operatör değişikliğinde cayma bedeli?

akoks

Üye
Puan 2
Çözümler 0
@akoks
vodafone hattımın taahhüt bitimine 15 gün kaldı,uygulamadan baktığımda taahhüt iptal bedeli 0₺ gözüküyor,türk telekoma geçmek istiyorum,herhangi bir ceza çıkar mı? (geçen sene türk telekom'dan vodafon'a geçtiğimde 700₺ cayma bedeli çıkarmışlardı son ay olmasına rağmen)

vodafone hattımın taahhüt bitimine 15 gün kaldı,uygulamadan baktığımda taahhüt iptal bedeli 0₺ gözüküyor,türk telekoma geçmek istiyorum,herhangi bir ceza çıkar mı? (geçen sene türk telekom'dan vodafon'a geçtiğimde 700₺ cayma bedeli çıkarmışlardı son ay olmasına rağmen)
Ceza sıfırsa son ayda isen sadece son ayın parasını tam alır yarım kullansan da. Yani kalan 15 günü de alır. Başka birşey alamaz.

Sorduğu sorunun cevabını kendisi vermiş kaale alınmayacak bir gönderi.

Vodafone uygulamadan baktın mi?

Vodafone uygulamadan baktın mi?
ilk mesajda yazmıştım cayma bedeli 0 yazıyor ama geçen sene türk telekom'un son ay olmasına rağmen cayma bedeli almasından dolayı biraz temkinliyim

Son bir kaç günde sorun çıkmaz nedeni zaten faturanın kesilmiş olması. Ücretini ödediğin günleri boşuna ziyan etmemk için son 2 gün kala gidip istediğin yere numaranı taşı.

Geri