Kendi Yaptığım m3u Listem Sürekli Güncel

Selam arkadaşlar bu kendi yaptığım linktir sürekli güncell olacaktır Diğer kanallarda ekleyecektir isteyenler kurup izlesin illegal yayınlar olmayacaktır. Eksik bulduğunuz kanallar var ise yorumlara yazın hemen ekleme yapıyorum şimdiden iyi seyirler..

Link:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
merhabalar usta kolay gelsin bu link mobil uygulamadaki yayınlarla aynımı aynımı derken mobil uygulamada ki olan tüm yayınlar bu linkte de varmı manasında soruyorum kolay gelsin

merhabalar usta kolay gelsin bu link mobil uygulamadaki yayınlarla aynımı aynımı derken mobil uygulamada ki olan tüm yayınlar bu linkte de varmı manasında soruyorum kolay gelsin
Aynı değil

Selam arkadaşlar bu kendi yaptığım linktir sürekli güncell olacaktır Diğer kanallarda ekleyecektir isteyenler kurup izlesin illegal yayınlar olmayacaktır. Eksik bulduğunuz kanallar var ise yorumlara yazın hemen ekleme yapıyorum şimdiden iyi seyirler..

Link:
TJK 2 (Tjk Yurtdışı)
Teşekkürler

Link:
reis emeklerine sağlik çok güzel olmus süper olmuş amma velakin mobil uygulamandaki olan yayınları m3u linkin de olmayanlara da eklemenizi rica ediyoruz lütfen

Başarılı teşekkürler.

reis emeklerine sağlik çok güzel olmus süper olmuş amma velakin mobil uygulamandaki olan yayınları m3u linkin de olmayanlara da eklemenizi rica ediyoruz lütfen
o zaman uygulamanın ne anlamı kalır eklersem

Uygulamanızı tv box lar için kullanışlı hale getirebilirsiniz mesela çok zor kumanda ile izlemek uygulamanızı. Geliştirmeyi ama yakın zamanda düşünüyor musunuz? İnsanlar kolay kullanmak için kanalların hepsini ekleyin diye istekte bulunuyor.

yanlış düşünüyorsunuz mobil uygulamayı tercih eden mobil uygulamayı kulanır m3u linkinden tercih eden onu kulanır bizler rica ettik sadece zorla yaptıracak değiliz ya size kalmış yaparsınız yada yapmazsını kolay gelsin

İstediğiniz yerli yabancı kanalları yazınız elimde var ise ekliyorum

Sinema kısmında Fog Kanal vardi ne oldu

Link:
Emeğine sağlık teşekkürler

Eline sağlık güzel liste olmuş

Geri