''OwnTV'' İptv Player [Ücretsiz-Açık Kaynak]

Güncel versiyon
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Türkçe dahil 24 dil desteği geldi
Arabic, Brazilian and European Portuguese, Simplified and Traditional Chinese, Czech, Danish, Dutch, French, German, Italian, Japanese, Korean, Norwegian Bokmål, Polish, Russian, US and European Spanish, Swedish, Turkish, Malayalam, Hindi, and Bangla.

Kullananların şuraya da bakmasını tavsiye ederim
İngilizce kullanım kılavuzu ve gizli özellikler
OwnTV — User Guide & Hidden Features

Güncel versiyon

Türkçe dahil 24 dil desteği geldi
Arabic, Brazilian and European Portuguese, Simplified and Traditional Chinese, Czech, Danish, Dutch, French, German, Italian, Japanese, Korean, Norwegian Bokmål, Polish, Russian, US and European Spanish, Swedish, Turkish, Malayalam, Hindi, and Bangla.

Kullananların şuraya da bakmasını tavsiye ederim
İngilizce kullanım kılavuzu ve gizli özellikler
OwnTV — User Guide & Hidden Features
artık yükleme seviyesine geldi gibi :D eve gidince deneyeyim.

artık yükleme seviyesine geldi gibi :D eve gidince deneyeyim.
Ya çok güzel aslında da zevksiz biraz yapan kişi. Açık kaynak zaten yapay zekayla keyfime uyduruyorum. 1-2 haftaya paylaşırım burda ama şimdiden söyleyim kırpılmış, basit sade, temiz görünümlü olacak. Yazılımcı olmadığım için projeye destek veremiyorum, geliştirici de git kendin yap başka uygulama kullan diyor fikir veren olunca :D

Herkese selam 👋 Uygulama çok güzel bulup paylaşan herkesin emeğine sağlık.

Cihazında ki dosya halinde bulunan m3u’ları uygulama görmüyor bende mi bir sıkıntı var yardımcı olursanız sevinirim

Cihazında ki dosya halinde bulunan m3u’ları uygulama görmüyor bende mi bir sıkıntı var yardımcı olursanız sevinirim
dosya erişim izni vermek gerekiyordur

Ya çok güzel aslında da zevksiz biraz yapan kişi. Açık kaynak zaten yapay zekayla keyfime uyduruyorum. 1-2 haftaya paylaşırım burda ama şimdiden söyleyim kırpılmış, basit sade, temiz görünümlü olacak. Yazılımcı olmadığım için projeye destek veremiyorum, geliştirici de git kendin yap başka uygulama kullan diyor fikir veren olunca :D

Aynı sorun bende de var. İzin verme kısmı da açılmıyor. :D
dosya erişim izni vermek gerekiyordur
İzin kısmı gözükmüyor yok gibi :D

Aynı sorun bende de var. İzin verme kısmı da açılmıyor. :D

İzin kısmı gözükmüyor yok gibi :D
Şeyde olması lazım bu dişli simgesinden android ayarlara giriyorsun. Orda bir yerlerde erişim izinleri oluyor, ordan izin verip denemek lazım.
Bence yükle dropbox a bağlantı sonundaki sıfır 1 yap geç. Hem dosyayı güncellersen otomatik güncellenir.

İçerisinde kaynaklar hazır olarak geliyor mu ? Önerilen bir kaynak var mı ?

Şans eseri forumda gezerken buldum tvde kurulu uygulamaya Qr kod üzerinden m3u listesi ekleyebiliyorm çok iyiymiş bende böyle birşey düşünmüştüm bulabilirmiyim diye elinize emeğinize sağlık geliştirmelerini bekliyorum

Ama bir sıkıntı var canli tv film dizi olarak ayri ayri kategori olsa daha iyi kanallar hep karışık aradigimi bulmak biraz zaman alıyor

Geri