👍 Yeni bir android tv launcher.... Monet ;)

programı premium .kurdum..tam randımanlı çalışmıyor.kendi kendine atıyor uygulama .vestel tv de deniyorum.ayarları yapıyorum tam stabil değil..sorun bendemi yoksa hatamı var..bilgi lütfen..ön bellek deniyecem akşam...bakalım.yoksa çalışsa güzel uygulama

Gerçekten Monet launcher çok güzel bir uygulama lakin ben de şöyle bir sorun var. Uygulama yaklaşık 30 saniye 1 dakika gibi boşta kalınca kendi kendine tekrar kapanıp açılıyor.
sorunu çözdünüzmü.

tam olarak stabil değil.

Selam premium aldım,benim cihazda normalde Ana sayfa tuşuna 2 kere basınca arka plandakileri kapatabiliyorum,monet'i ana launcher yaptığımda bu özellik çıkmıyor yada ben ayarını bulamadım,sayfalarda geriye doğru bakındım göremedim yazan,soran var mı diye.

Apple tv benziyor.. paylaşım için teşekkürler.

Paylaşımlar için elinize emeğinize sağık

Launcher olarak tüm tv boxlarımda kullanıyorum bana apple tv hissi veriyor, her şeyin tek ekranda olması benim hoşuma gidiyor

Yeni güncelleme ile android tv cihaz android 9 xiaomi mi tv stick, launcher maneger kurulu bütün izinleri verdim. Monet launcher devamlı kendi kendine kapanıp açılıyor ve bu devamlı tekrarlıyor bir çözümü varmı? Not uygulamayı sildim tekrardan kurdum sorun çözülmedi.

Yeni güncelleme ile android tv cihaz android 9 xiaomi mi tv stick, launcher maneger kurulu bütün izinleri verdim. Monet launcher devamlı kendi kendine kapanıp açılıyor ve bu devamlı tekrarlıyor bir çözümü varmı? Not uygulamayı sildim tekrardan kurdum sorun çözülmedi.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

yukarıdaki linkten güncellemeleri takip edin derim, geliştirici ile iletişime geçmek çözüm olabilir, bende şu an stabil çalışıyor 1.0.76 kurulu ;)

Son güncellemeden sonra Monet Launcher çok kötü oldu. TV Box'ı açıp kapattığımda varsayılandan açılmıyor. İki dakika bekleyip kumandadaki Home tuşuna basınca öyle açılıyor.

Selamlar arkadaşlar abiler ablalar benm tvde Bluetooth simgesi var uygulamasida var içinde ama acmaya gelince açmıyor ac seçeneği çıkmıyor TV markası sunny

Premium modlu apk varmı?

Merhaba modlu versiyonu varmı acaba?

Geri