Hiremco Magic USB-A DVB-S2 4K Uydu Tuner

Biraz önce elime ulaştı . Cihaz harika. İçindeki kanalları silip hızlı tarama yaptım sorunsuz liste yüklendi. Hızı uyumluluk süper adaptörünü takmadan 2.0 usbden aldığı enerji ile çalıştı sorunsuz menüler hızlı . 4k yayında sorun yok.
Tavsiye ediyorum .
Menüye girmek için ok tuşuna uzun basılı tutunca giriyor.Ekli dosyayı görüntüle 30862Ekli dosyayı görüntüle 30863Ekli dosyayı görüntüle 30864Ekli dosyayı görüntüle 30865Ekli dosyayı görüntüle 30868Ekli dosyayı görüntüle 30870Ekli dosyayı görüntüle 30872Ekli dosyayı görüntüle 30874
Üstad güle güle kullanın. Normal tv kanal geçiş tepkileri 3-5 saniyede genellikle ortalama 4 saniye civarında gösterilen kanaldan izlenecek kanala geçiyor, eğer mümkünse kanal geçişlerini ölçüp paylaşabilir misiniz?

1599₺ fiyat yüksek geldi bana şahsen 1000/ max. 1100₺ bandında bişey beklerdim.

Next kanky 900 tl ama onda da adaptör yok sanırım adaptör fiyatı eklenirse ortalaması aynı olur

Next kanky 900 tl ama onda da adaptör yok sanırım adaptör fiyatı eklenirse ortalaması aynı olur
Adaptör yok, adaptörsüz olarak kullanılıyor. Fakat 4K yayınlarda aşırı yüklenme ya da cihazdaki donanımların enerji ihtiyacından dolayı donma veya kasma yapabilir mi, bunu bilmek gerekiyor. Ek olarak Hiremco da adaptör girişi var ve adaptör konulmuş, Next'te adaptör girişi var mı onu da öğrenmek lazım. Adaptörsüz çalıştığı belirtiliyor; eğer adaptör girişi olmadığını ve adaptöre hiç gerek olmadığını düşünürsek, Next almak daha uygun fiyatlı bir seçenek olacaktır. Fiyatı yüksek gelenler rahatlıkla Next tercih edebilir. Ben Hiremco'yu kendi sitesinden havale ile 1.430 TL'ye aldım

Üstad güle güle kullanın. Normal tv kanal geçiş tepkileri 3-5 saniyede genellikle ortalama 4 saniye civarında gösterilen kanaldan izlenecek kanala geçiyor, eğer mümkünse kanal geçişlerini ölçüp paylaşabilir misiniz?
Teşekkürler 1 sn geçmiyor gibi gayet hızlı stabil. Güncel donanım tuner ve güncel yazılım o nedenle gayet yeterli

Asıl önemli olan next hiremco falan değil de; tuner ve uydu alıcı birleşmiş bir makinenin enerjisel olarak aşırı ısınması... Aşırı ısınma sonucu donmalar kasmalar başlama olasılığı ile aşırı ısınma sonucu ölen tuner de olabilir, bunları üreticiler çok çok deneyip satışa sundular ise güzel o zaman mesele yok.

Asıl önemli olan next hiremco falan değil de; tuner ve uydu alıcı birleşmiş bir makinenin enerjisel olarak aşırı ısınması... Aşırı ısınma sonucu donmalar kasmalar başlama olasılığı ile aşırı ısınma sonucu ölen tuner de olabilir, bunları üreticiler çok çok deneyip satışa sundular ise güzel o zaman mesele yok.
Hiremco testleri yaptı biliyorum nexti bilmiyorum hiremco da havalandırma delikleri var tamamen kapalı değil . 4 k yayın haricinde fazla ısınma yapacağını sanmıyorum.

Dostlar kullanan yok mu bir yorum yapın lütfen. Kanal geçiş hızı nasıl alınacak bir cihaz mı?
Bugün geldi bana gayet kullanışlı basit bir arayüz var kanal geçiş hizi normal bir tv deki gibi işimi gördü ihtiyaci olan alabilir android boxa taktim ugoos sk1

Next kanky de güzel şimdi teknik özelliklerine baktım fiyatı çok uygun. Yazılım mavi machinalar gibi . Tercih edilebilir sadece yanında adaptör yok. Hiremcoda adaptör kutunun içinde dahil.
Ben teknik özelliklerini bulamadım. Teknik özelliklerini paylaşabilir misiniz ?

Ben teknik özelliklerini bulamadım. Teknik özelliklerini paylaşabilir misiniz ?
Adaptör girişi varmış next de.
DEMODÜLATÖRDVB-S/S2
VİDEO DESTEĞİHEVC H.265, 4K çözünürlük
GÜÇ GİRİŞİHarici güce ihtiyaç duymadan çalışır (gerektiğinde opsiyonel DC 5V, Type-C)
CİHAZ BAĞLANTISIType-C (Android)
KANAL ARAMATKGS, Otomatik Arama, Kör Arama
ANTEN UYUMLULUĞUDiSEqC 1.0 / 1.1, Multiswitch, Unicable
EPGZamanlayıcılı elektronik program rehberi
KANAL YÖNETİMİKanal listesi oluşturma ve düzenleme
KOD ÇÖZÜCÜDonanımsal + yazılımsal A/V
GÜNCELLEMEHızlı ve güvenli yazılım / uygulama güncellemesi

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

KANKY Link​

Android kutunuzda uydu yayınlarının izlenmesi için tasarlandı. Kanky Link, USB kablosu üzerinden Android box'unuza takılan ve cihazınıza uydu alıcısı özelliği kazandıran bir üründür.

BAĞLANTI​

Kanky Link USB Bridge cihazı

+
Kanky Link USB-C USB-A bağlantı kablosu

NASIL ÇALIŞIR?​

Kanky Link, uydu sinyalini Android box'unuza taşımanın pratik bir yolunu sunar. Birkaç basit bağlantıyla kullanıma hazır hale getirebilirsiniz.

01
Uydu

Uydu​

ÇANAK ANTENDEN GELEN UYDU KABLOSUNU KULLANIN.
02
Kanky Link USB Bridge

Tanıtım için çok teşekkürler emeğinize sağlık👏👏

Kaç adet kanal var izlenebilir

Bugün teslim aldım kullanıyorum kanal geçişleri android tv gibi bir tık daha hızlı görüntü kalitesi iyi

Usb tuneri Astra 19.2 de Tv Monaco 11.778 V 29.500 sinyal % 86 HD kanal ancak bu kanal donarak oynuyor görüntü bakma şansı olan var mı ? Matrix pro da durum bu şekilde kanal şifresiz ve kayıt yapıp izleyince normal oynuyor ama canlı izleyince donarak hareket ediyor.

Fiyat biraz daha makul olsa alınır bence. Tkgs li uydu alıcısı var daha ucuz fiyatlara. İçinde kumandası HDMİ kablosu adaptörü hatta kiminde pili dahil satılıyor. 1500 bana biraz pahalı geldi açıkçası. Tabi tercih meselesi alanada neden aldın denilmez.

Bence aceleye gerek yok. Yakında uydu alıcılı tv boxlar piyasaya sürülür. Hele ki Hiramco'nun bu fiyat politikası...

Bence aceleye gerek yok. Yakında uydu alıcılı tv boxlar piyasaya sürülür. Hele ki Hiramco'nun bu fiyat politikası...
Zaten var uydu alıcılı android boxlar
Hiremco Matrix R çıktı yeni 4gb Ram 64gb Hafızalı
Üstelik retro oyun oynama imkanı var hediye
Ama fiyatı 5600 falandı sanırım

Bu Hiremco Usb cihazı, tv box ın dan memnun olup ta uydu alıcısı olmayanlar için mükemmel oldu

Uydu alıcılı boxlar zaten yıllardır var. Fakat
bu cihazlarda HiSilicon Hi3798MV200 gibi STB odaklı SoC’ler kullanılıyor ve sistem Android tabanlı çalışıyor.Bu işlemciler eski şu an en çok tercih edilen Allwinner H618. Dahili uydu sistemine en uygun işlemci bu.

USB tuner çözümünün asıl avantajı ise donanım tarafında daha fazla esneklik sağlaması. Üst segment ve güncel nesil işlemcilere sahip Android box’lara USB tuner eklenerek cihaz sonradan uydu alıcısı özelliği kazanabiliyor. Böylece eski nesil uydu box’ların donanımına bağlı kalmadan, daha güçlü CPU/GPU, daha fazla RAM ve daha güncel Android altyapısına sahip bir platform kullanılabiliyor.

Ayrıca tuner USB üzerinden ayrı bir donanım olarak çalıştığı için uydu alıcısı ile ana sistem arasında daha esnek bir yapı oluşuyor. Bu yapı; kanal geçişleri, EPG, kayıt, timeshift ve aynı anda Android uygulamalarının kullanılması gibi senaryolarda avantaj sağlayabiliyor.

Kısacası USB tuner’ın amacı sadece cihaza uydu özelliği eklemek değil; güncel ve yüksek performanslı bir Android box’ı uydu yayın altyapısıyla birleştirerek daha güçlü, esnek ve geleceğe dönük bir sistem oluşturmak.

Geri