FX, National Geographic ve Disney Junior şifresiz olarak izlenebiliyor!

isimbulamajim

Paylaşımcı
Puan 61
Çözümler 0
@isimbulamajim
Frekans güncellemesinin ardından 11807 frekansta bulunan FX, Disney Junior ve National Geographic kanalları şifresiz olarak izlenebiliyor. Yani şifrelemeyi unutmuşlar.

FX'te How I Met Your Mother falan var ve dublaj, altyazı vb. seçebiliyorsunuz.

güzelmiş

@Sinetech Hocam erkenden fark edebilseniz "kanallar nasıl güncellenir?" diye içerik yapabilirdiniz hemen. Bayağıda izlenirdi ve çok iyi olurdu.

1 butonla 5 saniyede güncellenebileceğini bilmeyip uyduculara bin TL bayılanlara üzülüyorum.
Uyducularda fenasal yaşadı ya. Minimum 700 TL istiyorlarmış.

Geçici olarak şifresiz sonra şifrelenecek.

3 kanalı yukarılara taşıdım. (Nat.geo, wild, FX). Sırf meraktan. Bakalım ne zaman uyanacaklar.

2013 de GS TV natgeo şifresiz olmuştu tüm gece belgesel izlemiştim hey gidi günler hey

Frekans güncellemesinin ardından 11807 frekansta bulunan FX, Disney Junior ve National Geographic kanalları şifresiz olarak izlenebiliyor. Yani şifrelemeyi unutmuşlar.

FX'te How I Met Your Mother falan var ve dublaj, altyazı vb. seçebiliyorsunuz.
Bende bugün fark ettim.

Konudakiler gitmiş ama Habitat TV, CGTN Documentary ve Şömine Keyfi halâ çalışıyor.
Düzenleme: Üçüde şifresizmiş zaten. Kanal listesini güncellememekten fark etmemişiz heralde.
Habitat TV 5 ay önce şifresiz olmuş.

Son düzenleme:
çok iyi olmuş bence şifresiz şekilde kalır

Sanmıyorum kapatacaklarını. Samsung TV'imde DSMART listesini kullanırken fark ettim.

Nat geo, nat geo wild ve fx bende şifreli oldu

Kısa süreli arada hep oluyor, kapanır yakında

Güzel olmuş geçici olarak şifrelenmeyi unutmuş

Geri