Merhaba son zamanlarda bu sıkıntı olmaya başladı ama bu problem AtakTV den kaynaklanmıyor tamamen internet sağlayıcılarının ayarlarından kaynaklı yani daha önceki mesajlarımda belirttiğim gibi aşağıdaki işlemleri yaparsanız sıkıntı yaşamazsınız..Ustam dun den beri sizin apk ve beles tv bir turlu calismiyor internet hatasi veriyor .daha once bir sikinti yoktu .eger sizin sin guncellemeden sonra bir degisiklik yapmadiysa iz acaba benim internet saglayicidami sikinti oldu.onceki mesajda yazilanlari yapdim ama sonuc ayni.
Rica ederim iyi seyirlertesekurler emegenize saglik
Eyvallah sağolgüzel basit vede hızlı tşk ederim.
Zaten cloudflare sıkıntısı çok olmaya başladı bende turkcell hattıma geçtiğimde aynı problemi yaşamıştım ve güvenli internet olayını iptal ettirince tüm workerlarıma rahatlıkla ulaşmaya başladımUstam servis saglayiciyi aradim guvenli ve aile paketinde degilsiniz dedi.kaldurdim yeniden kurdum dns degisdim ama malesef .ayni suan bixda 3 apk haris hicbirinde bu sikinti yok.aklima teksey geliyor cloudfire engeli .zaten bu internet servis saglayiciya gecdigimden beri bir randiman alamadim suyu isindi vunun bakdim ommuyor degisecegim.
EyvallahYahu bu adam bu işi biliyor. Emeğine sağlık tıkır tıkır da calisiyor
Cs ve nuvio repo çalışman olacak mı?
canlı tv panel ve filmler açılmıyor içerik bulunamdaı yazıyorGiriş yapamıyorum demişsiniz sorununuzu açık şekilde yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım
Eğer internet servisinizde güvenli internet açık ise içeriklere erişemezsiniz kapatırsanız sıkıntı yaşamadan kullanabilirsinizcanlı tv panel ve filmler açılmıyor içerik bulunamdaı yazıyor
hocam android tv için dns ayari ve güvenli interneti nasil yapacağızEğer internet servisinizde güvenli internet açık ise içeriklere erişemezsiniz kapatırsanız sıkıntı yaşamadan kullanabilirsiniz
Güvenli internet için internet sağlayıcınızı arayın ve güvenli interneti kapatmak istiyorum diye söyleyinhocam android tv için dns ayari ve güvenli interneti nasil yapacağız
Teşekkürler iyi seyirler dilerimHayırlı olsun hocam eline emeğine sağlık
Cloudflare sisteminde bir sorun olabilirListeler yüklenmedi hatası veriyor
Tatilden dönünce youtube bölümünü yenileyeceğim diğerl bölümler cloudflare sisteminden kaynaklı bir sıkıntı varDün haber ulusal çalışıyor, Youtube bölümü açılmıyordu ama bu sabah canlı bölümünde siyah ekranda kaldı. Kanal, kategoriler vs hepsi boş halde.
Son güncelleme ile birlikte YouTube bölümündekiler gitmişti.
Uygulamayı sildim tekrar yükledim aynı.