TV box önerisi

arnold34

Paylaşımcı
Puan 10
Çözümler 0
@arnold34
Arkadaşlar, seneler önce aldığım Next Start 4K cihazında son zamanlarda takılmalar başladı. Cihazı çok sık kullandım, neredeyse sürekli açık kaldı.
Yeni bir cihaz almayı düşünüyorum. Bütçem yaklaşık 4-5 bin TL civarında. Bu fiyat aralığında önerebileceğiniz, özellikle akıcı ve uzun süre sorunsuz kullanabileceğim bir TV Box var mı?

Xiaomi ler iyi stick olmasın

Arkadaşlar, seneler önce aldığım Next Start 4K cihazında son zamanlarda takılmalar başladı. Cihazı çok sık kullandım, neredeyse sürekli açık kaldı.
Yeni bir cihaz almayı düşünüyorum. Bütçem yaklaşık 4-5 bin TL civarında. Bu fiyat aralığında önerebileceğiniz, özellikle akıcı ve uzun süre sorunsuz kullanabileceğim bir TV Box var mı?
Q play modeli kullanıyorsunuz sanırım. Mükemmel cihaz fakat yazılım eski kaldı next hiçbir şekilde güncellemedi cihazı android güncellemesi alsa hala devam edilirdi. Next eski next değil aldığınız cihazların yazılımları eski kalıyor.

Önereceğim ürün Hiremco Smile Pro Max 4K 4Gb 64GB. Tunerli ( uydu alıcılı)

Uydu alıcı şart değil derseniz dremstar nova2
fiyat performans düşünerek öneri verdim.

Cihaz next start 4k TV box modeli hocam ,stick değil

fiyat performans düşünerek öneri verdim

Homatics box r 4k plus bütçenize uygun fiyattan bulursanız kesinlikle budur

Q play modeli kullanıyorsunuz sanırım. Mükemmel cihaz fakat yazılım eski kaldı next hiçbir şekilde güncellemedi cihazı android güncellemesi alsa hala devam edilirdi. Next eski next değil aldığınız cihazların yazılımları eski kalıyor.

fiyat performans düşünerek öneri verdim.
Q play modeli değil hocam, next start 4k, 2gb ram, s905y4 işlemcili model, cihazdan çok memnundum aslında, son zamanlarda takılmalar başladı bazı uygulamalar da, diğer TV de dream nova 2 var mesela o akıcı, dediğiniz cihaza bakacağım bana uydu lazım değil normal kanal izlemiyorum zaten

fiyat performans düşünerek öneri verdim

Homatics box r 4k plus bütçenize uygun fiyattan bulursanız kesinlikle budur
Homatics cihazı hoşuma gitti, 4gb ram iyiymiş, fiyat pahalı geldi ama 7 binlerde, acaba beklesem diğer markalarda 4gb ramli model çıkarırlar mı? Acelesi yok çünkü şimdilik işimi görüyor

Homatics cihazı hoşuma gitti, 4gb ram iyiymiş, fiyat pahalı geldi ama 7 binlerde, acaba beklesem diğer markalarda 4gb ramli model çıkarırlar mı? Acelesi yok çünkü şimdilik işimi görüyor
Kesinlikle bekleyin yeni x5 j işlemcili modeller gelecek yııl sonu .
Aşağıdaki ürün fiyatı ile tercih edilebilir

Hiremco Matador Pro Plus 14 Android Tv Box​

Hiremco Matador Pro Plus 14 Android TV Box
Retro Oyun ve Sanal Game Pad Hediyeli
3700TL

Son düzenleme:
Kesinlikle bekleyin yeni x5 j işlemcili modeller gelecek yııl sonu .
Aşağıdaki ürün fiyatı ile tercih edilebilir

Hiremco Matador Pro Plus 14 Android Tv Box​

Retro Oyun ve Sanal Game Pad Hediyeli

3700TL
Teşekkürler hocam, bekleyeceğim yeni modelleri

Kullandığınız cihazın yenisi olan Next start pro 4k yı tavsiye ederim . Android 14 le geliyor, eğer ip tv ve tivimate kullanıyorsanız , android 14 cihazlarda ip tv de raw kanallarda yaşanan deinterlacing problemi bu cihazda yok, o yüzden iptv cilerin özellikle tercih ettiği cihazdır.

Bende de next stick var, 2/8 ve bir yılda yetersiz gelmeye başladı. Uygulamalar geliştikçe daha fazla ram ve rom istiyor. 5-6 uygulama var, 500mb yer kalıyor ve temizliğe başlıyoruz. Bir şey yüklemek için başka şeyi silmek can sıkıcı. Yani, neden arayışta olduğunuzu anlıyorum

Kullandığınız cihazın yenisi olan Next start pro 4k yı tavsiye ederim . Android 14 le geliyor, eğer ip tv ve tivimate kullanıyorsanız , android 14 cihazlarda ip tv de raw kanallarda yaşanan deinterlacing problemi bu cihazda yok, o yüzden iptv cilerin özellikle tercih ettiği cihazdır.
İp TV kullanmıyorum hocam, cloudstream, stremio, nuvio, YouTube, bazen Netflix ve maçlar için tod kullanıyorum, tüm kullanımım bu şekilde

Bende de next stick var, 2/8 ve bir yılda yetersiz gelmeye başladı. Uygulamalar geliştikçe daha fazla ram ve rom istiyor. 5-6 uygulama var, 500mb yer kalıyor ve temizliğe başlıyoruz. Bir şey yüklemek için başka şeyi silmek can sıkıcı. Yani, neden arayışta olduğunuzu anlıyorum
Anlayamadığım hâlâ neden 4gb ramli cihazlar yaygınlaşmadı, next, dream tarafında 4gb ram , 32 GB hafızalı modeller neden çıkmıyor acaba

Homatics box r 4k plus kesinlikle harika bir cihaz. 3-4 yıldır kullanıyorum. çok stabil bir cihaz

alınır mı ? Yoksa daha yüksek işlemcili modeller için yıl sonunu mu beklemek daha iyi olur ??

Next start 4k pro kullanıyorum güzel bir cihaz. Burada da skyworth tarafından üretilen bir cihaz aldım çok daha ucuza root atıldı ve android 11 yüklü o daha güzel çalışıyor 2023 çıkışlı bir cihaz ama çok hoşuma gidiyor şu aralar onu kullanıyorum. Kullanmadığınız uygulamaları kaldırın. Bazı uygulamalar cihazı yoruyor gerçekten. Launcher'ın da etkisi olabilir değiştirin derim.

Mecool KM2 Plus Deluxe 4GB Ram 32GB SSD Lisanslı Android Player

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Geri