Serkangakko
Paylaşımcı
Ustam son güncelleme ile samsung a51 ve TOSHİBA ANDROİD 14 TV güncellemelerle 10 numara 10 yıldız olmaya doğru gidiyor emeğinize sağlık teşekkürler...
Teşekkürler bildirimin için bir sonraki güncellemede bunlar giderilecektireklentiyi mi box cihaza storeden kurdum eklenti dosya yükle seceneginden cihazdaki usb ye erisim yapamiyor. eklemek istedigim dosyalarim usb de yüklü diger uygulamalarimda usb deposuna erisim sorunu yok. ve eklentiyi geri sildim. paylasim icin cok tsk.
-Uygulamayı bugün telefonuma yükledim ve gördüğüm bazı eksiklikleri belirtmek istiyorum.Teşekkürler bildirimin için bir sonraki güncellemede bunlar giderilecektir
mibox için bilmiyorum ama filemanager plus kullanarak çözebilirsiniz diye düşünüyorum. en azından bende o şekilde.eklentiyi mi box cihaza storeden kurdum eklenti dosya yükle seceneginden cihazdaki usb ye erisim yapamiyor. eklemek istedigim dosyalarim usb de yüklü diger uygulamalarimda usb deposuna erisim sorunu yok. ve eklentiyi geri sildim. paylasim icin cok tsk.
fx kullaniyorum zaten senin önerdigin eklentiyle ayni görevi yapiyor. apk eklentilerine dosya yüklemede mecburen usb icerigini fx ile aciyorum.mibox için bilmiyorum ama filemanager plus kullanarak çözebilirsiniz diye düşünüyorum. en azından bende o şekilde.
Dediklerinizi not aldım hocam. Yayın donmayla alakalı ben hiç bir problemle karşılaşmadım. 5 adet farklı iptvler denedim donma ile ilgili sorunla karşılaşmadım. Genel olarak kullanılan playerler son güncellemeleri yapılmıştı. Şimdi tekrar gözden geçireceğim hocam-Uygulamayı bugün telefonuma yükledim ve gördüğüm bazı eksiklikleri belirtmek istiyorum.
-1- Yayını izlerken kanal değiştirmek için tekrar listeye dönmemiz gerekiyor, ana ekranda kanal değiştirmeyi yapabilmemiz gerekirdi.
-2- Koyu temayı beğenmedim, bu tercih kullanıcıya bırakılmalıydı.
-3- Ekran büyüklüğü varsayılan olarak biraz küçük kalmış, her seferinde tekrar ekranı kapla yapmak gerekiyor.
-4- Yayın izlerken yaklaşık 15-20 saniye sonra yayın donuyor ve tekrar başlamıyor.
-5- Kanal listesi varsayılan olarak ızgara şeklinde, ben daha çok liste olarak seviyorum. Bu tercih de kullanıcıya bırakılabilir.
Şimdilik gördüklerim bu kadar.
Usta sen bu işlerden anlıyorsun basit kullanışlı bir IPTV plyer yakışır sana isimde AtakIptvHayırlı olsun güzel tasarım
Hocam bu yaptığımda basit öyle karışık değilUsta sen bu işlerden anlıyorsun basit kullanışlı bir IPTV plyer yakışır sana isimde AtakIptv
Teşekkürler hocamHayırlı olsun emeğine sağlık![]()
Teşekkürler ama @gençözkan gayet güzel bir uygulama yapmış ben şimdilik düşünmüyorum ama ileride ne olur bilememUsta sen bu işlerden anlıyorsun basit kullanışlı bir IPTV plyer yakışır sana isimde AtakIptv
Kurulumu tv yaptım ama canlı yayın ve filmler de ekran gelmiyor
Tek liste mi kullana biliyoruz acaba tvde diğer listeyi silmeden başka bi listeye izin vermiyor
GERİ BİLDİRİMLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.Hiremco X6 Pro ya uyumsuz diyor Goggle Play'de
Teşekkürler hocamHayırlı olsun emeğine sağlık hocam