Kraptor reposu kapanmış, bilgisi olan var mı?

üzüldüm. geçmiş olsun.

Ben de çocuklara istediğim çizgi filmleri izletiyordum. Az önce bir aradım çizgi film çıkmadı... Şuan çalışan türk çizgi film sitelerini barındıran depo var mı?

kumanda desteği var mı box için
laptop'u hdmi ile tv'ye bağla. telefon mouse'u kur telefonuna onunla kullan. bir kumanda tadı vermez ama. valla bana soran arkadaşlar oluyor boşuna uğraşmayın tv boxta geliştirici bulmak problem tv'ye pc bağlayın diyorum kaç arkadaşım mac mini aldı tv için

ayrı ayrı repolar var mı fullhdfilmizle vs gibi

Üzüldüm. Bu zamana kadarki emekleriniz için teşekkürler. Hayırlısı olsun ne diyelim.

ayrı ayrı repolar var mı fullhdfilmizle vs gibi
hocam benim dediğim bildiğin websitesi. ister telefondan ister tabletten ister laptoptan gir. örneğin bende iphone 17 cihaz var birde samsung monitör var. airplay ile telefondaki filmi monitör'e bağlayabiliyorum. laptop'tan televizyon'a veya monitör'e bağlayacağım diyorsan hdmi lazım. hdmi'ın görüntü kalitesi airplay'den iyi. hatta macbook cihazdaki filmi de airplay ile monitör'e bağlayabilirsin. fakat telefonu bağlayıp laptop mouse'u olmadan airplay ile izlemek varken neden laptop bağlayasın.

Son düzenleme:
Bir süre feroxxla idare edin gec güncelleme alıyor galiba ama yine iş görür

Turkish Providers Repository | @feroxxcs3 :

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

İyi olmuş, fazla şımarmışlardı

İyi olmuş, fazla şımarmışlardı
Öyle deme kardeş, uzun süre karşılıksız bu repo ile uğraştılar bizde nasiplendik. Zor iş. Dedikleri isu nedir bilmiyoruz. yardım beklemişler, dönüş olmamış yazıyor, ama anlamıyoruz ki. Biz sadece basit kullanııyız. Ama çok fazla insan bu uygulamayı kullanıyor. Gerçi ücretli olabilse devam etmek isteyen oradan devam edebilseydi. İnsanlar sorunsuz kullanabilse o da olurdu belki ama cloudstreamda böyle özellik yok sanırım. Bende prime, turkcell vb. var. Ama tüm sitelerin film ve dizilerin tek bir yerde olması çok iyiydi. Reklam yok, kaldığın yerden devam et özelliği vb. Yabancı var ama bu Türkçe idi. Ben çok üzüldüm. Kendi adıma çok teşekkür ederim. Uzun süre bu sayede çok rahat film ve dizi izledim. Umarım dönerler.

Son düzenleme:
kendi adıma söyleyim en çok uzuldum repolardan birisi oldu kapanma genelde [kraptor) sayesinde film dizi izledim anlıyordum bugun en çok uzuldum haber oldu dilerim tekrar geri dönerler kısa zamanda Kraptor ve onunla beraber emek veren herkese çok tesekkur ederim beklentim geri gelmeleri dilerim burda yazdıklarımızı okurlar ne kadar onları sevdimizi görmuş olurlar

Muhtemelen Ücretli bir uygulama hazırlıyorlardır.

Muhtemelen Ücretli bir uygulama hazırlıyorlardır.
Öyle çok uygulama var, clodstream benzeri olmalı. Yani tüm film ve dizi sitelerinin harmanlanıp bir elde toplandığı, clodstream bu konuda çok iyiydi. Clodstreamın içinde oluyor mu onu bilmiyorum. Nuvio, netfly, iptv yada rec vb var ama clodstreamın yeri hepsinden ayrı.

Android tvde keyif alarak kullandığım nadir uygulama ve repoydu. Umarım geri döner. Cs uygulamasını kaldırıyorum boşuna yer kaplamasın 🤣

Valla cs öksüz kalmış gibi oldu bir anda

gelistiricilerden kerim kirac herseye sasirmis emojisi neden koyuyor akli sira milletle dalga mi geciyor. yapmiyorsan yapma cok ta umrunda degil yani milletin

Valla içime öküz oturdu ya. Kraptor geliştiricilerine teşekkürler. Kırgınlık dargınlık yok ama canımız sıkıldı. Sayenizde 2 yıla yakın güzel bir cs deneyimiz oldu

gelistiricilerden kerim kirac herseye sasirmis emojisi neden koyuyor akli sira milletle dalga mi geciyor. yapmiyorsan yapma cok ta umrunda degil yani milletin
Hocam bu şekilde konusmayin sizin umrunuzda olmayabilir ama kullannanlar seviyordu yapılan isi begenmemis olabilirsiniz ama ortada bir emek ve zaman var sonucta gönüllü olarak bu işi yaptılar

Biri gider, biri gelir. Emeklerine sağlık

Ben bırakalı çok oldu haberin olsun geliştirici falan değilim

Geri