Emileyt IPTV Player: Cebinizden Salonunuzdaki Televizyona, Tek Uygulamada Eksiksiz Bir İzleme Deneyimi

Merhaba,Bugün sizde de ve kendi etrafımda da yaşananların akabinde kodları inceleyince fark ettim ki iOS ta kod geçersiz ve satın alım geri yüklenemeiyor hatası aldım.kod geçersiz değil şöyle ki:
Geçen iOS'a gönderdiğim güncellemede altyapıda hata yapmışsın ve şimdi yeni güncellemeyi gönderdim. Genelde 1-2 gün içinde üretime sunuluyor. Sizden ricam isterseniz bende üretime geçince hatırlatabilirim veya kendiniz 2 gün sonra aynı kodu tekrar denerseniz olacaktır.Olmaz ise ki olacaktır yeni sürüm yayına girince tekrar yeni bir kod vereceğim.

Yaşattığım bu teknik hatadan dolayı kusura bakmayın yeni güncellemem yayına giresiye kadar iOS cihazı olanlar bu hatayı daha alacak. O da dediğim gibi 2 gün sonra düzelecektir.
Anlayışınız için teşekkür ederim.

Çalışan listede tam ekran yap dediğimde internet bağlantınız yok kontrol edin uyarısı geliyor. Küçük ekran devam edersem sorun yok.
Telefonum samsung.

Emeğinize sağlık

Çalışan listede tam ekran yap dediğimde internet bağlantınız yok kontrol edin uyarısı geliyor. Küçük ekran devam edersem sorun yok.
Telefonum samsung.
Merhaba tam modeli nedir emülatörde çalıştırmak isterim. Ayrıca yaşadığınız tam ekran sorunu sadece canlı kanallarda mı yoksa VOD larda da yaşanıyor mu?

Android kod bende rica ederim. Program çok güzel olmuş yalnız TV ye yansıttıgımda ses gelmiyor playerde ses var
Merhaba, bu konuyu inceledim. Bu bir uygulama hatası değil, Chromecast cihazlarının kendine ait bir sınırlaması. Ne yazık ki bu sorunu tek başımıza düzeltmemiz mümkün değil.

Durum şöyle: bazı film ve dizi dosyaları sesi "5.1 surround" gibi bir formatta (AC3/DTS) içeriyor. Telefon veya bilgisayardaki oynatıcı bu sesi çözerek çalabiliyor. Ancak Google'ın Chromecast cihazlarındaki standart oynatıcı yazılımı bu ses formatını desteklemiyor. Cihaz görüntüyü düzgün gösteriyor ama sesi atlıyor, herhangi bir hata da vermiyor.

Bu sorun sadece bizim uygulamamıza özgü değil. Chromecast'in kendi kısıtlamasından dolayı, standart Chromecast desteğiyle çalışan hemen hemen tüm IPTV ve oynatıcı uygulamalarında aynı sorun yaşanıyor.

Gerçek çözüm, Google'a özel olarak kaydedip yayınlamamız gereken ekstra ses dönüştürme (transcoding) yapabilen özel bir "Cast alıcı" yazılımı geliştirmek. Bu, mevcut uygulamaya birkaç günde değil, haftalar süren ayrı bir geliştirme projesi. Şu an için yol haritamızda yer almıyor ama talep oldukça bunu değerlendirilebiliriz.

Kısa vadede önerebileceğim tek şey, mümkünse içeriği doğrudan telefonunuzdan veya TV uygulamasından (Chromecast kullanmadan) izlemeniz. Bu durumda ses sorunsuz gelecektir.

Anlayışınız için teşekkürler!
🙏

Kategorilere tıklayıp kategoriden kumanda ile sağdaki kanallara tıkladığımızda sağda hangi kanal varsa hemen o kanala gidiyor, kategoridekki ilk kanala gitmiyor.
Değerli bir geri bildirim oldu. Çünkü hatanın sebebini buldum ve fixledim Bugün geçeceğim güncelleme ile düzelecek (Not:Gönerdiğim güncelleme 1-2 gün sonra üretim versiyonuna dönüşüyor)

merhaba. İPad için kod alabilir miyim? Teşekkürler. Emeğine sağlık.

merhaba. İPad için kod alabilir miyim? Teşekkürler. Emeğine sağlık.
Teşekkür ederim. Yorum ve değerlendirmenizin akabinde bildirirseniz DM den Pro Versiyon Promo kodunuzu göndermek isterim.

Teşekkür ederim. Yorum ve değerlendirmenizin akabinde bildirirseniz DM den Pro Versiyon Promo kodunuzu göndermek isterim.
puanlamayı yapmıştım. yorum da yapılmıştır.

Webosa ne zaman gelir hocam?

İnşallah

Güzel bir program olmuş, emeklerinize sağlık. Hocam android telefonumda kullanmak isterim.

Güzel bir program olmuş, emeklerinize sağlık. Hocam android telefonumda kullanmak isterim.
Sağolun Yorum ve değerlendirmenizin akabinde bildirirseniz DM den Pro Versiyon Promo kodunuzu göndermek isterim.

Kullanıcı adı ve şifre ne teşekkür ederim

Selamlar, bende yorumumu ve beyenimi yaptım,iyi çalışmalar sizlere,pro kodu rica edebilir miyim mümkünse?

@Resull68 Teşekkür ederim. Yorum ve değerlendirmenizin akabinde işletim sisteminizi bildirirseniz DM den Pro Versiyon Promo kodunuzu göndermek isterim.

@byerdemir Hangi işletim sistemine lazımdı?

Güncellemeden sonra televizyonda full ekran sorunu düzelmemiş, belki de yetişmedi bu güncellemeye, haber vermek istedim.

Geri