Öncelikle harika geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Bahsettiğiniz konulara da değinmek isterim..Bence proje ufak tefek geliştirmeler dışında bu haliylede gerçekten başarılı, çok daha iyi bir noktaya gidebilir.
Başarılar dilerim.
Uygulama marketlerde 18 yaş üzeri olarak listelenmektedir.Bence uygulamanın en büyük sorunu 18artı içeriklerin aleni olarak ortalıkta gözükmesi. Keşfet kısmındaki 18artı kapak fotoğrafları vs.
Eklenti Yönetimi ekranında gizlediğiniz eklentiler uygulama içerisinde keşfette vs. karşınıza çıkmamaktadır.Ayrıca sağlayıcı kısmında 18artı içerikleri tek tek seçmek yerine. Uygulama başlangıcında landing page de 18artı içerikleri/trend alanlarını vb. uygulama içerisinde hiç gösterme diye bir seçenek olmalı. Daha sonra ayarlardan açılıp kapatılabilir isteğe bağlı olarak.
1.3.84 sürüm güncellemesini marketlere gönderdik onunla düşük donanımlı tv cihazlarda donma sorunu gözle görülür düzeyde yok oldu. Marketlerde 48 saat içerisinde yayında olur; erkenden denemek isterseniz watchbuddy.tv/apk adresinden indirebilirsiniz..Yine aynı şekilde isteğe bağlı olarak tüm animasyonlar kapatılmalı diye düşünüyorum. Çünkü yavaşlatma yapıyor kesinlikle. Mibox cihazda nuvio, cs, stremio vs. de hiç kasma yaşamazken bu uygulamada kasma takılma yaşadım açıkçası.
Zevkler ve renkler tartışılmaz diyerek cevaplarımı sonlandırmak istiyorumBölüm seçme kısmı çok aşağıda kalmış daha ön planda olmalı doğrudan daha büyük başlat butonu olabilir. İlk bölüm ile diziyi başlatır yada film vb.
Birden çok tema seçeneği olabilir en azından şu uygulamayı netflix renklerinde düşününce göze daha güzel gelebilir. ( Kırmızı & siyah tonlarında. )
Mesaj kasmak için spam yapmayın hocam rica ediyorum.denedim pek bisi anlamadım yardım edecek varmı ?
Uygulama mükemmel olmuş, elinize emeğinize sağlık. Başarılarınızın devamını dilerim.WatchBuddy
Stremio & Rave'in En İyi Özellikleri Bir Arada! | Sınırları Aşan Senkronize Medya Ekosistemi
WatchBuddy; mesafe fark etmeksizin arkadaşlarınla aynı anda video izlemeni sağlayan modüler bir ekosistemdir. Web, Mobil ve TV platformları arasında çalışan kusursuz bir senkronizasyon köprüsü sunarak ortak seyir deneyimini yeniden tanımlar.
Öne Çıkan Özellikler
Modüler Sağlayıcı Desteği: (Stremio Mantığı) — Kendi eklentini/içerik sağlayıcını ekle, dilediğin kaynakları saniyeler içinde uygulamaya entegre et.
Anlık Senkronizasyon: (Rave Mantığı) — Oynatma, duraklatma ve sarma komutları tüm katılımcılarda milisaniyelik gecikmeyle eşzamanlı çalışır.
Esnek Medya Desteği: M3U8 (HLS), MP4, MKV ve tüm doğrudan video yayın bağlantılarıyla %100 uyum.
Canlı Sohbet & Tepkiler: İzleme odalarında anlık mesajlaşma ve emoji tepkileri ile tam bir sinema atmosferi.
Çapraz Platform: Web, Android (Mobil & TV) ve iOS cihazlar arasında kesintisiz profil ve oda uyumu.
Bulut Erişimi: İsteğe bağlı profil eşitleme ile favorilerini ve geçmişini cihazlar arası koru.
Çoklu Dil Desteği: Türkçe, English, Français, Русский, Українська, हिन्दी, 简体中文.
Barındırma Yok (No-Hosting): WatchBuddy sadece bir senkronizasyon köprüsüdür. Sistemde herhangi bir medya içeriği barındırılmaz veya saklanmaz.
Geliştiriciler İçin: Kendi Sağlayıcını Yaz!
WatchBuddy merkeziyetsiz ve genişletilebilir bir altyapıya sahiptir. Sabit kaynaklarla kısıtlanmadan kendi içerik sağlayıcınızı oluşturabilir ve ekosisteme dahil edebilirsiniz.
Nasıl Çalışır?
1. Saniyeler içinde İzleme Odanı oluştur.
2. M3U8, MP4 veya desteklenen bir eklenti bağlantısı tanımla.
3. Oda kodunu arkadaşlarınla paylaş, eşzamanlı izlemeye başla!
Bağlantılar ve İndirme
Uygulama:
Android (TV / Mobil):
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Apple (iOS):
Video Tanıtım:
GitHub:
Arkadaşlarını davet et, odanı oluştur ve birlikte izlemeye başla!![]()
Birinci mesajdaki videolu anlatımın yardımcı olacağını düşünüyorum.bende denedim ama yapamadım
Uygulamayı sorunsuz şekilde kullanabilmek için şunlardan emin olun lütfen;Uygulama çok güzel ama güncelleme sonrası eklenti görünmüyor
Başarılı ve gelişime açık bir uygulama teşekkürlerBirinci mesajdaki videolu anlatımın yardımcı olacağını düşünüyorum.
Uygulamayı sorunsuz şekilde kullanabilmek için şunlardan emin olun lütfen;
- Marketteki en güncel versiyonun kullanılması gerekmektedir.
- VPN/Proxy vb. kullanmamanız gerekmektedir.
Bu ikisinden eminseniz, lütfen uygulama verilerini temizleyin ve en baştan tekrar giriş yaparak deneyin.
Uygulamada dizi sonlarına doğru sonraki bölüm yazısı çıkıyor ekranın büyük bölümünü kaplıyor ve kapatılmıyor. Altyazıları engelliyor. Geri alınca yine aynı yerde çıkıyor. Dizinin o bölümü iptal bende yok.