📺 📱 Atak TV V2.0.11 (Sürekli Güncel)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
güzel basit vede hızlı tşk ederim.

Ustam dun den beri sizin apk ve beles tv bir turlu calismiyor internet hatasi veriyor .daha once bir sikinti yoktu .eger sizin sin guncellemeden sonra bir degisiklik yapmadiysa iz acaba benim internet saglayicidami sikinti oldu.onceki mesajda yazilanlari yapdim ama sonuc ayni.
Merhaba son zamanlarda bu sıkıntı olmaya başladı ama bu problem AtakTV den kaynaklanmıyor tamamen internet sağlayıcılarının ayarlarından kaynaklı yani daha önceki mesajlarımda belirttiğim gibi aşağıdaki işlemleri yaparsanız sıkıntı yaşamazsınız..

Kullandığınız internet sağlayıcısından güvenli internet hizmeti alıyorsanız onu kapatın ve dns ayarlarınızda 1.1.1.1 olarak ayarlama yapın ve son olarak uygulamayı cihazdan kaldırın ve yeniden kurulum yapın hiçbir problem olmadan AtakTV içeriklerine erişim sağlayabilirsiniz iyi seyirler dilerim.

Ustam servis saglayiciyi aradim guvenli ve aile paketinde degilsiniz dedi.kaldurdim yeniden kurdum dns degisdim ama malesef .ayni suan bixda 3 apk haris hicbirinde bu sikinti yok.aklima teksey geliyor cloudfire engeli .zaten bu internet servis saglayiciya gecdigimden beri bir randiman alamadim suyu isindi vunun bakdim ommuyor degisecegim.

Ustam servis saglayiciyi aradim guvenli ve aile paketinde degilsiniz dedi.kaldurdim yeniden kurdum dns degisdim ama malesef .ayni suan bixda 3 apk haris hicbirinde bu sikinti yok.aklima teksey geliyor cloudfire engeli .zaten bu internet servis saglayiciya gecdigimden beri bir randiman alamadim suyu isindi vunun bakdim ommuyor degisecegim.
Zaten cloudflare sıkıntısı çok olmaya başladı bende turkcell hattıma geçtiğimde aynı problemi yaşamıştım ve güvenli internet olayını iptal ettirince tüm workerlarıma rahatlıkla ulaşmaya başladım

Yahu bu adam bu işi biliyor. Emeğine sağlık tıkır tıkır da calisiyor😁😁

Cs ve nuvio repo çalışman olacak mı?

Yahu bu adam bu işi biliyor. Emeğine sağlık tıkır tıkır da calisiyor😁😁

Cs ve nuvio repo çalışman olacak mı?
Eyvallah

Cs ve nuvio reposundan hiç anlamam ama yokluğuda beni çok etkilemez ulaşmak istediğim kaynağa Allaha şükür ulaşıyorum 👍😉

canlı tv panel ve filmler açılmıyor içerik bulunamdaı yazıyor
Eğer internet servisinizde güvenli internet açık ise içeriklere erişemezsiniz kapatırsanız sıkıntı yaşamadan kullanabilirsiniz

Eğer internet servisinizde güvenli internet açık ise içeriklere erişemezsiniz kapatırsanız sıkıntı yaşamadan kullanabilirsiniz
hocam android tv için dns ayari ve güvenli interneti nasil yapacağız

hocam android tv için dns ayari ve güvenli interneti nasil yapacağız
Güvenli internet için internet sağlayıcınızı arayın ve güvenli interneti kapatmak istiyorum diye söyleyin

Hayırlı olsun hocam eline emeğine sağlık

Listeler yüklenmedi hatası veriyor

Şimdiye kadar kullandığım en güzel program ellerine sağlık çok güzel olmuş teşekkürler

Uygulamayı yükledim. Hem tablete hemde android stick cihazıma kendini kapattı uygulama, bir yerde yanlışlık mı yaptım.

Uygulamada hiçbiri çalişmıyor vavo kanaları çalışmıyor siz nasıl kulanıyorsunuz

Ekli dosyalar

• SmartSelect_20260817_134918.jpg
    SmartSelect_20260817_134918.jpg
    11.4 KB · Görüntüleme: 21
  • SmartSelect_20260817_134940.jpg
    SmartSelect_20260817_134940.jpg
    23.1 KB · Görüntüleme: 21
  • SmartSelect_20260817_122045.jpg
    SmartSelect_20260817_122045.jpg
    15.6 KB · Görüntüleme: 21
Dün haber ulusal çalışıyor, Youtube bölümü açılmıyordu ama bu sabah canlı bölümünde siyah ekranda kaldı. Kanal, kategoriler vs hepsi boş halde.

Son güncelleme ile birlikte YouTube bölümündekiler gitmişti.

Uygulamayı sildim tekrar yükledim aynı.

Dün haber ulusal çalışıyor, Youtube bölümü açılmıyordu ama bu sabah canlı bölümünde siyah ekranda kaldı. Kanal, kategoriler vs hepsi boş halde.

Son güncelleme ile birlikte YouTube bölümündekiler gitmişti.

Uygulamayı sildim tekrar yükledim aynı.
Tatilden dönünce youtube bölümünü yenileyeceğim diğerl bölümler cloudflare sisteminden kaynaklı bir sıkıntı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri