Rect tv tv box da çalışmıyor

REC TV v21.4 versiyon Son Dowloder 2750154
😃
12 Ağustos test edildi.
🆓
Uçtan uca şifreli güvenlik altyapısı, ~1.5 saniyede açılan modern arayüz, 1 GB RAM TV box'larda dahi sorunsuz çalışan optimize edilmiş,
Tek APK, hem mobil hem TV box
🆕
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Çok güncelem geliyor kına getirdi premium muhabbetine para istiyorlar
Selamlar bu kadar sık güncelleme gelmesi tuhaf bir durum değilmi.İnsanının aklına başka şeyler geliyor bilemedim

En son versiyon v21.5 bakalım ne zamana kadar

Selamlar bu kadar sık güncelleme gelmesi tuhaf bir durum değilmi.İnsanının aklına başka şeyler geliyor bilemedim
Mesela ne geliyor aklına merak ettim

Güncelleme adı üstünde günceldir uğraşılıyordur emek veriliyordur her şey daha iyi olması için çaba sarf ediliyordur

Benim bilgisayarıma güncelleme gelmese telefonuma güncelleme gelmese teknolojik cihazlarıma güncelleme gelmese üzülürüm şahsen eskide kaldığını yenilmediğini hatta değiştirmem gerektiği hissiyatına kapılırım.

Geçen gün bir günde 2 güncelleme bugün yine zorunlu 1 güncelleme ne oluyor böyle neden bu kadar sık güncelleme geliyor anlamıyorum. Cloudstream eklenti de daha fazla kanal var sanırım oradan izlenmesi daha mantıklı gibi görünüyor.

Mesela ne geliyor aklına merak ettim

Güncelleme adı üstünde günceldir uğraşılıyordur emek veriliyordur her şey daha iyi olması için çaba sarf ediliyordur

Benim bilgisayarıma güncelleme gelmese telefonuma güncelleme gelmese teknolojik cihazlarıma güncelleme gelmese üzülürüm şahsen eskide kaldığını yenilmediğini hatta değiştirmem gerektiği hissiyatına kapılırım.
Selam Rec tv çıktığından beri takipçisiyim tabiki güncelleme olur zaten belli aralıklarla oluyordu fakat bu kadar sık olması biraz tuhafıma gitti onu söylemek istemiştim.(günde 3 kez bile oldu) Bu arada en çok tercih ettiğim REC TV ve Cloudstrem uygulamalarıdır.

Selam Rec tv çıktığından beri takipçisiyim tabiki güncelleme olur zaten belli aralıklarla oluyordu fakat bu kadar sık olması biraz tuhafıma gitti onu söylemek istemiştim.(günde 3 kez bile oldu) Bu arada en çok tercih ettiğim REC TV ve Cloudstrem uygulamalarıdır.
Ki, bu muhabbet esnasında bir güncelleme daha gelmiş ve 21.6.1 olmuş. Biraz biriktirip, aylık filan verseler iyi. Uygulamayı her açtığımda güncelleme var diyor. Bari bir Geç seçeneği koy, uygun zamanda kuralım, güncellemeyi kurmadan çalışmıyor da

Ki, bu muhabbet esnasında bir güncelleme daha gelmiş ve 21.6.1 olmuş. Biraz biriktirip, aylık filan verseler iyi. Uygulamayı her açtığımda güncelleme var diyor. Bari bir Geç seçeneği koy, uygun zamanda kuralım, güncellemeyi kurmadan çalışmıyor da
Geçen gün sonra güncelleme yap dedim bir de baktım dizinin diğer bölümleri gitti gözükmedi ancak güncelleme yapınca geri geldi o yüzden zorunlu güncellemeyle devam edecekler gibi görünüyor.

sizde bir sıkıntı var şimdi denedim tv de çalışıyor
Şuan sürüm v21.6.1

Sorunsuz indiriyor fakat box'ta yükle aşamasında başarısız oluyor. Mobilde sorunsuz çalışıyor

Ekli dosyalar

• 17869183726791160148999624287058.jpg
    17869183726791160148999624287058.jpg
    1.9 MB · Görüntüleme: 14
malum kanallar artık gelmeyecek gibi görünüyor.

Paylaşımlar için elinize emeğinize sağık

Sabahtan beri tvde bu hata var

Ekli dosyalar

• 17885481611002801599264740411975.jpg
    17885481611002801599264740411975.jpg
    493.5 KB · Görüntüleme: 9
Oneplus telefonum da çalışıyor
Poco telefonum da çalışmıyor uygulamada bende anlamadım sonra sildim tekrar yükledim uygulamayı kendine geldi TV de de çalışmıyor du uygulamayı sildim geri yükledim çalışmaya başladı enteresan güvenlik için mi güncelleme yapıyor acaba diye düşünüyorum çünkü yukarda denildiği üzere günde 2 3 defa güncelleme aldığım oldu

Akşam o sorun vardı şu an o sorun çözüldü uygulamayla ilgili bir sorun vardı şu an çözüldü

Aynen düzelmiş

Geri