🍿 WatchBuddy — Stremio & Rave'in En İyi Özellikleri Bir Arada!

🍿 WatchBuddy
Stremio & Rave'in En İyi Özellikleri Bir Arada! | Sınırları Aşan Senkronize Medya Ekosistemi

WatchBuddy; mesafe fark etmeksizin arkadaşlarınla aynı anda video izlemeni sağlayan modüler bir ekosistemdir. Web, Mobil ve TV platformları arasında çalışan kusursuz bir senkronizasyon köprüsü sunarak ortak seyir deneyimini yeniden tanımlar.

✨ Öne Çıkan Özellikler
  • 🔌 Modüler Sağlayıcı Desteği: (Stremio Mantığı) — Kendi eklentini/içerik sağlayıcını ekle, dilediğin kaynakları saniyeler içinde uygulamaya entegre et.
  • ⏱️ Anlık Senkronizasyon: (Rave Mantığı) — Oynatma, duraklatma ve sarma komutları tüm katılımcılarda milisaniyelik gecikmeyle eşzamanlı çalışır.
  • 🌍 Esnek Medya Desteği: M3U8 (HLS), MP4, MKV ve tüm doğrudan video yayın bağlantılarıyla %100 uyum.
  • 💬 Canlı Sohbet & Tepkiler: İzleme odalarında anlık mesajlaşma ve emoji tepkileri ile tam bir sinema atmosferi.
  • 📱 Çapraz Platform: Web, Android (Mobil & TV) ve iOS cihazlar arasında kesintisiz profil ve oda uyumu.
  • ☁️ Bulut Erişimi: İsteğe bağlı profil eşitleme ile favorilerini ve geçmişini cihazlar arası koru.
  • 🌐 Çoklu Dil Desteği: Türkçe, English, Français, Русский, Українська, हिन्दी, 简体中文.
  • 🛡️ Barındırma Yok (No-Hosting): WatchBuddy sadece bir senkronizasyon köprüsüdür. Sistemde herhangi bir medya içeriği barındırılmaz veya saklanmaz.

🐍 Geliştiriciler İçin: Kendi Sağlayıcını Yaz!
WatchBuddy merkeziyetsiz ve genişletilebilir bir altyapıya sahiptir. Sabit kaynaklarla kısıtlanmadan kendi içerik sağlayıcınızı oluşturabilir ve ekosisteme dahil edebilirsiniz.

⚙️ Nasıl Çalışır?

1. Saniyeler içinde İzleme Odanı oluştur.
2. M3U8, MP4 veya desteklenen bir eklenti bağlantısı tanımla.
3. Oda kodunu arkadaşlarınla paylaş, eşzamanlı izlemeye başla!

📲 Bağlantılar ve İndirme

📲 Uygulama:
🤖 Android (TV / Mobil):
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

🍎 Apple (iOS):

📺 Video Tanıtım:

⌨️ GitHub:

Arkadaşlarını davet et, odanı oluştur ve birlikte izlemeye başla! 🍿
Kral geri dönmüş, öyle bir uygulama yapmışsın ki muhteşem ötesi

Son düzenleme:
box a kuruldu sinetech üstadın anlatım şekli ile yapılırken; otomatik kekikstream gelmedi. Teknik olarak yeni sürümde mecut durum kaldırıldı mı?

box a kuruldu sinetech üstadın anlatım şekli ile yapılırken; otomatik kekikstream gelmedi. Teknik olarak yeni sürümde mecut durum kaldırıldı mı?
Uygulama içerisinden eklenti seçiliyor diye biliyorum, bende öyle yapmıştım , tüm menüleri dolaşın derim ;)

Kardeşim eline sağlık güzel bir uygulama 👏🏻 ama bir sorum var canlı tv kanallarına erişim olarak kendi m3u linklerimizi koyabiliyor muyuz ? Yoksa uygulama üzerindeki kanallardan mı devam ediyoruz

"Trendler & Öneriler" sayfasında en aşağıda "En Çok Kullanılan Sağlayıcılar" kısmından aktif sağlayıcıları görebilirisiniz.

Kardeşim eline sağlık güzel bir uygulama 👏🏻 ama bir sorum var canlı tv kanallarına erişim olarak kendi m3u linklerimizi koyabiliyor muyuz ? Yoksa uygulama üzerindeki kanallardan mı devam ediyoruz
Çok teşekkür ederiz. example.watchbuddy.tv adresinde kendi sağlayıcınızı nasıl oluşturabileceğiniz ile ilgili bir teknik şablon bulunmaktadır.

v1.3.80 Sürümüyle birlikte artık M3U Listelerinizi doğrudan uygulamaya entegre edebilir ve eklentiymiş gibi kullanabilirsiniz..

Marketlerde 48 saat içerisinde yayında olacaktır.
watchbuddy.tv/android
watchbuddy.tv/ios

Eğer markete girmeden erkenden test etmek isterseniz;
watchbuddy.tv/apk

APK olarak indirip test edebilirsiniz.

1786726073454.png

v1.3.80 Sürümüyle birlikte artık M3U Listelerinizi doğrudan uygulamaya entegre edebilir ve eklentiymiş gibi kullanabilirsiniz..

Marketlerde 48 saat içerisinde yayında olacaktır.
watchbuddy.tv/android
watchbuddy.tv/ios

Eğer markete girmeden erkenden test etmek isterseniz;
watchbuddy.tv/apk

APK olarak indirip test edebilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 30779
Güzel hoşta Android'te çok donuyor uygulama

Güzel hoşta Android'te çok donuyor uygulama

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Aşağıda metriklerimizi görebileceğiniz üzre her güncellemede uygulamayı daha da hızlandırıyoruz.
Donmalar genelde eski cihazlar veya güncel olmayan Google Play servislerinden kaynaklanabiliyor.
Cihazınızı, uygulamayı ve servisleri güncel tutarak çok daha akıcı bir deneyim yaşayabilirsiniz.

1786727439648.png

Çok sağolun , harika olmuş.

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Aşağıda metriklerimizi görebileceğiniz üzre her güncellemede uygulamayı daha da hızlandırıyoruz.
Donmalar genelde eski cihazlar veya güncel olmayan Google Play servislerinden kaynaklanabiliyor.
Cihazınızı, uygulamayı ve servisleri güncel tutarak çok daha akıcı bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 30781
Anlıyorum çok teşekkür ederim

Bende içerik keşfette otamatik kekikstream gelmedi. Sağlayıcı ekle dediğimde. Videoda otamatik gelmişti. Altta atyığım kısım çıkıyor sağlayıcı ekle dediğimde. Buraya ne yazacağımı bilmiyorum.

buraya tıklayarak yönlenen sayfada en aşağı kaydırdığınızda toplulukta kullanılan popüler sağlayıcıları görebilirsiniz;
1786736845294.png

buraya tıklayarak yönlenen sayfada en aşağı kaydırdığınızda toplulukta kullanılan popüler sağlayıcıları görebilirsiniz;
Ekli dosyayı görüntüle 30786
Buldum, bulunca mesajımı silmiştim, teşekkür ederim. Atvtools çalışmadı. Kumanda ile yazmak çok zor oluyor bir şey yazmak istediğimizde. Clodstreamdan da sizi biliyorum. Tüm emekleriniz için teşekküler.

Buldum, bulunca mesajımı silmiştim, teşekkür ederim. Atvtools çalışmadı. Kumanda ile yazmak çok zor oluyor bir şey yazmak istediğimizde. Clodstreamdan da sizi biliyorum. Tüm emekleriniz için teşekküler.
Arama kısmı ve oynatıcıda ileri sarma için basılı tutabilirsiniz;
1786737523469.png

Çok teşekkür ederim. İyiki sizin gibi hem paylaşımcı hemde bilgi sahibi insanlar var. Her şey için teşekürler. 🤲🤲🤲🤲

Bu arada ben şahsen TV'de içerik aramakla uğraşmak yerine, yayını telefondan açıp ana sayfadaki arkadaş listesinden odaya katılıyorum; böylesi çok daha pratik oluyor.
1786739404247.png

hocam teşekkürler mibox 3. nesil chaz kullanıyorum eklentileri ekledim ondan sonra çok kasmaaya başladı, arama kısmına kumanda ile geçince donup atlatıyor

Bende de misal hdcehennemine gireyim aşağıya doğru neler var diye bakmaya çalıştığımda cihax dondu. Tvboxta kullanıyorum. Next 2.nedil pro cihaz. Ama cloudstreamdaki içeriklerinin aynısı var, bu açıdan sevindim.

Next stick'te beklendiği şekilde çalışıyor. Cihazı arada resetleyip lüzumsuz biriken uygulamaları da kaldırıyorum

Next stick'te beklendiği şekilde çalışıyor. Cihazı arada resetleyip lüzumsuz biriken uygulamaları da kaldırıyorum
Next stick değil benim. Next Pro 2.nesil. Zaten temizlik yaparım, çok uygulama yüklemem, oyunda oynamam.

hocam teşekkürler mibox 3. nesil chaz kullanıyorum eklentileri ekledim ondan sonra çok kasmaaya başladı, arama kısmına kumanda ile geçince donup atlatıyor
Bende de misal hdcehennemine gireyim aşağıya doğru neler var diye bakmaya çalıştığımda cihax dondu. Tvboxta kullanıyorum. Next 2.nedil pro cihaz. Ama cloudstreamdaki içeriklerinin aynısı var, bu açıdan sevindim.

Gelişimimize katkı sağlayan değerli geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz.

Önerileriniz doğrultusunda hazırladığımız yeni sürümü (v1.3.83) mağazalara yükledik. Güncellemeyi önceden test etmek isterseniz, watchbuddy.tv/apk adresinden TV uyumlu armeabi-v7a sürümünü indirebilirsiniz.

Uygulamaya kayıtlı e-posta adresinizi forum üzerinden özel mesajla bize ileten kullanıcılara 1'er haftalık Premium üyelik hediye ediyoruz.

Geri