herkese selamlar. malum cloudstream eklentisi gitti nuvioyuda ben beceremedim sanırım çok karmaşık geldi. bol içerikli film dizi uygulaması önerir misiniz tvbox icin
Filmler de çoğunlukla var ve devamı gelecek. Dizilerde de yeni yeni ekleniyor, yakında hepsinde dublaj olacak.denedim güzel ama dublaj yok
Nuvio'nun forumda videolu kurulum anlatımı mevcut. Cloudstream ile hâlâ devam edebilirsiniz.herkese selamlar. malum cloudstream eklentisi gitti nuvioyuda ben beceremedim sanırım çok karmaşık geldi. bol içerikli film dizi uygulaması önerir misiniz tvbox icin
Baktım ta çok detay var yapamadımNuvio'nun forumda videolu kurulum anlatımı mevcut. Cloudstream ile hâlâ devam edebilirsiniz.
Plugin Url Adresi:Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Teşekkürler elinize sağlıkNuvio'nun forumda videolu kurulum anlatımı mevcut. Cloudstream ile hâlâ devam edebilirsiniz.
Plugin Url Adresi:Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Otomatik düzeltmiş farketmedimBaşlıkta dizi/film önerisi demişsiniz, konuda site önerisi istiyorsunuz
Tv box için uyumlu mu ve dublaj var mıWatchbuddy de tek başınada izleyebilirsin
evet dublaj altyazi hepsi var film dizi cloudstreamdeki hersey var nerdeyseTv box için uyumlu mu ve dublaj var mı
watchbuddy tv box uyumlu ios android hepsiTv box için uyumlu mu ve dublaj var mı
Tv box için uyumlu mu ve dublaj var mı
Teşekkür edeceğim şimdi deneyeceğimbu videoda kurulum yapilisi var
rica ederim üstadım iyi seyirlerTeşekkür edeceğim şimdi deneyeceğim