@oktay2617 hoca yakında çözecektir,biraz yoğun bu aralarKıymetli hocam. Son vavoo güncellemesi sonrası vypn siyah sayfası geliyor. Arkadaşlar Güneş TV dışında biraz dolambaçlı yollar yapıyor ama benim gibi beceremeyenler için Güneş TV bir güncelleme alacak mı?
Çok teşekkür ederim. Cümlenize kolaylıklar dilerim.@oktay2617 hoca yakında çözecektir,biraz yoğun bu aralar
M3u url verde seyredelim kardeşKıymetli hocam. Son vavoo güncellemesi sonrası vypn siyah sayfası geliyor. Arkadaşlar Güneş TV dışında biraz dolambaçlı yollar yapıyor ama benim gibi beceremeyenler için Güneş TV bir güncelleme alacak mı?
benim paylaştıklarıma bak tam 6 tane yabancı vatandaşların yaptıkları tıkır tıkır çalışıyorVavoo eklentisi yok
Yakında güncelleme gelecekHocam Yayınlar çalışmıyor bir süre sonra VPN yükleyin uyarısı veriyor varmı bir çözümü acaba
Vavoo eklentisi yok
Selamlar, Güneş Dns Güneş tv ye entegre zaten. YAni Güneş dns yi açmadan Güneş tv içinden kullanabiliyorsun. Entegre derken iki ayrı uygulama değil de tek uygulama olsun demek istiyorsan malesef Google play bu konuda tüm itirazlarımı reddetti ve kabul etmedi. politika gereği olmuyormuş. ben de iki ayrı uygulama olarak geliştirip tek yerden kullanım seçeneğini geliştirdimGüneş dnsyi aslında Güneş tvye entegre edebilirsen Güzel birseyler olabilir kolay gelsin
Evet malesef bu sorun şuan var, ama sorun çözülmüştür. sadece güncelleme çıkamadım yoğunluğum nedeniyle. Bu gece günceleme planım varHocam Yayınlar çalışmıyor bir süre sonra VPN yükleyin uyarısı veriyor varmı bir çözümü acaba
Ben yokken gözüm arkada kalmıyor, Bu forumu nasıl sevmemYakında güncelleme gelecek
Güncelleme yayınlandımı acaba ? Emeğinize sağlıkHerkese Merhabalar,
uzun bir ( süre yaklaşık 1 ay, hatta daha fazla olabilir ) piyasadan uzak kaldım. İş yoğunluğum çok fazlaydı. günlük bir kaç saat uyku ile geçen yoğunluk.
Bu gün uzun süredir bekleyen bir güncellemeyi devreye almayı planlıyorum. Muhtemelen Google yarın öğlen veya akşam gibi yayınlar.
- Dosya gönderim sistemi geliyor, ister aynı wifi de olun ister dünyanın farklı köşelerinde olun istediğiniz dosyayı istediğiniz cihaz ile paylaşabileceksiniz. M3u dosyaları, filmler, apk lar, resimler, Güneş tv yedeği, hatta m3u veya json linklerini bile gönderebileceksiniz.
- Vavoo yayınlarındaki yönlendirme sorunu çözülmüş olacak
- aylık abone sistemi gelistirildi
- Daha çok kanal ve daha çok film dizi sitesi entegre olacak
selamlar, Toplu liste yükleme ile GeceKod un paylaştığı vavoo listelerine ulaşabilirsiniz. İlk mesajda anlatım mevcuttur. Şuan yayınlarda bir süre sonra vypn uygulamasının reklamı çıkmaktadır. Bu akşam güncelleme yayınlayacağım, sorun çözülmüş olacak.
Selamlar, Güneş Dns Güneş tv ye entegre zaten. YAni Güneş dns yi açmadan Güneş tv içinden kullanabiliyorsun. Entegre derken iki ayrı uygulama değil de tek uygulama olsun demek istiyorsan malesef Google play bu konuda tüm itirazlarımı reddetti ve kabul etmedi. politika gereği olmuyormuş. ben de iki ayrı uygulama olarak geliştirip tek yerden kullanım seçeneğini geliştirdim
Evet malesef bu sorun şuan var, ama sorun çözülmüştür. sadece güncelleme çıkamadım yoğunluğum nedeniyle. Bu gece günceleme planım var
Ben yokken gözüm arkada kalmıyor, Bu forumu nasıl sevmemKonuyu cavapsız bırakmadığınız için teşekkür ederim Adnan hocam
![]()
Selamlar, guncelleme yayinlandi ancak dosya gonderim özelliğindeki sunucu saldiri altinda olduğu için kapatılmış. Suan dosya gonderim özelliğini haric diğer özellikler kullanılabilir durumda. Bu akşam dosya gönderim sunucusunu da değişip o sorunu da çözmüş olacağım.Güncelleme yayınlandımı acaba
Güncelleme yayınlandımı acaba ? Emeğinize sağlık
Bilgilendirme için teşekkürlerSelamlar, guncelleme yayinlandi ancak dosya gonderim özelliğindeki sunucu saldiri altinda olduğu için kapatılmış. Suan dosya gonderim özelliğini haric diğer özellikler kullanılabilir durumda. Bu akşam dosya gönderim sunucusunu da değişip o sorunu da çözmüş olacağım.
Neler yeni?
-Vavoo yayınları sorunsuz
-Selcuksports yayınları sorunsuz
-Mahsun sports yayınları sorunsuz
-Tr goals yayinlari sorunsuz
-Traftarium24 yayınları sorunsuz.
-Aylık abonelik sorunsuz
-dosya gonderim sisteminin uygulama içi kullaniminda ayni wifi den gonderim sorunsuz
X dosya donderimde wep uzerinden gönderim sunucu Koruması nedeniyle sorunlu