iOS için REC TV benzeri, Türkçe dublajlı uygulama var mı? (IPA / Sideload)

ali_hsyn3

Üye
Puan 8
Çözümler 0
@ali_hsyn3
Merhaba arkadaşlar,

Android’deki REC TV benzeri bir uygulama arıyorum. iPhone/iPad için film ve dizileri Türkçe dublajlı izleyebileceğim bir alternatif var mı?

App Store uygulaması olması şart değil; IPA dosyası veya Sideload ile yüklenebilen uygulamalar da olur. AltStore, SideStore vb. yöntemlerle yükleyebilirim.

Özellikle Türkçe dublaj seçeneği bulunan, mümkünse güncel film ve dizilerin yer aldığı uygulamalar arıyorum.

Bildiğiniz veya kullandığınız alternatifler varsa paylaşabilir misiniz? 🙏

Maalesef yok. AltStore, SideStore Yöntemlerle dışarıdan ipa yüklemek mümkün fakat uğraşmaya değmez.stremio var.
Safaride

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

.

Bu adreslerden film dizi izleyebilirsiniz yer işareti olarak safariye kayıt edip izleyin

Son düzenleme:
İşte bu yüzden Android kullanıyoruz. Ama şöyle bişey yapabilirsiniz film sitelerinde çok fazla reklam var bunun için ios' e Adguard kurun daha sonra Tarayıcıdan film sitesini açıp ana ekrana uygulama olarak ekleyin. Hem reklamları engellemiş olursunuz hemde hızlıca sitelere erişebilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar,

Android’deki REC TV benzeri bir uygulama arıyorum. iPhone/iPad için film ve dizileri Türkçe dublajlı izleyebileceğim bir alternatif var mı?

App Store uygulaması olması şart değil; IPA dosyası veya Sideload ile yüklenebilen uygulamalar da olur. AltStore, SideStore vb. yöntemlerle yükleyebilirim.

Özellikle Türkçe dublaj seçeneği bulunan, mümkünse güncel film ve dizilerin yer aldığı uygulamalar arıyorum.

Bildiğiniz veya kullandığınız alternatifler varsa paylaşabilir misiniz? 🙏
Nuvio'yu şiddetle tavsiye ederim.

Huzur Bozucu Tartışmalar Oluşturmak Yasaktır!
App Store da watchbuddy var kekik akademi yaptı baya iyi onu indir herbokoloklar çok iyi biliyorlar ya bide uzun uzun yorum yapmış işte bu yüzden android kullanıyormuş 😂😂

İşte bu yüzden Android kullanıyoruz. Ama şöyle bişey yapabilirsiniz film sitelerinde çok fazla reklam var bunun için ios' e Adguard kurun daha sonra Tarayıcıdan film sitesini açıp ana ekrana uygulama olarak ekleyin. Hem reklamları engellemiş olursunuz hemde hızlıca sitelere erişebilirsiniz.
Ya da kinetic modem yada router varsa adguard dns seçersiniz, tüm cihazlarınızda reklamsız kullanırsınız

8- Raporlama: Kurallara aykırı mesaj ve davranışları “Raporla” butonuyla moderatörlere iletin. Gereksiz yere "uygulama çalışmıyor gibi" raporlar iletmeyin. Gereksiz raporlama ve bu özelliği meşgul etmek yasaktır. Forum yönetimi ile iletişim kurmak için raporlama sistemini kullanmayınız, tüm iletişim konuları için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.

Herkese önerileriniz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim 🙏 Gerçekten çok yardımcı oldunuz. Söylediğiniz uygulamalara tek tek bakacağım. Emeğinize sağlık ❤️

App Store da watchbuddy var kekik akademi yaptı baya iyi onu indir herbokoloklar çok iyi biliyorlar ya bide uzun uzun yorum yapmış işte bu yüzden android kullanıyormuş 😂😂
Reis, yükledim ama tüm içeriklerde aynı hatayı alıyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_1667.png
    IMG_1667.png
    331.5 KB · Görüntüleme: 19
Maalesef yok. AltStore, SideStore Yöntemlerle dışarıdan ipa yüklemek mümkün fakat uğraşmaya değmez.stremio var.
Safaride

.

Bu adreslerden film dizi izleyebilirsiniz yer işareti olarak safariye kayıt edip izleyin
guzel paylaşım

2-3 gündür ben de aynı hatayı alıyorum. Geçici bir durumdur diye önemsemedim
Edit: az önce gelen güncelleme sonrası benim cihazda sorun düzelmiş

Son düzenleme:
2-3 gündür ben de aynı hatayı alıyorum. Geçici bir durumdur diye önemsemedim
Edit: az önce gelen güncelleme sonrası benim cihazda sorun düzelmiş
Bende de aynı hata var
1787083908196.png
ilgili kaynağı apple cihazdan anlık test ettiğimde herhangi bir problem gözükmemektedir.

Not.: uygulamanın sağlıklı çalışabilmesi için, proxy/vpn vb. kullanmamanız gerekmektedir.

Geri