Nuvio için dizi film eklentisi Grab(denemedim)

nivin

Paylaşımcı
Puan 38
Çözümler 0
@nivin
Nuvio uygulamanıza (Torrentio, Comet, MediaFusion vb.) eklenti kurmak, genellikle Stremio eklentilerine benzer bir mantıkla Manifest URL (Bağlantı adresi) kullanılarak yapılır.
Nuvio'ya detaylı bir şekilde eklenti kurma adımları şu şekildedir:

Yöntem 1: Manifest URL (Bağlantı) Kullanarak Eklenti Kurulumu (En Yaygın Yol)​

Eğer kurmak istediğiniz eklenti (örneğin Torrentio) internet üzerinde yapılandırılabilir bir eklentiyse şu adımları izleyin:
  1. Eklenti Bağlantısını Alın:
    • Kurmak istediğiniz eklentinin (Torrentio, AIOStreams vb.) web sitesine veya yapılandırma sayfasına gidin.
    • Kendi Debrid servis bilgilerinizi (Real-Debrid, TorBox vb.) veya tercih ettiğiniz kalite filtrelerini seçerek eklentinizi yapılandırın.
    • Sayfanın en altındaki "Install" (Yükle) butonuna doğrudan tıklamak yerine, sağ tıklayıp veya butonun yanındaki seçeneklerden "Bağlantıyı Kopyala" (Copy Link) ya da "Manifest URL'sini Paylaş" seçeneğini seçin.
    • Kopyaladığınız bağlantı genellikle manifest.json ile biten bir URL olmalıdır (Örn: https://.../manifest.json).
  2. Nuvio'ya Ekleyin:
    • Nuvio uygulamasını açın.
    • Ayarlar (Settings) > İçerik ve Keşif (Content & Discovery) > Eklentiler (Addons) sekmesine gidin.
    • Kopyaladığınız Manifest URL'sini buradaki "Eklenti Ekle" (Add Addon) alanına yapıştırın ve onaylayın.

Yöntem 2: Stremio Eklentilerini Nuvio'ya Aktarma​

Eğer halihazırda Stremio kullanıyorsanız ve aynı eklentileri Nuvio'da da görmek istiyorsanız:
  1. Tarayıcınızdan Stremio hesabınıza veya Stremio Web sürümüne giriş yapın.
  2. Eklentiler (Addons) bölümüne gidin.
  3. Aktarmak istediğiniz eklentinin üzerindeki Araç Kutusu / Ayarlar (Dişli) simgesine tıklayın.
  4. Sayfanın en altına inip "URL'yi Kopyala" veya "Manifest URL'sini Paylaş" seçeneğini kullanın. (Not: Eğer doğrudan "Yükle" yazıyorsa sağ tıklayıp bağlantı adresini kopyalayabilir, bağlantının başındaki stremio:// kısmını https:// ile değiştirebilirsiniz).
  5. Nuvio uygulamasını açarak yukarıdaki 2. adımdaki gibi Eklentiler bölümüne bu URL'yi yapıştırın.

Yöntem 3: Android TV / Cihazlar Arası Senkronizasyon​

Eğer Nuvio'yu bir Android TV'de kullanıyorsanız uzun URL'leri TV kumandasıyla yazmak zor olabilir:
  • Telefonla / Web ile Yönet: Android TV uygulamasındaki eklentiler menüsünde yer alan "Telefonla Yönet" veya QR kod seçeneklerini kullanarak telefonunuzdaki tarayıcı üzerinden eklentileri kolayca eşleştirebilir ve yönetebilirsiniz.
  • Nuvio Sync: Mobil cihazınızda veya bilgisayarınızda eklentileri ayarladıktan sonra TV uygulamasında Ayarlar > Nuvio Senkronizasyonu bölümüne gidip "Buluttan Çek" seçeneğine tıklayarak tüm eklentilerinizi ve ayarlarınızı TV'nize anında aktarabilirsiniz.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Denemedin niye paylaşıyorsun ya.
Bay kasıntı, DM isteklerine dönmüyorsunuz.

sana simdi kufur ederdim ama cezasi var. sakin bir daha benim konularima yazma. insallah kuramazsin kullanamazsin. insallah tvboxin bozulur yenisini alamazsin. @Adnan K. patron konuyu kilitler misin?

Son düzenleme:
Hocam üslubumuza dikkat edelim. Bu tavırla haklıysanız bile haksız duruma düşebilirsiniz.
sana simdi kufur ederdim ama cezasi var. sakin bir daha benim konularima yazma. insallah kuramazsin kullanamazsin. insallah tvboxin bozulur yenisini alamazsin. @Adnan K. patron konuyu kilitler misin?
Hocam arkadaşa da kısmen katılıyorum. Deneyerek neyin ne olduğunu anlayarak paylaşım yapmak daha doğru olacaktır. Amaç paylaşım yapmaktan ziyade deneyip beğendiğimiz şeyleri herkese önermektir.

Hocam üslubumuza dikkat edelim. Bu tavırla haklıysanız bile haksız duruma düşebilirsiniz.

Hocam arkadaşa da kısmen katılıyorum. Deneyerek neyin ne olduğunu anlayarak paylaşım yapmak daha doğru olacaktır. Amaç paylaşım yapmaktan ziyade deneyip beğendiğimiz şeyleri herkese önermektir.
Patron forumun kuruşulundan beri burdayım. normalde bence başlık ve link yeter. dedin en az bir cümle yaz yazdım. sonra dedin ki açıklama yap gemini'de yazdırmak 10 sn sorun yok yaptım. ama her açılan başlığı denemek en az 5 dk sürer. bende sadece cloudstream kurulu. bir real madrid maçı izliyordum maçlar geç oluyor diye onu da bıraktım. merak ettiklerimi deniyorum ama böyle paylaşım verimi düşer.

Paylaşımlar için elinize emeğinize sağık

Geri