sismik2009
Paylaşımcı
TabikiGüzel günlerde kullanın lütfen kullanımı paylaşırmısınız?
TabikiGüzel günlerde kullanın lütfen kullanımı paylaşırmısınız?
Biraz önce elime ulaştı . Cihaz harika. İçindeki kanalları silip hızlı tarama yaptım sorunsuz liste yüklendi. Hızı uyumluluk süper adaptörünü takmadan 2.0 usbden aldığı enerji ile çalıştı sorunsuz menüler hızlı . 4k yayında sorun yok.
Tavsiye ediyorum .
Menüye girmek için ok tuşuna uzun basılı
Kumandası var mı yoksa tvbox kumadasıylamı kontrol ediyoruzBiraz önce elime ulaştı . Cihaz harika. İçindeki kanalları silip hızlı tarama yaptım sorunsuz liste yüklendi. Hızı uyumluluk süper adaptörünü takmadan 2.0 usbden aldığı enerji ile çalıştı sorunsuz menüler hızlı . 4k yayında sorun yok.
Tavsiye ediyorum .
Menüye girmek için ok tuşuna uzun basılı tutunca giriyor.Ekli dosyayı görüntüle 30862Ekli dosyayı görüntüle 30863Ekli dosyayı görüntüle 30864Ekli dosyayı görüntüle 30865Ekli dosyayı görüntüle 30868Ekli dosyayı görüntüle 30870Ekli dosyayı görüntüle 30872Ekli dosyayı görüntüle 30874
peki next kanky nasıl hocam onu da denediniz mi?-Ben hem Hiremco, hem de Next'in cihazını aldım. Hiremco geldi bugün kurulumu yaptım.
-Fenerbehçe maç yayınını oradan izledim gayet akıcı, hiç donma veya takılma olmadı, yalnız kanal isimleri o kadar büyük yazılmış ki, insanın gözünü rahatsız ediyor.
-Her kanal taramada kanalları siliyor ve daha önce düzenlediğiniz kanal listesi gidiyor.
-Yayının hangi çözünürlükte olduğunu (1920*1080p) gibi göstermiyor, ilerleyen güncellemelerle düzelebilir.
-Şimdilik gördüklerim bu kadar.
-Hocam onu dün şipariş ettim henüz gelmedi.peki next kanky nasıl hocam onu da denediniz mi?
Silmesi iyi aslında. Benim tv de, tekrar tarattığımda, tüm kanalları tekrar ekliyor, sayfa şişiyor. O yüzden, tv yi exit tuşuna 20s basıp resetliyorum. Tüm ayarları sil baştan yapıyorum. Lnb, transponder vs-Ben hem Hiremco, hem de Next'in cihazını aldım. Hiremco geldi bugün kurulumu yaptım.
-Fenerbehçe maç yayınını oradan izledim gayet akıcı, hiç donma veya takılma olmadı, yalnız kanal isimleri o kadar büyük yazılmış ki, insanın gözünü rahatsız ediyor.
-Her kanal taramada kanalları siliyor ve daha önce düzenlediğiniz kanal listesi gidiyor.
-Yayının hangi çözünürlükte olduğunu (1920*1080p) gibi göstermiyor, ilerleyen güncellemelerle düzelebilir.
-Şimdilik gördüklerim bu kadar.
-Hocam daha önce kanalları tarattırdım, yerlerine taşıdım baktım bir kanal yok tekrar o kanalı taratayım dedim, komple taramaya başladı ve daha önce taranan kanalları da silmişti.Silmesi iyi aslında. Benim tv de, tekrar tarattığımda, tüm kanalları tekrar ekliyor, sayfa şişiyor. O yüzden, tv yi exit tuşuna 20s basıp resetliyorum. Tüm ayarları sil baştan yapıyorum. Lnb, transponder vs
Memnun musunuzUsb 3.0 da çalışmıyor. Ben homatics 4k plus da usb 3.0 bağladığımda olmadı usb 2.0 portuna takınca çalıştı.
Evet memnunum. Gayet kullanışlı bir çok android cihazda denedim başarılı.Memnun musunuz
Sizinki arıza ama düşünün listeyi yaptınız sıraladınız, sonra yeni bir kanal yayına başladı hooop 1 kanalı bulmak için komple liste karmaşık hale gelemesi iyi bir şey mi?Silmesi iyi aslında. Benim tv de, tekrar tarattığımda, tüm kanalları tekrar ekliyor, sayfa şişiyor. O yüzden, tv yi exit tuşuna 20s basıp resetliyorum. Tüm ayarları sil baştan yapıyorum. Lnb, transponder vs
Evet memnunum. Gayet kullanışlı bir çok android cihazda denedim başarılı.
Next ürünü bu gün elime ulaşır onuda test edeceğim fiyatı daha uygun içeriği nasıl bilemediğimiz için netleştirelim.
Xapk olarak çektim.yuklemeye calıs ve cevap yazarsan sevinirim yazılım iyimi yani.next kanky link uygulamasının apk sını nasıl bulabilirim tv de magazada çıkmıyor
Google store dan kanky linkTelefondan yükleyin?Ekli dosyayı görüntüle 31006

Ekli dosyayı görüntüle 31013android tv mağazasında çıkmıyor telefondan baktığımda android tv cihazınıza uyumlu değil diyorTelefondan yükleyin?Ekli dosyayı görüntüle 31006
android tv mağazasında çıkmıyor telefondan baktığımda android tv cihazınıza uyumlu değil diyor