🔥 [BÜYÜK GÜNCELLEME] KPLay Gold artik NEXORA PLAY - v1.17.0 yayında — Sıfırdan Yenilendi! 🔥

Guzel calisma basarilar dilerim.

Ustam Toshiba android 14 TV denedim çok güzel çalışıyor emeğinize sağlık...

Acaba test edenlere preimum hizmeti ücretli mi yoksa ücretsiz yararlanabilecek mi uygulama çooook güzel olmuş teşekkürler ustam (İŞİTME ENGELLİYİM)

Acaba test edenlere preimum hizmeti ücretli mi yoksa ücretsiz yararlanabilecek mi uygulama çooook güzel olmuş teşekkürler ustam (İŞİTME ENGELLİYİM)
hocam ücretsiz özelliği biraz daha genişlettim umarım memnun kalırsınız yeni sürüm akşama yayınlanmış olur :)

Selamlar Sinetech ailesi,
Öncelikle kapalı test sürecinde destek veren, uygulamayı cihazına kurup geri bildirimde bulunan o 50 değerli arkadaşıma yürekten teşekkür ederim. Sizin sayenizde kritik hataları temizledik ve uygulamamız artık "KPLAY GOLD" adıyla Play Store'da Açık Test aşamasına geçti!
Bu sürümde (v1.8.0) özellikle Premium tarafında çok beklenen değişiklikleri yaptık ve uygulamanın bel kemiğini güçlendirdik.
v1.8.0 İle Gelen Yenilikler:
•
Yeni Premium Modeli: Sadece ömür boyu değil; artık Aylık, Yıllık ve Ömür Boyu seçeneklerimiz aktif. (Play Store üzerinden güvenle deneyebilirsiniz).
•
Premium Arayüzü: Satın alma ekranı ve Premium girişi daha erişilebilir hale getirildi, odaklanma sorunları giderildi.
•ANR & Donma Çözümleri: Büyük M3U listelerini (200K+ kanal) içe aktarırken yaşanan donmalar ve kilitlenmeler tamamen giderildi.
Ekli dosyayı görüntüle 30405Ekli dosyayı görüntüle 30406Ekli dosyayı görüntüle 30407Ekli dosyayı görüntüle 30409Ekli dosyayı görüntüle 30410Ekli dosyayı görüntüle 30411Ekli dosyayı görüntüle 30412Ekli dosyayı görüntüle 30413Ekli dosyayı görüntüle 30408
•
Stalker Portal Devrimi: Stalker/MAC kaynaklarında dizi çekme, film kütüphanesi hızı ve oynatma sorunları %100 iyileştirildi.
•
RAM & Bakım Kiti: Ayarlar kısmına eklediğimiz "Bakım ve Temizlik" butonuyla tek tıkla bellek temizliği ve uygulama optimizasyonu yapabilirsiniz.
•
Reklamsız Deneyim: Ücretsiz sürümde eklenen AdMob reklamları, Premium ile tamamen ortadan kalkıyor.
Desteğiniz benim için çok kıymetli. Uygulamayı aşağıdaki bağlantıdan indirip "Test kullanıcısı ol" diyerek en güncel halini deneyebilirsiniz. Premium butonundaki tepkisizlik ve paket görünmeme sorunları bu sürümle (v18) birlikte Google onayından sonra tamamen çözülmüş olacak.
Play Store Açık Test Bağlantısı: [
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
]
Geri bildirimlerinizi bekliyorum, herkese iyi seyirler!
Reis uygulamanı test edebilir miyim? [email protected]

uygulama güzel olmuş tcl android smart tv de denedim , premiun olmadığı için tek hesap ekleyebiliyorum

teşekkür ederim yeni güncelleme ile 3 kaynak eklenebilecek :)

Günden güne daha iyi oluyor başarılar

Ustam iptv oynatıcısı çok güzel emeğinize sağlık.

Ustam ellerinize sağlık çok güzel olmuş ama android TV de çalışşın hemen alacam tekrar çok teşekkür harika

Son düzenleme:
Ustam yeni güncelleme hmm yapay zeka destekli harikulade olmuş samsung a51 ve TOSHİBA ANDROİD 14 TV emeğinize sağlık...

Ustam ellerinize sağlık çok güzel olmuş ama android TV de çalışşın hemen alacam tekrar çok teşekkür harika
teşekkür ederim hocam aslında tv de çalışıyor tv modeli nedir ve android sürümü 8 üstü ise çalışmalı

Selamlar Sinetech ailesi,
Öncelikle kapalı test sürecinde destek veren, uygulamayı cihazına kurup geri bildirimde bulunan o 50 değerli arkadaşıma yürekten teşekkür ederim. Sizin sayenizde kritik hataları temizledik ve uygulamamız artık "KPLAY GOLD" adıyla Play Store'da Açık Test aşamasına geçti!
Bu sürümde (v1.8.0) özellikle Premium tarafında çok beklenen değişiklikleri yaptık ve uygulamanın bel kemiğini güçlendirdik.
v1.8.0 İle Gelen Yenilikler:
•
Yeni Premium Modeli: Sadece ömür boyu değil; artık Aylık, Yıllık ve Ömür Boyu seçeneklerimiz aktif. (Play Store üzerinden güvenle deneyebilirsiniz).
•
Premium Arayüzü: Satın alma ekranı ve Premium girişi daha erişilebilir hale getirildi, odaklanma sorunları giderildi.
•ANR & Donma Çözümleri: Büyük M3U listelerini (200K+ kanal) içe aktarırken yaşanan donmalar ve kilitlenmeler tamamen giderildi.
Ekli dosyayı görüntüle 30405Ekli dosyayı görüntüle 30406Ekli dosyayı görüntüle 30407Ekli dosyayı görüntüle 30409Ekli dosyayı görüntüle 30410Ekli dosyayı görüntüle 30411Ekli dosyayı görüntüle 30412Ekli dosyayı görüntüle 30413Ekli dosyayı görüntüle 30408
•
Stalker Portal Devrimi: Stalker/MAC kaynaklarında dizi çekme, film kütüphanesi hızı ve oynatma sorunları %100 iyileştirildi.
•
RAM & Bakım Kiti: Ayarlar kısmına eklediğimiz "Bakım ve Temizlik" butonuyla tek tıkla bellek temizliği ve uygulama optimizasyonu yapabilirsiniz.
•
Reklamsız Deneyim: Ücretsiz sürümde eklenen AdMob reklamları, Premium ile tamamen ortadan kalkıyor.
Desteğiniz benim için çok kıymetli. Uygulamayı aşağıdaki bağlantıdan indirip "Test kullanıcısı ol" diyerek en güncel halini deneyebilirsiniz. Premium butonundaki tepkisizlik ve paket görünmeme sorunları bu sürümle (v18) birlikte Google onayından sonra tamamen çözülmüş olacak.
Play Store Açık Test Bağlantısı: [
]
Geri bildirimlerinizi bekliyorum, herkese iyi seyirler!
Gayet güzel olmuş,ele emeğe sağlık

Her geçen gün ve yeni güncelleme ile daha iyiye gidiyor.

Selamlar Sinetech ailesi 👋

KPlay Gold’un 24. sürümü (1.13.0) Google Play Store’da yayınlandı! 🎉

Bu güncellemede kullanıcılarımızdan gelen geri bildirimlere odaklandık. İçerik yönetimini kolaylaştıran yeni
seçenekler, daha kişisel öneriler sunan akıllı asistan geliştirmeleri ve Premium ekranındaki önemli
düzeltmeler sizleri bekliyor.

✨ Sürüm 24 ile gelen yenilikler

🔹 Kategori ve içerik gizleme

Artık görmek istemediğiniz kategorileri, kanalları, filmleri ve dizileri gizleyebilirsiniz.

- Canlı TV’de kategori veya kanalın üzerine uzun basın.
- Film ve dizi kartlarının üzerine uzun basın.
- Gizlediğiniz içerikleri dilediğiniz zaman Gizlenenler bölümünden geri getirin.
- Stalker, Xtream, M3U ve dosya kaynaklarıyla uyumludur.
- Gizleme tercihleriniz, kaynak listeniz yenilense bile korunur.

🤖 Daha akıllı ve kişisel öneriler

KPlay Asistan artık verdiğiniz tepkileri hatırlıyor:

- Beğendim ve Bana göre değil seçenekleriyle önerilerinizi şekillendirebilirsiniz.
- Beğenmediğiniz içerikler tekrar önerilmez.
- Film önerilerinin yanında dizi ve kanal önerileri de geliştirildi.
- “Başka öner” komutu artık çok daha doğru çalışıyor.
- “Benim hakkımda ne öğrendin?” diyerek kayıtlı tercihlerinizi görebilirsiniz.
- İsterseniz öneri tercihlerinizi tamamen sıfırlayabilirsiniz.

💎 Premium paket ekranı düzeltildi

Bazı cihazlarda Premium paketlerin görünmemesine veya düğmenin tepki vermemesine neden olan sorun giderildi.

- Paketler artık ekran açıldığında otomatik olarak yükleniyor.
- Bağlantı sorunu yaşanırsa yeniden yükleme seçeneği gösteriliyor.
- Satın alma ve Premium özelliklerin etkinleşme süreci gerçek Google Play akışında uçtan uca test edildi.

🛠️ Ayrıca çeşitli hata düzeltmeleri ve kararlılık iyileştirmeleri yapıldı.

KPlay Gold’u kullanan ve geri bildirimleriyle gelişmesine destek olan herkese çok teşekkür ederim. ❤️

Yeni sürümü deneyip görüşlerinizi, önerilerinizi ve karşılaştığınız sorunları konu altında paylaşabilirsiniz.

Sürüm: 1.13.0
Sürüm kodu: 24
Platform: Android telefon, tablet ve Android TV
İndirme: Google Play Store

Herkese keyifli seyirler! 📺🍿

Uygulamanın ismi mi değişti?

Geri