türk yapımcıların eklentileri varsa konu altına yazabilir misiniz ?

Merhaba bende ana ekranı baya Bi özelleştirdim göz atmaksterseniz buyurun
Karneş yanlış anlamada nuvio ile ilgili nereye baksam senin bu yorumunu görüyorum birde konu açmışsın herkesin bildiği birşeyi kansere çare bulmuş gibi paylaşıyorsun

Karneş yanlış anlamada nuvio ile ilgili nereye baksam senin bu yorumunu görüyorum birde konu açmışsın herkesin bildiği birşeyi kansere çare bulmuş gibi paylaşıyorsun
Sen bilebilirsin ama bilmeyen Bi çok kişi var kardeş bilgi paylaştıkça güzeldir

Şu uygulamada galiba en büyük sorun hiç doğru düzgün Türkçe Dublaj eklenti vs. olmaması?

Lütfen sorunsuz kullandığınız Türk yapımcıların eklentileri varsa konu altına yazabilir misiniz ?
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
buyur kardeş aşağıda türkish seçeneğini seç 3 âdet ayrı ayrı eklenti var 3 ünü de indir

ben bunu kullanıyorum ilk sayfadaki repolarda çalışıyor harici olarak burada paylaşıldımı bilmiyorum ama bende

bu repoda yüklü genelde aradığım içerikleri buluyorum

Nuvio Enhanced uygulaması var türk bir arkadaş modifiye edip geliştiriyor cs repolarını da destekliyor ben onu kullanıyorum gayette güzel çalışıyor

Link:

Cs reposu olarakmaz az önce sitede paylaşılan aşağıdaki repoyumekledim ve oda gayet güzel çalışıyor

Ayrıca iptv özelliğide var
En iyisi ben yeni konu açayım bilmeyen arkadaşlar vardır

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260819_231904_Nuvio Enhanced.jpg
    Screenshot_20260819_231904_Nuvio Enhanced.jpg
    132.7 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_20260819_231911_Nuvio Enhanced.jpg
    Screenshot_20260819_231911_Nuvio Enhanced.jpg
    167.2 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20260819_231856_Nuvio Enhanced.jpg
    Screenshot_20260819_231856_Nuvio Enhanced.jpg
    142.2 KB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_20260819_232451_Nuvio Enhanced.jpg
    Screenshot_20260819_232451_Nuvio Enhanced.jpg
    98.5 KB · Görüntüleme: 23
Kendi yapmış olduğum pluginimi deneyebilirsiniz. Türkçe dublaj / altyazı içermektedir.
Link:

Hocam plugin default gelen Cinemeta addonu ile çalışmakta. ve Plugin olarak eklemeniz lazım addon değil
Usta Plugin olarak ekledim ama dediğim hatayı veriyor vpn mi gerekli acaba

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260819_234217_Nuvio.jpg
    Screenshot_20260819_234217_Nuvio.jpg
    183.9 KB · Görüntüleme: 14
Usta Plugin olarak ekledim ama dediğim hatayı veriyor vpn mi gerekli acaba
vpn gerekli değil de normal browserden linke girmeyi deneyebilir misiniz belki internet sağlayıcısı ile alakalı bir durumdur çünkü şuan link çalışıyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260819_235417_Nuvio.jpg
    Screenshot_20260819_235417_Nuvio.jpg
    153.4 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_20260819_235610_Nuvio.jpg
    Screenshot_20260819_235610_Nuvio.jpg
    177 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_20260819_235656_Nuvio.jpg
    Screenshot_20260819_235656_Nuvio.jpg
    94 KB · Görüntüleme: 27
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri