Öneri Next Kanky Link USB Bridge (Satışta)

necatisimsek

Paylaşımcı
Puan 51
Çözümler 0
Web sitesi
forum.sinetech.tr
@necatisimsek

Özellikler​

✓DVB-S/S2 Demodulator
✓HEVC H.265 & 4K Desteği
✓Harici DC 5V Giriş Portu (Type-C)
✓Android Cihazlara Bağlantı için Type-C Portu
✓TKGS, Otomatik Arama & Kör Arama Desteği
✓DiSEqC1.0, DiSEqC1.1, Multiswitch ve Unicable Desteği
✓EPG ve Zamanlayıcı Desteği
✓Kanal Listesi ve Kanal Düzenleme Seçenekleri
✓Kolay Kullanımlı Arayüz
✓Donanımsal ve Yazılımsal A/V Kod Çözücü
✓Hızlı ve Güvenli Yazılım ve Uygulama Güncelleme

kanky-link-usb-bridge-dijital-uydu-alicilar-kanky-2962-69-O.jpg

kanky-link-usb-bridge-dijital-uydu-alicilar-kanky-2963-69-O.jpg

Güzel bir ürüne benziyor paylaşım için teşekkürler

-Arkadaşlar cihaz 890TL'den satışa çıkmıştır.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

-Arkadaşlar resimlerden de anlaşılacağı üzere Next'in cihazı sanırım sadece Next Android boxlarla uyumlu. :(

Aldım deneyelim android tv min uydusunda kanallar sürekli kayboluyor du.

Ürün yeni satışa sunulmuş, kanal geçiş hızı nasıl acaba, hiremco da veriler iyi

Typ C olması iyi değil usb olması daha iyi olurdu.Oscam biss var mı?

kendi sitesinde kendi masasına neden x markasını koysun ki :)

her Androidle uyumlu arkadaşlar sadece bağlantılarina dikkat edin yeter
-İyi de kardeşim Hiremco gibi tüm android cihazlarla çalışır demek bu kadar mı zor?

Dün sipariş verdim , bugün kargoya verilmiş, sabırsızlıkla bekliyorum, bence tüm androidlerde çalışması lazım, sonuçta next in cihazları ve birçok firmanın box cihazlarını aynı firmalar üretiyor

Dün sipariş verdim , bugün kargoya verilmiş, sabırsızlıkla bekliyorum, bence tüm androidlerde çalışması lazım, sonuçta next in cihazları ve birçok firmanın box cihazlarını aynı firmalar üretiyor
Güncelleme kargoya verilmiş :)

mecool km2 plus cihazda kullanmak için almayı düşünüyorum kanal geçişleri nasıl uyum sorunu olurmu ve hiremco mu next mi hangisi daha stabil çalışıyor.

incelemede bulamadım cihazların iç yapısını göstereden paylaşımda yok siz ne dersiniz arkadaşlar

mecool km2 plus cihazda kullanmak için almayı düşünüyorum kanal geçişleri nasıl uyum sorunu olurmu ve hiremco mu next mi hangisi daha stabil çalışıyor.

incelemede bulamadım cihazların iç yapısını göstereden paylaşımda yok siz ne dersiniz arkadaşlar
-Hocam ben her ikisini de aldım fakat Next halen gelmedi, dün akşam Hiremcoyu kullandım. Kanal geçişleri, görüntüsü falan gayet iyi, kullanımı oldukça basit, sizin cihazınızla da uyumlu çalışacağına eminim. Ben NextStar 4K Pro ile kullanıyorum.

kullanım sonrası hem uydu alıcısı hem box olarak mı kullanabileceğiz tv boxu

-Hocam ben her ikisini de aldım fakat Next halen gelmedi, dün akşam Hiremcoyu kullandım. Kanal geçişleri, görüntüsü falan gayet iyi, kullanımı oldukça basit, sizin cihazınızla da uyumlu çalışacağına eminim. Ben NextStar 4K Pro ile kullanıyorum.
Hocam, sizden ricam, mümkünse her iki cihazın kanal geçiş hızlarını karşılaştıran bir video hazırlayabilir misiniz? Aynı kanallar üzerinden geçiş yaparak aralarındaki hız farkını göstermeniz oldukça faydalı olacaktır.

Ayrıca her iki cihazla ilgili kullanım deneyimlerinizi, özellikle kanal geçişleri, kullanım kolaylığı ve genel performans açısından değerlendirerek paylaşmanızı rica ederim.

Bu konuda yapacağınız karşılaştırma, cihazlar arasında tercih yapmam açısından benim için oldukça faydalı olacaktır. Şimdiden teşekkür ederim.

Evet, aslında her evde en az bir tv var ve olabilen genelde dahili uydu alıcılı ve kanal geçişleri en iyi tv nin bile çok ağır. 3-5 saniye. Eğer ki bu tunerlerin kanal geçiş tepkileri 1-3 saniye arası ise almaya değer; gerçekten tv uydu alıcı kanal geçiş tepkileri çok kötü, bazı kanallarda 5 saniye bile oluyor. Arkadaşın bahsettiği gibi özellikle kanal geçiş tepki hızlarını belirtir kısa bir paylaşım yapabilirseniz memnun oluruz.
Teşekkürler

Geri