Nuvio için ücretsiz dizi film eklentisi Penguplay

nivin

Paylaşımcı
Puan 38
Çözümler 0
@nivin
PenguPlay, genellikle medya merkezleri ve akış yöneticileri (örneğin Stremio ekosistemine benzer altyapılar veya Nuvio gibi platformlar) için geliştirilmiş, popüler bir HTTP akış (streaming) eklentisidir.

Kullanıcılara internet üzerinden dizi, film ve çeşitli medya içeriklerini yüksek kalitede izleme imkanı sunar.

Temel Özellikleri Nelerdir?​

• Yüksek Kaliteli Yayınlar (4K Desteği): Eklenti, kullanıcılara çoğunlukla 4K çözünürlüğe kadar ulaşan yüksek kaliteli video kaynakları sağlar.

• Bozuk Link Filtrelemesi: Geliştiricisinin en çok odaklandığı noktaların başında, kullanıcılara "ölü" veya çalışmayan bağlantılar sunmamak gelir. Sağlam altyapı sistemleri sayesinde arama sonuçlarındaki bozuk link oranı minimuma indirilir.
  • Geniş Sağlayıcı (Provider) Ağı: İçerisinde Cinefreak, Vidlink, MoviesDrive ve HDGharTV gibi pek çok farklı veri kaynağını barındırır. Bu sayede hem popüler yapımlara hem de bölgesel/yerel içeriklere (Güney Asya dublajları vb.) ulaşmak mümkündür.

• Tamamen Ücretsiz: Eklenti tamamen ücretsiz olarak sunulmaktadır. Geliştiricisi, eklentiyi hiçbir zaman bir "paywall" (ücret duvarı) arkasına kilitlemeyeceğini belirtmiştir. Sunucu maliyetlerini karşılamak için gönüllü bağışlar kabul edilse de kullanım tamamen serbesttir.

• Kolay Kurulum ve Yapılandırma: Resmi web sitesi (<span>pengu.uk</span>) üzerinden tercih edilen sağlayıcılar seçilerek kolayca konfigüre edilebilir ve desteklenen platformlara entegre edilebilir.

Ne İçin Kullanılır?​

PenguPlay, aradığınız film veya dizileri tek bir yerde toplayan, birden fazla kaynaktan gelen yayınları tarayarak en hızlı ve en yüksek kaliteli olanı önünüze getiren yardımcı bir eklenti görevi görür. Özellikle alternatif akış kaynakları arayan ve bozuk linklerle vakit kaybetmek istemeyen medya tüketicileri arasında oldukça popülerdir.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Teşekkürler torrent hariç en düzgün hızlı kaynak bu gerçekten keşke daha önceden görseydim.
Türkçe için önerebileceğiniz manifest.json linkleri var mıdır ? @nivin

Teşekkürler torrent hariç en düzgün hızlı kaynak bu gerçekten keşke daha önceden görseydim.
Türkçe için önerebileceğiniz manifest.json linkleri var mıdır ? @nivin
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
bu sitede 3 tane var ama calisiyor mu bilgim yok. Turkler sunucu üzerinden calistigi icin addon yapmiyor plugin yapiyor. addon maliyetli plugin maliyetsiz

teşekkürler

Teşekkürler. Ancak penguplay json uzantısı oluşturmak için gmail istiyor. Bu tür yerlerde mail girmiyorum. O yoksa token istiyor. Nasıl json oluşturacağız.

EDİT: Yapay zekaya sorup buldum. Şu şekikde açıkladı yaptım oldu.

Telegram ile Mail ve Token Olmadan Kurulum Adımları

Telegram uygulamasını açın ve arama bölümüne @PenguPlayBot yazarak resmi botu bulun. Bota giriş yapıp başlat (/start) butonuna basın. Bot, sizden mail istemeden doğrudan Stremio eklenti bağlantısını (Manifest URL) otomatik olarak size mesajla gönderecektir. "

Token veriyor bu şekilde.

Son düzenleme:
Teşekkürler. Ancak penguplay json uzantısı oluşturmak için gmail istiyor. Bu tür yerlerde mail girmiyorum. O yoksa token istiyor. Nasıl json oluşturacağız.

EDİT: Yapay zekaya sorup buldum. Şu şekikde açıkladı yaptım oldu.

Telegram ile Mail ve Token Olmadan Kurulum Adımları

Telegram uygulamasını açın ve arama bölümüne @PenguPlayBot yazarak resmi botu bulun. Bota giriş yapıp başlat (/start) butonuna basın. Bot, sizden mail istemeden doğrudan Stremio eklenti bağlantısını (Manifest URL) otomatik olarak size mesajla gönderecektir. "

Token veriyor bu şekilde.
sinirsiz istedigin mail adresinden istedigin kadar mail alabilirsin ama telefondan. sadece outlook’ta laptop’tan sinirsiz alabilirsin.

Sevemedim sanırım bu Nuvio'yu.

Sevemedim sanırım bu Nuvio'yu.
nuvionun tek sorunu arama sonuclarini kaliteye gore siralamamasi ve bir sonucta daha cok alan gostermesi. aslinda material you design oldugu icin cloudstream’den daha akici

Geri