Basic Player IPTV - 25.08.26 Yeni sürüm yayında!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan druss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Forumdaki isteklere yönelik yeni güncelleme yayında!

Filtreleme: Listelere sıralama ve filtreleme seçenekleri eklendi.

Kaynak Düzeltmeleri: Bazı kaynaklarda yaşanan çalışmama sorunları giderildi.

Performans Optimizasyonu: Genel sistem ve hız optimizasyonları yapıldı.

M3U Görünüm Seçeneği: M3U ana sayfasına liste ve ızgara görünüm seçenekleri eklendi.

Altyazı Özelleştirme: Altyazılar için arka plan ve renk değiştirme seçeneği eklendi.

Radyo Modu (Deneysel): M3U oynatma listeleri için radyo modu aktif edildi (Test sürecindedir)
-Hocam elinize sağlık, şuan bir sorun gözükmüyor. Her şey yolunda, yalnızca kanal değiştikten sonra gelen bilgi barı biraz uzun süre ekranda kalıyor. Eğer buna da bir opsiyon, yani kullanıcı tercihi yapabilirseniz çok güzel olacak.

Ustam çok hızlı şipsak açılıyor cillop gibi olmuş yukarıdaki Bi arkadaş bilgi barı demiş ben Toshiba android 14 tv kullanıyorum bilgi barı 3 ,5 sn kalıyor o kadar ve hemen kapanıyor benim TV de öyle hiç bir sorun göremedim aksine tek kelimeyle mükemmel olmuş... emeğinize sağlık teşekkürler...

-Hocam elinize sağlık, şuan bir sorun gözükmüyor. Her şey yolunda, yalnızca kanal değiştikten sonra gelen bilgi barı biraz uzun süre ekranda kalıyor. Eğer buna da bir opsiyon, yani kullanıcı tercihi yapabilirseniz çok güzel olacak.
teşekkürler bilgi barı aksiyon bitiminde 3.2 saniye olarak ayarlı bu sektör standartı ama bilemedim. diğer türlü çok kısa olur bence.
Ustam çok hızlı şipsak açılıyor cillop gibi olmuş yukarıdaki Bi arkadaş bilgi barı demiş ben Toshiba android 14 tv kullanıyorum bilgi barı 3 ,5 sn kalıyor o kadar ve hemen kapanıyor benim TV de öyle hiç bir sorun göremedim aksine tek kelimeyle mükemmel olmuş... emeğinize sağlık teşekkürler...
teşekkürler adım adım daha optimize ve iyiye gidiyoruz. son gaz devam..

Kendi test kontrollerimde m3u playerında oynatıcı kontrol butonları açıkken sol tuş listeyi açıyor. Yeni radyo modunu eklerken bir ufak hata olmuş gözden kaçan,düzeltildi.

Bazı düşük donanım cihazlarda m3u klasör taşımada üst üste çakışma farkettim ve düzeltildi.

yeni güncelleme incelemeye gönderildi.

Ustam ellerine sağlık, yeni radyo arayüz modu çok güzel. artık araçta kendi radyo paketimi kullanabileceğim.

Ekli dosyalar

• Basic Player IPRadyo araba.jpg
    Basic Player IPRadyo araba.jpg
    1.7 MB · Görüntüleme: 7
  • Basic Player IPRadyo.jpg
    Basic Player IPRadyo.jpg
    133.7 KB · Görüntüleme: 6
Geri bildirimlere yönelik çalışmalar devam ediyor
@BORDAX isteği ve güzel hatırlatması ile eksik olan bölümler TV/Mobil uyumlu şekilde eklendi.

@hocam isteği doğrultusunda Radyo modu m3u player içine entegre edildi artık içeriklerinizi dilerseniz sadece ses ile radyo olarakta dinleyebileceksiniz. Bu mod aktif ise arayüz özel basit şekle geçmekte.

@necatisimsek yaptığı geri dönüş sayesinde sadece katmanlı, korumalı m3u listelerinde 3-4 saniye süren kanal geçiş süresi 1 saniye altına indirildi.

@tdemirel geri dönüşü ile fazla liste eklendiğinde(takribi 7-8) sonrası senkronda sorun olduğu iletildi. Google limitleri için mailleşildi ve kota yükseltmesi yapıldı,yeni sürümde bu konuda da rahat olacağız.

Bu ufak ama etkili değişimler Pazartesi yayına girecektir diye düşünüyorum ancak tabiki Play Store onay sürecine bağlı gecikme olabilir.

Sizlerin de eklenmesi ve düzeltilmesini düşündüğünüz noktalar varsa lütfen iletin.

İyi forumlar.

Ekli dosyayı görüntüle 30253Ekli dosyayı görüntüle 30254
Ekli dosyayı görüntüle 30256
Harika Teşekkürler, başarılar.

gayet basit ve hızlı şuan bir sorun yok gibi görünüyor , bu arada TCL Google tv 64 işlemcili tvden denedim

gayet basit ve hızlı şuan bir sorun yok gibi görünüyor , bu arada TCL Google tv 64 işlemcili tvden denedim
beğenmenize çok sevindim. cihaz kimliğini iletirseniz size de premium tanımlayalım dilerseniz kullanmaya devam edersiniz.

Yeni sürüm otomatik güncelleme ile aktif edilmiştir;

-Senkron bugları
-Bazı kararsız m3u liste iyileştirmeleri

Son düzenleme:
teşekkürler dostum , şimdiye kadar denediklerimden en hızlısı

Basic Player IPTV | Basit, Sade, Hızlı
Herkese iyi forumlar.
Nisan ayından bu yana üzerinde çalıştığım ve geliştirdiğim Basic Player IPTV yeni sürümü yayında. Piyasadaki karmaşık arayüzlerden uzak, "basit, sade ve hızlı" mottosuyla; en düşük donanımlı cihazlarda bile akıcı çalışacak, teknik detaylarda boğulmadan herkesin rahatça kullanabileceği bir altyapı hedefledim.
Şu an 4.000+ indirme ve günlük 200 aktif kullanıcıyla yoluna devam eden uygulama, gelen geri bildirimlerle her geçen gün daha stabil hale geliyor.
⚠️ Önemli Yasal Bilgilendirme
Basic Player IPTV yalnızca bir medya oynatıcısıdır. Uygulama içerisinde herhangi bir yayın, kanal, film, dizi veya telifli içerik barındırılmaz, satılmaz ya da sağlanmaz. Kullanıcıların kendi m3u dosyalarını, linklerini veya Xtream Codes aboneliklerini ekleyerek kendi yasal içeriklerini oynatmaları için geliştirilmiştir.
Öne Çıkan Özellikler
Akıllı Cihaz Tanıma: Tek bir uygulama altyapısı olmasına rağmen; akıllı cihaz tanıma sistemi sayesinde telefonda mobil arayüz, Android TV / TV Box cihazlarında ise tamamen kumandaya optimize edilmiş özel TV arayüzü devreye girer.
Google Drive Senkronizasyonu: Giriş ekranında Google ile oturum açarak, mobilde yüklediğiniz listeleri TV'de hiçbir link girmeden aynı Gmail hesabı ile tek tıkla senkronize edebilirsiniz. Favoriler, liste sıraları, gizli gruplar ve izleme geçmişiniz ve daha fazlası cihazlar arasında eşleşir.
Esnek Giriş Seçenekleri: Xtream Codes API girişi, M3U link girişi veya doğrudan cihaz hafızasından dosya (.m3u) ekleme imkanı. Ayrıca ana ekranda hızlı Google ile giriş desteği bulunur.
Kanal ve İçerik Sıralama: Canlı TV sekmesinde kanalları, ayrıca genel kategoriler içindeki klasörleri kumandada OK tuşuna basılı tutarak ya da mobilde parmağınızla basılı tutarak yukarı ve aşağı kolayca sıralayabilirsiniz.
Kumanda Optimizasyonu: Kumanda uyumluluğu için uzun test süreçleri yürütülmüştür. Emülatörlerden en düşük donanımlı TV box'lara kadar farklı cihazlarda test edilerek optimize edilmiştir.
Hızlı Geçişler ve Tarama: Player içerisindeyken sol tuş ile kanallar arası hızlı geçiş, dizilerde ise sezon ve bölüm geçişleri hızlıca yapılabilir.
Güçlü Oynatıcı Altyapısı: Dolby görüntü/ses destekleri ve HDR içerikler dahil yüksek codec gerektiren dosyalar cihaz desteğine göre hızlıca çözümlenir.
Kaldığın Yerden Devam Et: Yarım bıraktığınız içerikler kaldığınız dakikadan devam eder.

Abonelik ve Forum Üyelerine Not

Uygulama, sürdürülebilir geliştirme süreci için 1 haftalık deneme süresi sonrasında aylık/yıllık abonelik modeliyle çalışmaktadır.

Uygulama forum üyelerimize ücretsizdir!

Uygulamayı kurduktan sonra Ayarlar > Premium Abonelik bölümünde yer alan Cihaz ID numarasını bana özel mesaj (DM) ile iletmeleri durumunda ücretsiz premium tanımlaması yapılacaktır. (Birden fazla cihaz kurduysanız her birinin ID'sini ayrı ayrı iletebilirsiniz).

İndirme ve Geri Bildirim
Uygulamayı Google Play Store üzerinden inceleyebilir ve indirebilirsiniz:

👉
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Uygulamanın gelişimi açısından olumlu veya olumsuz tüm yapıcı geri bildirimlerinizi, hata bildirimlerinizi ve önerilerinizi saygı çerçevesinde bekliyorum. Play Store üzerinden yapacağınız puan ve yorumlar da bu süreçte oldukça destekleyicidir.
Herkese iyi forumlar, keyifli seyirler dilerim.
Tebrikler güzel uygulama olmuş Bir kaç gün denedim gayet spabil bir uygulama Süre dolunca kaldırdım

Tebrikler güzel uygulama olmuş Bir kaç gün denedim gayet spabil bir uygulama Süre dolunca kaldırdım
teşekkürler,forum üyelerine premium ücretsiz herkese verdim, hafif hızlı kolay bir deneyime devam etmek isterseniz satın al ekranı altındaki ID numaranıza DM ile iletebilirsiniz.

Hocam selamlar.yeni sürümü denemedim henüz umarım editlenmiştir.
1-İsmi uzun olan dizi isimlerinin tamamı görünmüyor.kayan yazı veya isimlerin tamamının görüneceği bir çözüm üretirseniz sevinirim
2- Dizi m3u link ekliyorum,m3u listesi sıralamasına göre değil de harf sıralamasına göre listeliyor dizileri.en güncel ve en son eklenen dizilere ulaşmak zor oluyor.Bununla ilgili de bir çalışma yapma olanağınız olabilirmi.

Saygılar ...

Hocam selamlar.yeni sürümü denemedim henüz umarım editlenmiştir.
1-İsmi uzun olan dizi isimlerinin tamamı görünmüyor.kayan yazı veya isimlerin tamamının görüneceği bir çözüm üretirseniz sevinirim
2- Dizi m3u link ekliyorum,m3u listesi sıralamasına göre değil de harf sıralamasına göre listeliyor dizileri.en güncel ve en son eklenen dizilere ulaşmak zor oluyor.Bununla ilgili de bir çalışma yapma olanağınız olabilirmi.

Saygılar ...
Bunlar yapılalı çok oldu,son sürüme güncelleyin lütfen,iyi seyirler

Yarın ilk işim uygulamayı indirim id bilgileri mesaj yoluyla iletmek 😎 eline emeğine sağlık, diğer uygulamaları aratmayacağını düşünüyorum..

Yarın ilk işim uygulamayı indirim id bilgileri mesaj yoluyla iletmek 😎 eline emeğine sağlık, diğer uygulamaları aratmayacağını düşünüyorum..
teşekkürler, şimdiden keyifli seyirler

Paylaşımlar için elinize emeğinize sağık

Ustam uygulamayı güncelledim,güzel olmuş eline sağlık, ekranı dolduruyor, visual efekti değiştirmişsin güzel ama bu modelin başkası varsa bunun sanki müzikle birlikte değil de kendi kafasına göre hareket ediyor gibi, bu modelin müziğin ritmine daha uygun hareket edenler var eğer mümkünse , gerçi sen yaparsın eminim...
Tekrardan çok teşekkürler, sayende istediğim gibi bir ipradyo uygulama oldu...

Ekli dosyalar

• basic-car.jpg
    basic-car.jpg
    98.7 KB · Görüntüleme: 4

Geri