Hiremco Magic USB-A DVB-S2 4K Uydu Tuner

@TheLastOne hocam böyle bişi varmış konuna istinaden inceleyebilirsin.

İlk çıkan versiyonmu. İlk versiyonda tuner sorunu var bu nedenle şu an max lerde tunerda seğişti. Bu cihaz çalışır, tuner sizin tunerdan daha güncel .
Merhaba 2023 yılında almıştım cihazı. Tuneri var ama bu yeni usb tuneri alırsam herhangi bir çakışma gibi sorun olur mu, yoksa sorunsuz çalışır mı?

Biraz önce elime ulaştı . Cihaz harika. İçindeki kanalları silip hızlı tarama yaptım sorunsuz liste yüklendi. Hızı uyumluluk süper adaptörünü takmadan 2.0 usbden aldığı enerji ile çalıştı sorunsuz menüler hızlı . 4k yayında sorun yok.
Tavsiye ediyorum .
Menüye girmek için ok tuşuna uzun basılı tutunca giriyor.IMG_3548.jpegIMG_3547.jpegIMG_3546.jpegIMG_3555.jpegIMG_3552.jpegIMG_3550.jpegIMG_3549.jpegIMG_3555.jpeg

Ekli dosyalar

• IMG_3554.jpeg
    IMG_3554.jpeg
    585.4 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_3553.jpeg
    IMG_3553.jpeg
    645.9 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_3551.jpeg
    IMG_3551.jpeg
    619.7 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_3551.jpeg
    IMG_3551.jpeg
    619.7 KB · Görüntüleme: 11
Son düzenleme:
Beklediğim bir cihazdı, satışa çıkmasına sevindim

Biraz önce elime ulaştı . Cihaz harika. İçindeki kanalları silip hızlı tarama yaptım sorunsuz liste yüklendi. Hızı uyumluluk süper adaptörünü takmadan 2.0 usbden aldığı enerji ile çalıştı sorunsuz menüler hızlı . 4k yayında sorun yok.
Tavsiye ediyorum .
Menüye girmek için ok tuşuna uzun basılı tutunca giriyor.Ekli dosyayı görüntüle 30862Ekli dosyayı görüntüle 30863Ekli dosyayı görüntüle 30864Ekli dosyayı görüntüle 30865Ekli dosyayı görüntüle 30866Ekli dosyayı görüntüle 30867Ekli dosyayı görüntüle 30868Ekli dosyayı görüntüle 30869Ekli dosyayı görüntüle 30870Ekli dosyayı görüntüle 30871Ekli dosyayı görüntüle 30872
Hocam hayırlı olsun, Oscam vs deneme şansınız oldu mu?

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Bu ürün fiyat olarak daha uygun. Sitede teknik özelliklerini vermemişler. Acaba kıyaslandığında arada ne gibi farklar var? Bilen var mı ?

Hocam hayırlı olsun, Oscam vs deneme şansınız oldu mu?
Teşekkürler. Tuner güncel matrix pro max ile aynı. Oscam denemedim. Ben pek kullanmıyorum fakat menüdeki ekran görüntüsü koyuyorum. IMG_3556.jpeg

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Bu ürün fiyat olarak daha uygun. Sitede teknik özelliklerini vermemişler. Acaba kıyaslandığında arada ne gibi farklar var? Bilen var mı ?
Hiremco'yu kesinlikle tavsiye ederim. Next yazılım olarak yavaş kalıyor ve pek ileriye dönük değil. Hiremco'da ise bu cihaz üzerinde çok çalışıldı, birçok test yapıldı ve her şeyi kendi bünyesinde üretiyorlar. Karar tabiki sizin.

Next kanky sioariş edenler başlık açıp paylaşsın onada bakalım.

Hangi cihazda kullandınız acaba? Matrix Pro da deneme şansınız var mı?
Alpsmart H618 android 12 li cihazda kullanıyorum . Matrix proya bakarım homatics 4k plusa tada deneyeceğim

Düşünce çok güzel. Kanal listesini export edip bilgisayarda düzenleyip tekrar import etme getirseler tadından yenmez. Box + Bu cihaz eski lcdlere hayat verir.

Next kanky de güzel şimdi teknik özelliklerine baktım fiyatı çok uygun. Yazılım mavi machinalar gibi . Tercih edilebilir sadece yanında adaptör yok. Hiremcoda adaptör kutunun içinde dahil.

Düşünce çok güzel. Kanal listesini export edip bilgisayarda düzenleyip tekrar import etme getirseler tadından yenmez. Box + Bu cihaz eski lcdlere hayat verir.
Çok kolay liste düzenleme . Gelişmiş yazılım olunca sorun yok.

Paylaşımlar için elinize emeğinize sağık

Cihaz homatics te çalışıyor sadece usb 2.0 da usb 3.0 çalışmıyor.
Yani bu cihazlar usb 3.0 da çalışmıyor bilginize. Usb 2.0 olacak zaten genelde usb 2.0 cihazlar. Kendinde tunerları olan cihazlar dada çalışıyor . Zaten apk indirip kuruyorsunuz o apk da açıp kullanıyorsunuz .

Hiremco kalite konusında iyidir bence ama fiyat hep biraz fazla olmuştur.Next her daim makuldur kaliteside iyidir.
Isınma olayını merak ettim bu cihaz açık kaldığında havalandırmada yok bildiğim durum ne oluyor?acaba.

Geri