Netflx benzeri uygulama arıyorum

İşe yaramasina sevindim
Arkadaşımın telefonuna kurdum ilk girişte reklam izlemek istiyor acayip artı18 reklam çıktı baya rezil olduk başka reklamsız bulamaz mıyız aynı tarz

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
şöyle bir site geliştiriyorum. Daha konu olarak paylaşım açmadım. Aynı zamanda androidtv ve telefonlarlada uyumlu olacak şekilde uygulamamda var. Webte sadece altyazılı kaynaklar var ama APK indirirsen türkçe kaynaklara ulaşabilirsin. Bilmiyorum burdan bu şekilde paylaşmam yasakmı kurallarda bulamadım. Yasaksa kaldırabilirim.

Yayınlar içerikler mükemmel olmuş. Sadece canlı yayınlarda donuyor oynatıcı duruyor tekrar playa basınca devam ediyor

şöyle bir site geliştiriyorum. Daha konu olarak paylaşım açmadım. Aynı zamanda androidtv ve telefonlarlada uyumlu olacak şekilde uygulamamda var. Webte sadece altyazılı kaynaklar var ama APK indirirsen türkçe kaynaklara ulaşabilirsin. Bilmiyorum burdan bu şekilde paylaşmam yasakmı kurallarda bulamadım. Yasaksa kaldırabilirim.
Güzel olmuş. Ellerine sağlık

Güzel olmuş. Ellerine sağlık
Kaynak kısmını çözebilsem daha iyi yapıcam ama kaynak kazımayı çözemedim. Yardımcı olabilcek varmı ? Türkçe ve orijinal dilde içerikler olsun istiyorum ama kazımayı beceremedim.

Hocam Güzel olmuş ama kanallarda eksiği var

Kaynak kısmını çözebilsem daha iyi yapıcam ama kaynak kazımayı çözemedim. Yardımcı olabilcek varmı ? Türkçe ve orijinal dilde içerikler olsun istiyorum ama kazımayı beceremedim.
Forumda bu konularda uzman arkadaşlar yardımcı olurlar inşallah

Forumda bu konularda uzman arkadaşlar yardımcı olurlar inşallah
Forumda konu olarak bulamadım ama uzman anlayan birileri destek olursa sevinirim. arayüz olarak sorunum yok kendim geliştirebiliyorum ama kaynakta problem yaşıyorum.

Hocam Güzel olmuş ama kanallarda eksiği var
Benim uygulamadanmı bahsediyosun ? Hangi kanallar mesela çok fazla takip edemiyorum ama son zamanlarda geliştirme yaptım dediğin sorun gitmiş olabilir çünkü çoğu kanalın 1 den fazla kaynağı var şuan.

Bakayım hocam teşekkürler

Merhabalar arayüzü netflx e benzeyen uygulama arıyorum türkçe dublaj olması lazım şimdiden teşekkürler

Bunlar var

On numara olmuş gibi görünüyor, üye oldum şimdiden yerimi aldım ileride abonelik istersen eski üyeni hatırla diycem😀 hayırlı olsun kardeşim indirdim apk olarakta kurdum,deniycez bakalım

On numara olmuş gibi görünüyor, üye oldum şimdiden yerimi aldım ileride abonelik istersen eski üyeni hatırla diycem😀 hayırlı olsun kardeşim indirdim apk olarakta kurdum,deniycez bak

Bu site korsan yayin yapiyor üstelik ücretli
reklama giriyor ücretli uygulamalarin burda sunulmasi yasak

Merhabalar arayüzü netflx e benzeyen uygulama arıyorum türkçe dublaj olması lazım şimdiden teşekkürler
Iptv kullaniyorsaniz Snapplayer var netflixden farksiz. Ama kendi oynatma linkinizi girmeniz gerekir.

Geri