İnat tv ye ne oldu

Linkten inat tv yi yükledim. Uygulama çalışıyor. Fakat yükledikten sonra kullandığım bankanın uygulamasına giremedim. Telefonda zararlı yazılım var dedi. İnat tv yi tekrar kaldırdım düzeldi. Bunun çaresi var mı acaba
Banka/e-Devlet vs. özel bilgilerinizin olduğu bir cihazda bu tarz uygulamalar kurmanızı önermem, genellikle tvbox'larda falan kullanılması güvenlik açısından daha az sorun teşkil eder, genel kullanıcı kitlesi de bu şekilde tercih ediyor diye düşünüyorum.

Arkadaşlar inattv nin resmi web sitesinden indirdiğiniz taktirde hiç bir sorun olmaz bende kullanıyorum yıllardır telden tabletten uygulamanın sahibi X platformundan sahte uygulamalarla ilgili uyarı yayınladı sahte uygulumalarda Uzak durun diye
Resmi web sitesi budur
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

aktif olarak caliso tskler

bu yüzden sanal alana apk yüklüyorum. vmos gibi sorun olmuyor . içinde çalıncak bişi yok

Linkten inat tv yi yükledim. Uygulama çalışıyor. Fakat yükledikten sonra kullandığım bankanın uygulamasına giremedim. Telefonda zararlı yazılım var dedi. İnat tv yi tekrar kaldırdım düzeldi. Bunun çaresi var mı acaba
bendede öyle oldu

Ustalar v15 in güncel sürümü fark ediyormu yoksa ilk yüklediğimiz çalışıyorsa hiç değiştirmeyelimmi
bende açılıyor ama bazı dizi vs eski sezon yada hiç yok

Çalışıyor hala

Arkadaşlar umarım sizde de işe yarar ise İnat Box mevzusunu şimdilik kapatacağız yeni güncelleme gelene kadar lütfen kendi cihazlarınızda deneyiniz.

1. Önce Google Play Store versiyon güncellemesini kontrol ediniz. Varsa yeni sürüme güncelleyiniz.

2. Google Play uygulamalarını güncelleyiniz

3. Şu dosyaları indiriniz (Şifre: 111)

Kod:
<br>

4. AuroraStore (BIackEagle) daha sonra bunu indirip kurup tüm güncelleştirmeleri yapınız.

5. İnat Box (BIackEagle) yükleyiniz

Yöntem işe yarar ise lütfen 1 beğeni, teşekkürü çok görmeyiniz 😊👍🏻

"Umarım Güle Güle kullanırsınız 😊🙏🏻 (BIack Eagle)'dan Selam ve Saygılarımla..."

VirusTotal:

Linkler ve Uygulamalar Güncellendi 😉

bu inatboxun reklamsiz olani yokmu
reklama girdigi an box donuyor fisini cekmek zorunda kaliyorum

arkadaslar güncelleme yapmamisim ondan geliyormus
simdi gelmiyor
tesekkürler

Neden indiremiyoruz bişey? Yetkiniz yok diyor

Reklamsız sürümü bende alabilir miyim

İnat tv gönderebilir misin usta

özelden modlu inat tv gönderirmisiniz

Geri