Selam ben Ayhan

Puan 7
Çözümler 0
@ayhangazi38
Selamlar, ben buraya yeni ışınlandım. Adım: Ayhan, yaş 32.

Kendimi kabaca anlatacak olursam;
* 10 yıl boyunca oyun geliştirmiş ama son senelerinde ondan tiksinmeye başladığım için bırakmaya çalışan birisiyim.
* Ortopedi engellisiyim ama asla işlerime bunu karıştırmamışımdır.
* Şimdi ise, bir novel projesi hazırlığındayım.

* 10 yıl boyunca oyun geliştirmiş ama son senelerinde ondan tiksinmeye başladığım için bırakmaya çalışan birisiyim.
Hoş geldin Ayhan. 10 yıl oyun geliştirdikten sonra novel projesine geçiş ilginç olmuş. Özellikle oyun geliştirmekten neden soğuduğunu merak ettim. Novel projesinin türü ve konusu nedir? Biraz bahsedersen okumak isterim. 🙂

Hoş geldin Ayhan. 10 yıl oyun geliştirdikten sonra novel projesine geçiş ilginç olmuş. Özellikle oyun geliştirmekten neden soğuduğunu merak ettim. Novel projesinin türü ve konusu nedir? Biraz bahsedersen okumak isterim. 🙂
Oyun mesleğinden hem sıkıldım hem de gelecek göremediğim için bırakmak istedim. Novel projesi daha kafamda şekillenmedi ama kabaca, hem sen hem ben ve diğer herkes novel yazıp yayınlayacağı bir proje planlıyorum. AI'ya izin vermeyi planlıyorum ve bu kullanımı kullanıcı seçecek.

Oyun sektörü geleceği parlak olan bir meslek aslında çünkü insanlar eğlenecek bir şeyler arıyorlar. Oyun da bunlardan birisi novel derken neyi kastediyorsunuz ne oluyor?

Foruma hoşgeldiniz.

Oyun sektörü geleceği parlak olan bir meslek aslında çünkü insanlar eğlenecek bir şeyler arıyorlar. Oyun da bunlardan birisi novel derken neyi kastediyorsunuz ne oluyor?

Foruma hoşgeldiniz.
Keşke sana katılabilsem, oyun dünyası dediğim dünya 10 oyundan ibaret. Diğer oyunları ancak çok niş seviyesine kalıyor.

Novel: Hikâye, roman manasına gelir.

Bu arada hoş buldum.

Keşke sana katılabilsem, oyun dünyası dediğim dünya 10 oyundan ibaret. Diğer oyunları ancak çok niş seviyesine kalıyor.

Novel: Hikâye, roman manasına gelir.

Bu arada hoş buldum.
Para kazandıktan sonra neresi olursa olsun önemli değil novelin roman olduğunu biliyorum ama farklı bir şey mi diye düşünmüştüm :D Başarılar dilerim. Umarım başarılı olursunuz o alanda da bir ton uygulama var.

Para kazandıktan sonra neresi olursa olsun önemli değil novelin roman olduğunu biliyorum ama farklı bir şey mi diye düşünmüştüm :D Başarılar dilerim. Umarım başarılı olursunuz o alanda da bir ton uygulama var.
Aynen, rakibim çok. Fakat, benim heveslerim ve planlarımda öyle. Asya kokusuyla donatılmış seriler yazmak gibi bir planım var.

Hoşgeldiniz aramıza işlerinizde başarılar dilerim

Geri