cthax
Paylaşımcı
- Web sitesi
- emileyt.com
Merhaba tam modeli nedir emülatörde çalıştırmak isterim. Ayrıca yaşadığınız tam ekran sorunu sadece canlı kanallarda mı yoksa VOD larda da yaşanıyor mu?Çalışan listede tam ekran yap dediğimde internet bağlantınız yok kontrol edin uyarısı geliyor. Küçük ekran devam edersem sorun yok.
Telefonum samsung.
Merhaba, bu konuyu inceledim. Bu bir uygulama hatası değil, Chromecast cihazlarının kendine ait bir sınırlaması. Ne yazık ki bu sorunu tek başımıza düzeltmemiz mümkün değil.Android kod bende rica ederim. Program çok güzel olmuş yalnız TV ye yansıttıgımda ses gelmiyor playerde ses var
Değerli bir geri bildirim oldu. Çünkü hatanın sebebini buldum ve fixledim Bugün geçeceğim güncelleme ile düzelecek (Not:Gönerdiğim güncelleme 1-2 gün sonra üretim versiyonuna dönüşüyor)Kategorilere tıklayıp kategoriden kumanda ile sağdaki kanallara tıkladığımızda sağda hangi kanal varsa hemen o kanala gidiyor, kategoridekki ilk kanala gitmiyor.
Teşekkür ederim. Yorum ve değerlendirmenizin akabinde bildirirseniz DM den Pro Versiyon Promo kodunuzu göndermek isterim.merhaba. İPad için kod alabilir miyim? Teşekkürler. Emeğine sağlık.
puanlamayı yapmıştım. yorum da yapılmıştır.Teşekkür ederim. Yorum ve değerlendirmenizin akabinde bildirirseniz DM den Pro Versiyon Promo kodunuzu göndermek isterim.
Anladım hocam umarım hızlı bir şekilde onaylanır.Ekli dosyayı görüntüle 3083829 Temmuzdsn beri heyecanla bekliyoruz. WebOS çok tuhaf manuel işlem yapıyorlar
Sağolun Yorum ve değerlendirmenizin akabinde bildirirseniz DM den Pro Versiyon Promo kodunuzu göndermek isterim.Güzel bir program olmuş, emeklerinize sağlık. Hocam android telefonumda kullanmak isterim.