İndirim🔥🔥 Next Kanky Link USB Bridge 890 TL - Tüm Android TV kutularını uydu alıcısına dönüştürün!

isimbulamajim

Paylaşımcı
Puan 61
Çözümler 0
@isimbulamajim
Vade farksız 6 taksit olması çok ilginç geldi. Yapışın.

Dün satışa çıktı. Rakibi Hiremco Magic'ten 2 kat daha ucuz. Lisanslı lisanssız fark etmeksizin tüm Android TV kutularını uydu alıcısına dönüştürmeyi sağlıyor. Bir ara bu hayaldi gerçek oldu.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Cihaz bildiğimiz uydu alıcısına dönüşüyor. Next'in uydu alıcılarıyla aynı arayüz var:
IMG_20260818_130950.jpg

6 taksit yapmıyor. Ekranda yazan kredi kartlarından 4 tanesi mevcuttu bende hepsini denedim tek tek maximum 3 taksit yapıyor. Ürünü satın aldım gelmesini bekliyorum

Fiyat çok güzel olması gereken fiyat gerçekten, hiremconun fiyat bana yüksek gelmişti şahsen fakat bu fiyata alınır gibi bu cihaz.

Vade farksız 6 taksit olması çok ilginç geldi. Yapışın.

Dün satışa çıktı. Rakibi Hiremco Magic'ten 2 kat daha ucuz. Lisanslı lisanssız fark etmeksizin tüm Android TV kutularını uydu alıcısına dönüştürmeyi sağlıyor. Bir ara bu hayaldi gerçek oldu.

Cihaz bildiğimiz uydu alıcısına dönüşüyor. Next'in uydu alıcılarıyla aynı arayüz var:
Ekli dosyayı görüntüle 30925
@Sinetech incelemesi gelir mi?

İnternet yoksa belki fakat Android box gibi bir teknoloji varken neden uydu alıcısı takalım gibi.

Pazarama Plus ile D-SmartGO
HB Premium ile HBO Max + Canlı TV
TV Plus gibi bir sürü opsiyon var.

İnternet yoksa belki fakat Android box gibi bir teknoloji varken neden uydu alıcısı takalım gibi.

Söylediklerinizin hepsi ücretli platformlar. Hadi bir şekilde ücretsizlerini buldunuz tamam. Uydu yayını ile internet yayını eş değer mi süre olarak ? Saydıklarınıza her ay yada yıllık üyelik ücretinden daha uyguna tek seferlik ödeme yapıyorsun.

Sizin ne işiniz var hocam burda?
Söylediklerinizin hepsi ücretli platformlar. Hadi bir şekilde ücretsizlerini buldunuz tamam. Uydu yayını ile internet yayını eş değer mi süre olarak ? Saydıklarınıza her ay yada yıllık üyelik ücretinden daha uyguna tek seferlik ödeme yapıyorsun.
Bu aynı zamanda 4K ve modern özellikleri destekleyen bir uydu alıcısı. TV+'da vb. 4K açamazsın ve stabilitesi uydu gibi olmuyor. Bu yöndende bakmak lazım.
En ucuz 4K destekleyen uydu alıcısı:

Fiyat gayet iyi incelemesi video gelir mi @Sinetech

Sizin ne işiniz var hocam burda?

Bu aynı zamanda 4K ve modern özellikleri destekleyen bir uydu alıcısı. TV+'da vb. 4K açamazsın ve stabilitesi uydu gibi olmuyor. Bu yöndende bakmak lazım.
En ucuz 4K destekleyen uydu alıcısı:
Yorum yapmak için yorum yapıyorlar hocam. Yaşam belirtisi veriyorlar :)

Orda da saçmalıyorsun demek :)
Forum bir tartışma ve öğrenme ortamıdır. Ben kendi fikrimi söylerim, daha farklı düşünceler gelir tartışır veya kabul edip yeni birşey öğrenmiş olurum.

Senin gibi haddini bilmeyen tipler böyle güzide bir forumda nasıl barındırılıyor hayret. @Sinetech @Adnan K.

Arkadaşlar,

Birbirimizi kızdırmadan, üslubumuzu bozmadan yorum yapalım lütfen.
Konu haricinde yorum yapmayalım lütfen..

Altı taksit yapmıyor, dün sipariş verdim 3 taksit yapıyor bonus a , ama fiyat güzel, sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum

Ben de sipariş verdim bakalım, lazım olur, ulusal yayınları uydudan izlemek bana daha keyifli geliyor, Tvplus gibi ücretli aboneliklerin uygulamaları çok hantal, bir kanalın açılması 10 saniyeden fazla sürüyor i.

Ekstra kumandası mı var uygulama üzerinden mi kullanacağız tvbox kumandalarında rakamlar yok veya sesli komutla kanal d yi aç dediğimizde açacak mı alıp kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi

Ekstra kumandası mı var uygulama üzerinden mi kullanacağız tvbox kumandalarında rakamlar yok veya sesli komutla kanal d yi aç dediğimizde açacak mı alıp kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi
Extra kumandası yok. Sesli komutta yok. Atvtools ile numara değiştirebilirsiniz. Öteki türlü tek tek zaplıyorsunuz. Toplu kanal taşımada yok.

Ben TV control Hub diye bir uygulama ile kontrol ediyorum. Numeretik tuşları da var. Kontrol etmesi çok kolay ve kullanışlı

Geri